نقل قول:
حساب کتابت بد نبود - البته شیر رو حساب نکردی
Printable View
نقل قول:
حساب کتابت بد نبود - البته شیر رو حساب نکردی
سلام
بچه ها من یه سرویس 128 اکو سه ماهه با 6 ذگیگ ترافیک گرفتم که رف گفت سرعت رو برات رو 512 می بندم
حالا می خواستم ببینم طرف نمی تونه بیشتر از 512 ببنده سرویس من رو ؟ یا همین 512 که بسته خوبه ؟
و اینکه الان که رو 512 بسته شده سرعت دانلود من هنگام دانلود با دانلود منیجر چقدر میشه نهایتا ؟
و یه سوال دیگه برای اینکه اخر سر حجم کم نیارم چقدر تو روز کار کنم و دانلود داشته باشم می تونم با این حجم 3 ماه رو سر کنم ؟
نقل قول:
یه trace بگیر ببین رو کودوم ip پینگ میره بالا - تو ایرانه یا خارج
در کل الان من دارم پست ها رو می خونم این جور متوجه شدم که بیشتر بچه ها 128 اکو حجمی دارن و همه دارن از پینگ بالا می نالند ولی مثله اینکه سرعت هاشون مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟ درست متوجه شدم
حالا این پینگ پایین جز بازی انلاین و بعضی از موارد دیگه مثل ویدیو کنفرانس یا شیرینگ و .. کاربرد دیگه ای هم داره که موجب اذیت بشه برای کاربر ؟
در کل من که فردا سرویس رو رانزه می کنند برام می خواستم ببینم طبق گفته اون طرف نمایندگی که سرعتم رو روی 512 میبنده چه سرعتی رو می تونم دانلود داشته باشم ؟ و سرعت وبگردی خوبی خواهم داشت یا نه ؟
و اینکه با 4تا 5 ساعت وبگردی و کمی هم دانلود میشه هر ماه رو 2 گیگ حساب کنم یا از الان باید فکر خرید حجم باشم ؟
راستی یه سوال مهم : میشه از فروشنده بخوام و سیریبازی در بیارم سرعت رو رو 1 مگ برام ببنده یا نهایتش برای سرویس 128 رو 512 می بندن .
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
فکر کنم نماینده محترم شاتل بتونند خوب راهنمایی کنند من رو
اقا منتظر راهنمایی شما و جواب به دو تا سوالی که در دو تا پست پرسیدم هستم مرسی
این شاتل هم بازیش گرفته.
دیشب دان استریم منو از 544 برد روی 608، امروز عصر میبینم آورده روی 576.
کلا دارن حال میکنن، هر روز سرعت ما رو انگولک میکنن.
(اکو 512، اهواز)
بچه ها کسی نبود سوال های بالایی من رو جواب بده ؟
فردا داره سرویسم نصب میشه ها !!!
هر کاری باشه باید فردا بخوام ازش :19:
سرعت 512 64 کیلو است.نقل قول:
وبگردی بستگی به پینگ و سرعت اپلود داره و عوامل دیگر...
آره فکر کنم بس باشه ولی خودم که 3 ماهه گرفتم و 20 روز دیگه مونده 1 گیگ بیشتر از 13 گیگ برام نمونده!:31:
اون آره بستگی به نماینده داره که بخواد 128 رو 512 ببنده یانه!مثلا نماینده مشهد 128 رو 2مگ میبنده:31:
برای من چند روزی سرعت شبانه بهتر شده بود . 50 برای سرویس 128 ECO
اما متاسفانه دیشب ، دوباره اومد رو 20.
اینجور نیست که به نماینده بگی سرعت رو برام رو فلان مقدار ببند.نقل قول:
معمولا روی 512 میبندن.
به قول دوستمون تو شهری مثل مشهد 128 رو روی 2 مگ میبندن ولی اکثر شهرها روی 512 میبندن.
گاهی اوقات پینگ بالا اذیتت میکنه و سرعت وبگردی رو میاره پایین. به خصوص تو ساعات رایگان پینگ، نجومی میشه.
مطمئن باش که 2 گیگ برات کافی نیست و باید خریداری کنی، اگه تا قبل از 20 مهر سرویست وصل شد از طرح پاییزی استفاده کن و پکیج 1 گیگ ترافیک بخر، 3 گیگ بهت میدن(2 گیگ هدیه). اگه بیشتر خواستی چند تا پکیج 1 گیگ بخر.