دوست عزیز مستقیما با شماره 82200 تماس بگیر و به بخش فروش ADSL وصل شو و درخواست بده.نقل قول:
واسه اکثر بچه ها نهایتا 1 هفته زمان برده و حتی احتمال 2 3 روزه هم هست.
Printable View
دوست عزیز مستقیما با شماره 82200 تماس بگیر و به بخش فروش ADSL وصل شو و درخواست بده.نقل قول:
واسه اکثر بچه ها نهایتا 1 هفته زمان برده و حتی احتمال 2 3 روزه هم هست.
نه من 2 مگ دارم پارس آنلاین دارم 37 روز هر روز 6 تا 7 گیگ تا 37 کمی بیش از 210 گیگ دانلود کردم محدود نشد هنورنقل قول:
سلام
الان که پنلم رو دیدم ، دو گیگ حجم بهش اضافه شده بود :n04:! با این عنوان " افزایش محدودیت ترافیک به میزان 2048 مگا بایت [Two GB (حجم ترافيک اضافه شده بابت اجرای مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات) ] " !! گویا دیشب اضافه شده ! حالا نمیدونم قضیه چیه ! این به جای اون 2 گیگی هست که ازمون کم کردن! یا اینکه که قراره بازیه جدیدی شروع بشه !!! یه مدت هم اپلود رو طبق همین مصوبه مجانی کرده بودن !
دوستان چک کنن ببینن برای اونها هم اضافه شده ؟
برای من که چیزی اضافه نشدهنقل قول:
دوستان من این تست رو ساعت 1:20 دقیقه شب گرفتم فکر کنم عالی باشه سرعتم الان و مشکلی نداشته باشه خطم ( مثل نویز و .... فکر نکنم تاثیر داشته باشه )
ولی حالا یه سوال : اکانت من 2 مگ هست ولی چرا شب های رایگان بیشتر 2 گیگ نمیتونم دانلود کنم ؟؟؟؟ زنگ بزنم شرکت یعنی ؟ چیکار کنم اعصابم خورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما منطقه شلوغی دارید و در ساعت رایگان ۴ تا مثل من میوفتن جون دانلود شبانه در نتیجه سرعت دانلودتون میاد پایین در ساعات رایگان !! کاریش هم نمیتونی کنینقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دوستان برنامه یا ترفندی هست بشه مودم D-link رو تو حالت pppoe ریبوت کرد توی یک ساعت مشخص؟
تا جایی که میدونم روی PPOE خیر ولی روی Bridge میشه انجامش داد :n15:نقل قول:
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
تو سایتم ثبت نام کنین فرداش بهتون زنگ میزنن. راحتترین اینجوری.نقل قول: