ظاهرا همارا و مکس نت هم تعرفه های جدید رو اعمال کردن
دوستانی که از مخابرات دارن ایا تعرفه های جدید تو پنل کاربری اضافه شده ؟
شرکت دیده بان که ظاهرا بیشترین حجم رو میده و خیلی از همارا یا ماکس نت بهتره ولی تو تبریز نمایندگی نداره :n22:
Printable View
ظاهرا همارا و مکس نت هم تعرفه های جدید رو اعمال کردن
دوستانی که از مخابرات دارن ایا تعرفه های جدید تو پنل کاربری اضافه شده ؟
شرکت دیده بان که ظاهرا بیشترین حجم رو میده و خیلی از همارا یا ماکس نت بهتره ولی تو تبریز نمایندگی نداره :n22:
مخابرات بدترین تعرفه رو داده .... واقعا خجالت نکشیدن این تعرفه رو دادن ... اینجوری باشه میرم یه آی اس پی دیگه
خب مخابراتم اپدیت کرد. شما با مخابرات و سرویس 2 مگ 37.5 گیگ حجم میگیری. ایشالا که از انحصار زودتر خارج بشه فیبر و شرکتا بیان سرویس بدننقل قول:
هرکی از هر شرکتی که هست می تونه پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزاره ببینم کدومه خوب برای کوچ کردن:n02:
بهترین پینگ رو فقط مخابرات تبریز داره :n02:نقل قول:
با 4.2.2.4 زیر 70 مواقع مزخرف نهایت بشه 100
با 8.8.8.8 زیر 50 :n02::n02:
wow عالیه این:n04::n04:نقل قول:
من الا با پارس انلاین با4.2.2.4 زیر 115 و 8.8.8.8 زیر 100 اونم در بهترین حالت
فعلا منتظرم ببینم این شبانه پارس انلاین وضعیتش چی میشه با این طرح جدید میدن یا نه!
اینجوری که کف کردی اینم بگن که من رو فیبرم :n02::n02:نقل قول:
البته زمانی که رو سیم مسی بودمم پینگم زیر 100 بود با جفتش:n02:
الا من طرف کوی فیروز هستم شهید مدنی این طرفا فیبرنوری میدن؟اصلا چطوری میشه اینا بیان خط فیبرنوری کنند و پولی هم می گیرن بابتش یا نه؟نقل قول:
البته این فیبر نوری فرق میکنه و فقط تا کافو فیبره و از کافو تا خونه سیم مسینقل قول:
ولی تانوما تا خود اتاق فیبر کشیده میشه و هزینه هاشم متفاوته ( تو تاپیک ftth هست جزئیاتش ) اینجوری سرعت تا 50 مگ و 100 مگ هست و پینگم بهتر از مال من
برای تانوما برو مرکز مخابراتیت و بپرس ببین ارائه میدن یا نه
برای راه اندازی اولیه به همراه سرویس حداقل 500 باید در نظر بگیری
در قسمت اطلاعات خط نوشته کافو نوري ONU 14 - ZTE چه فرقی با فیبر نوری داره و غیر از مخابرات میشه از شرکت دیگه سرویس گرفت؟