آقا من توی پیروزی هستم از پارس استفاده میکنم واقعا آشغاله واقعا اینجا دیگه بدرد نمیخوره نگیر.نقل قول:
مخابرات پیروزی میگن خوبه از مخابرات بگیر بنظر من.
Printable View
آقا من توی پیروزی هستم از پارس استفاده میکنم واقعا آشغاله واقعا اینجا دیگه بدرد نمیخوره نگیر.نقل قول:
مخابرات پیروزی میگن خوبه از مخابرات بگیر بنظر من.
دوستان 3 گیگ در ماه برا وبگردی و استفاده از اسکایپ کافی؟ نمیشه بهشون گفت بیشتر از 3 گیگ بدن؟ بعد من سرویس 2 مگ رو بگیرم تو 5 ساعت رایگان با سرور داخل نهایت چند گیگ میتونم دانلود کنم؟
ممنون میشم جواب بدید:)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
نقل قول:
تا جایی که من بهش رسیدم بستگی به منطقه مخابراتی و نوع خطتتون داره .
یکی با دو مگ شبی 5 گیگ میگیره یکی مثل من شبی 2 گیگ با همین 2 مگ . پس بستگی به شرایط خودت داره . یک ماه بگیر ببین چجوریاس . شرایط هم که هست ماه اول مجانی میدن .
منطقه به منطقه فرق داره، اینجا سرعت شبانه بین سرعت اسمی قرارداد و سرعتی که خططتون بسته شده متغیره. معمولا یکی دو ساعت اول رو میاد رو سرعت اسمی بعد میره بالا، ولی اینکه چقد میره بالا معلوم نیست. برای من معمولا تا دوبرابر، گاهی وقتها هم ماکزیمم.نقل قول:
ولی هیچ وقت از سرعت اسمی پایینتر نمیاد.
دوستان یکی میتونه یه توضیح شفاف و کامل در مورد خدمات پارس آنلاین، سرعتش و دانلودش و در مورد سرویس نامحدود و اینکه مصرف منصفانه چیه بده؟
شاید بعد از اتمام دوره، از مخابرات به پارس آنلاین کوچ کردیم
به نظر شما چه سرعتی تا سقف مبلغ 40000 تومن خوبه؟ قیمت کمتر باشه چه بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلاین برا منطقه ما مذخرفه میخوام جمعش کنم
ممنون از هر دو عزیز
حالا دوستانی که تو منطقه مخابراتی شهید باهنر هستن لطف کنن بیان ونطرشون رو بگن.
بازم ممنون
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
من 2 مگ 3 گیگ هر ماه دانلود 5 ساعت 6 تا7 گیگ الیته هر ماه 195گیگ دانلود گرفتم ولی نوع دانلود تورنت است مرسینقل قول:
میشه تستتون رو هم بزاریدنقل قول:
1- کسی از منطقه 2 ، مرکز سعادتمند هست در مورد کیفیت سرویس های این شرکت توضیح بده ؟
2- شماره ای از نمایندگی های پارس انلاین تو تهران دارین که از طریق اونا سرویس بگیرم ؟! ( اینجوری که تو سایت ثبت نام کردم ، 100 سال طول میکشه برام وصل کنن )
:n16: