این قضیه انحصار فیبر چی شد؟ از شر مخابرات لعنتی راحت شیم بس که دزدن. باید بریم به سرویسی که شبانه هم داشته باشه از این به بعد
از این به بعد قدرت دست ماست همگی باید با اتحاد از یه نوع سرویس دهنده که خوبه استفاده کنیم تا بقیه حالشون جا بیاد
Printable View
این قضیه انحصار فیبر چی شد؟ از شر مخابرات لعنتی راحت شیم بس که دزدن. باید بریم به سرویسی که شبانه هم داشته باشه از این به بعد
از این به بعد قدرت دست ماست همگی باید با اتحاد از یه نوع سرویس دهنده که خوبه استفاده کنیم تا بقیه حالشون جا بیاد
این شرکت های استانی چرا هیچ کدوم شبانه نزاشتن ؟!
مخابرات که کلا نداره و مکس نت و همارا هم ندارن
ولی شرکت های شاتل و پارس انلاین و فن اوا و ... همشون شبانه هم دارن :n13:
زنگ زدم مکس نت میگم خیلی از شرکت ها شبانه دارن چرا شما ارائه نکردید !؟ میگه تو مصوبه همچین چیزی نیست و ارائه نمیکنیم :n21:
با توجه به اینکه قیمت همه isp ها یکی شده دیگه اصلا نباید از این شرکت های کوچیک همارا یا مکس نت اینترنت گرفت !
لااقل تو شرکت های بزرگ چون کشوری هستن کاربران دسته جمعی اعتراض میکنن و شرکت مجبورا تغییراتی رو میده
اما تو شرکت های تبریز صدامون به هیچ جا نمیرسه !
والا من فعلا کاملا مخابرات جوابگوی نیاز های من هست
اگر نیست برید دنبال یه شرکتی که چیزی رو که میخواد داشته باشه
نظرتون در مورد شرکت های وب چیه؟ سرویس دهی و مشتری مداری راضی کننده هست؟
اگه کسی از اینجا مشتری بود یا هست ممنونم میشم تجربیاتش رو برام بگه.
واقعیتش همارا هستم خیلی وقته ولی دیگه میخوام کلا جمع آوری کنم برم یه سرویس جدید و خوب اما فعلا نمیدونم کجا. نظرتون چیه؟
سلام من چند سال هست های وب دارم سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت شبکه اجتماعی هاش کمهنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
پس یعنی پینگش بالاست؟! چند سال پیش هم از چند نفر که گیمر بودن پرسیدم گفتن پینگ پایین رو های وب داره و از اونجا برای بازی های آنلاین و شبکه ای PS4 استفاده میکردن. بهرحال ممنون ازت. کسی دیگه ای هم تجربه ای داشت ممنون میشم به اشتراک بذاره.نقل قول:
همارا بسته شبانه گذاشته تو پنل کاربریش هست تو سایت نذاشتن 9000 تومن اضافی میدی کلا 1 ماه دانلود شبانه نامحدودنقل قول:
خب اینکه بدتر شد !نقل قول:
با این حساب 4 مگ همارا + دانلود شبانه میشه 49 هزار (50 گیگ حجم بین المللی )
فن اوا 8 مگ که دارای شبانه هم هست میشه 50 هزار تومن (112 حجم بین المللی )
فن اوا رو تست نکردم کسی رو هم ندیدم که فن اوا داشته باشه ریسک داره پس فردا اگه مشکلی پیش بیاد پشتیبانیش چطوریه؟نقل قول: