حتما دادی به دهل تا کلش رو بکشه بالا:31::31::31:
Printable View
حتما دادی به دهل تا کلش رو بکشه بالا:31::31::31:
اخه خیلی سریع داشت روستاهات می پرید گفتم الان دیگه تموم شدن ..دی:نقل قول:
داریم آقا!
gنوسان داره اما بيشتر منفيهنقل قول:
از 4 هفته يا بيشتر امتيازش از 4 ميليون فراتر نرفته در حاليكه ما از 1.5 به 4.5 ميلون رسيديم
الان ويروس مي خواد به ما حمله كنه تو ويليج دفاعيمون هر كدوم 150 هزار شمشير زن و 150 هزار نيزه دار و 30 هزار اچ سي است(البته اين روستاهه مال ليدر ترايبمون هست) ولي به هر حال همديگر را ساپورت مي كنيم
ارتاس اگر چي با اون ترايبي كه گفتيم دوست نيستيم ولي با فما و دو سه تا ديگه الي هستيم
ما الان تو ترايبمون با من 3 تا ايراني داريم. مي خوام يه 10 نفري جمع بشيم تو ترايب ما
بيا ديگه
ما هم با کل فماها و با ترایب شما الی هستیم و با ویروس و باکتری و بلیتزکریگ و ریم اسکول انمی هستیم
در ضمن شما یه ترایب هستید ولی ما دوتا ترایب
نه بابا اون که Enemy هست. :31:نقل قول:
آره ولی طرف همه نیروهاش تموم شد و نصف Village ها موند! :5:نقل قول:
پس کلکتون کنده است! :5:نقل قول:
ویروس رو داریم هر روز یه تعدادی از روستاهاش رو میگیریم تا به k82 راه پیدا نکنه و در این راه موفق بودیم چون فقط 6تا از روستاهای ویروس توی k82 هست ولی ریم اسکول کلی روستا داره که انشاا... بعد از این 6تا میریم سراغ اونا
اره ....نقل قول:
پس کلکتون کنده است!
راستی به پروفایل سوکو سوانتو توجه کردی ؟؟؟
ارتس این هم ایرانیه توی ترایب ماهه ...
Hamid Emperor
خب پس یادم باشه یه سر به K82 بزنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودتو لو دادی استریم پس فایرفاکس213 خودتی:31:
ای نامرد فما فروش:31:
نقل قول:
وای به حال FEMA اگه من پام به k42 باز بشه..:31: مثه خوره میوفتم به جونشون :47:
خیلی از نیروهای من اونجا دارن بروبچس و ساپورت میکنن.. به محض اینکه 1 رووستا اونجا بگیرم.. شب و روز برای ترایبتون نمیزارم..
اونوقت شما ها باید برام جاسوسی کنینا!!! :31: البته اگه دوست داریم مورد غضب DOHOL قرار نگیرین :34: