حالا بازیها بصورت پچ شده هست تو بازار ؟؟؟؟ کسی میدونه تو توپخونه کجا میفروشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا بازیها بصورت پچ شده هست تو بازار ؟؟؟؟ کسی میدونه تو توپخونه کجا میفروشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی خش دار و بی کیفیت نزار درایوتو داغون میکنه ضمنا صدای موتور جتش هم بیشتر میشه ها یه زمانی هم مرخص شد دو تا درایو دارم یکیشو بدش بهت میفروشم
ببخشید جریان این داشبرد چیه ؟ اصلا خودشون چین ؟؟ اپدیتشون به چه دردی میخوره ؟ کسی که نمیخواد لایو بازی کنه باید اپدیت کنه یا نه ؟ ببخشید سوالام زیاد شد خیلی ممنون !
داشبرد محیطی که وقتی کنسول رو باز میکنید میبینید.یعنی چی خودشون چین؟.خوب مثلا اگه کینکت بخوای باید آپ کتی یا اگه لایو بخوای در ظمن بعد هر آپ معمولا محیطی بهتر داریم.برای بازی های جدید هم لازم میشه آپ بازی جدید هم بکنی خودش آپ میکنه.:31:نقل قول:
چه جوری باید آپدیتش کنم ؟
الان ديگه همه جا دارن .. به طرف بگو حتما پچ شده باشه بازي ...نقل قول:
نيازي به برگردوندن داشبرد و صبر كردن تا ال تي + جديد نيست !
( دوستان اقا سعيد همين چند صفحه پيش گفتند كه اطلاعات غلط نديد لطفاً !! ايشون كه داشبورد ١٩ مي رو نريختن كه لازم باشه صبر كنن تا ال تي بعدي !!! )
:x
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
نقل قول:
راه هاش ايناس :
1- بريد لايو و آپديت كنيد
2- از اينترنت فايل رو دانلود كنيد و با فلش نصب كنيد
3- روي بعضي از بازي ها هم آپديت جديد هست كه بازي رو بزاري تو درايو بخواي اجرا كني ميگه آپديت كنم ؟ شما هم yes ميزنن و خودش اپديت ميشه .. ( افلاين )
1- فایلش برای دانلود حجمش زیاده ؟ حدودا چنده ؟نقل قول:
2- کاری به این نداره که اگه آپدیتش کردیم یه وقت کپی خوربودن را از بین ببره ؟
بله درسته . من همون آپدیتی که که تو بخش آپدیت داشبورد هست رو ریختم !! ورژن آپدیت رو که گفتم !!!کاری که 90% بچه های فروم انجام دادن و وقتی همه میگن مشکلی نداره ، خب منم انجام دادم . :13:نقل قول:
رفتم سر یه فروشنده گفت که چون الان خیلیا میخوان 0225 بخرن خیلی چیزا را مثل 0500 را به عنوان 0225 میدن بهت بعد میخوای چی کار کنی ؟ گفتم که همونجا بازش میکنم و میبینم که چیه و اگه نبود میزنمش تو سرش ! :31:
اینا گارانتی دارن که اگه بازش کنیم یه وقت گارانتیش از بین بره بعد بدبخت شیم؟
اگه همچین موضوعی که بالا گفتم پیش بیاد چه کار کنیم ؟ از بدبخت هم بدبخت تر میشیم ؟
نه گارانتی ندارن ولی اگه باز کنی ازت پس نمی گیرن... 0225 دیگه گیر نمیاد... 2 هفته پیش آقا میثم واس من کل تهرانو گشت 0225 گیر نیاورد...