آره D6503 از محدود گوشی ها هست که کل فرکانس هارو باهم ساپورت میکنه کار خودشو کار مارو راحت کرده راستی الان توی خونه وایمکس مبین نت بهتر سیگنال میگیری یا 3G 4G ایرانسل؟نقل قول:
Printable View
آره D6503 از محدود گوشی ها هست که کل فرکانس هارو باهم ساپورت میکنه کار خودشو کار مارو راحت کرده راستی الان توی خونه وایمکس مبین نت بهتر سیگنال میگیری یا 3G 4G ایرانسل؟نقل قول:
حساب من وقتی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *4*1*555* مانده میگیرم چرا اینجوری میزنه؟؟؟
من 12 بهمن سه ماهه 50 گیگ گرفتم که 16 گیگ تا 12 اسفند بهم داده
اول اون بالا که زده 45 گیگ نوشته بود 52 گیگ که کم کم کم شد حالا شده 45!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت خوبه سیگنالش با اینکه توی نقشش نیستیم ولی سیگنال میدهنقل قول:
ایرانسلم خدا رحمت کنه تو شهر ما خدمات نمیده، نسل دو هم نداره،با سیم ایرانسل رومینگ شدم روی همراه اول
مگه شما کجایید که نسل دو هم ندارید؟نقل قول:
نقل قول:
خوب درست نوشته دیگه
کل ماندت 44.5 گیگه یعنی 5.5 گیگ رفته
تا 12 اسفند هم حدود 10.5 گیگ داری
من هرمزگان، جاسک هستمنقل قول:
توی کوچه و خیابون ایرانسل فقط انتن میده البته قبلا بهتر بود ولی سه ماهی میشه کلا خراب شده
متاسفانه هشت ساله این سیم کارتو دارم و نمیتونم خاموشش کنم وگرنه یه لحظه هم روی ایرانسل نمیموندم، وقتی زنگ زدم به ایرانسل بهم گفتن تا زمانی که نسل سه نشه سراسر ایران مشکلتون نمیتونیم حل کنیم!!!
گفتم بابا ما کلا انتن نداریم چه ربطی به نسل داره؟؟؟؟؟
خلاصه یه جوری پیچوندن مارو
الانم واقعا شرایط سختی شده رومینگ روی همراه اول نه میشه تماس درستی گرفت و نه اس ام اس درست داد
دیتاشم که چون رومینگ هست بدون بسته محاسبه میشه،بسته های ترکیبی و این چیزا هم که حساب نمیشه
بازم بگم یا بسه؟!!:n02:
حالا باز یه سری دوستان میان میگن همون بهتر انتن ایرانسلتون قطه:n04::n02:
حیف همیشه بالای 100 هزار تومن سیم کارتمو شارژ میکردم الانم 97 تومن توی سیمم هست واقعا حیف:n35:
خیر اینطوری نیست بهتره به سایت mobile.ir یه سری بزنید و بعد اظهار نظر کنیدنقل قول:
مدلهای 2013 و 2014 هم از 700 پشتیبانی می کنند حتی گوشی های زیر 750تومنی :n06:
عجب حلالخورهایی هستند اینا!
حجم اینترنت تموممیشه اطلاع نمیده تا بقیش رو با نرخ آزاد از شارژ کم کنه.
من اگر اظهار نظرم چه غلط چه درست به شما ارتباطی نداره که بگین اشتباه میکنی پس حرف نزن و پست نده! بعد اظهار نظر کن!من نمیدونم شما چجور پست میخونی معنی گوشی های کمی و معمولا چی هست توقع داری دونه دونه برات اسم مدل گوشی بنویستم تا مو شکافی کنی اگر لیست کامل باشه اظهار نظر کنم اگر نباشه اظهار نظر نکنم ! عجب!نقل قول:
این سایتی که گفتی گزینه سرچ 3G 4G کجاست که حالا 700 4G پیدا کنه؟
لینک که کاربر دیگه دادن گوشی های 700 لیست شده بعد شما اگر خیلی وسواس داری اگر عیب یابی خوب اصلا یک تحقیقی بفرمایید (مثلا اینکه)( شاید)( فکر کنم )کلا همه سرکاریم و فرکانس 700 برای امریکاست پست های قبلی رو نگاه کنید یا به مشخصات گوشی های موتورلا دقت کنید LTE 700 / 850 / 1700 / 1900 (Bands 2, 4, 5, 17) - USA
سرعت شبانه شما هم کم شده؟ دیشب سرعت 140 نهایت 200 بود! شبهای قبلش فیکس رو 500 بود ولی الان.... این ایرانسلم خوشش میاد بازی بده مردمو :n28:
بزرگوارچرا زود جوش میاری؟! اون آقا چیز خاصی نگفت که بندهی خدا.نقل قول:
حالا چه ۷۰۰ ساپورت کنه چه نکنه توی ایران فرکانس خیلی بالاتر از ۷۰۰ هست. ساپورت هم کنه توی ایران حداقل فعلا به کار کسی نمیاد.
پس واسه چی در مورد چیزی که به کار نمیاد الکی بحث کنیم؟
3 تا سوال دارم.کسی میدونه جواب بده:
1. چرا وقتی فرکانس نسل 3 > 2100 هست ولی نسل 4 که 1800 هست سیگنالم نسبت به نسل 4 بیشتر و بهتره؟
گوشیم به دکلی وصل میشه که نسل 3 و 4 رو داره....اما در منزل و کوچه سیگنال نسل 3 نسبت به چهار بهتره.
2. حداکثر پهنای باند در فرکانس 1800 و 2600 چقدر هست؟
3. فرکانس نسل 2 ایرنسل و 3G رایتل چند هست؟
3G بله برام خیلی کمه.نقل قول:
4G دیشب با سیگنال بد 14-16 مگ بهم ثابت میداد
تا جایی که می دونم می تونی تبدیل کنی ولی شارژ رو دیگه نمی دونمنقل قول:
زنگ بزن 700
اکثر گوشی های تولیدی سال 2014 برای آسیا باند 700 رو پشتیبانی نمیکنن بلکه 800 هستن
بنده هم بعید میدونم ایرانسل همچین اشتباهی بکنه مشترکینش رو از دست بده با توجه به اینکه گوشی های ما اقلب اینطوری هستن مگه اینکه مردم رو مجبور به خرید گوشی های با باند 700 بکنه
من خودم G2 دارم که در 4 مدل ساخته شده و سری D802 مربوط به خاور میانه میشه که 700 نداره
در صورتی که G3 باند 700 رو در تمام 4 سری تولیدیش پشتیبانی میکنه
به هر حال اون ها هم فکر همه جا رو میکنن
اقا من دقیق متوجه نشدم!
یعنی هرچی فرکانس کمتر باشه برد انتن بیشتر میشه؟
یعنی 700 بردش از 2600 بیشتره؟
اخه وقتی سرچ میکنم توی گوشیم LTE و 3G اتصالات رو برام میاره،با توجه به فاصله چند صد کیلومتری دلیلش چیه که توی گوشیم نشون میده؟
اره هم برد و هم نفوذ بیشتر میشهنقل قول:
اول اینکه باید ببینی فرکانسشون چنده بعدش هم فرکانس یه عامل هست کیفیت تجهیزات و قدرت و توان خروجی فرستنده هم مهمه
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر کنم به عنوان مدیر تاپیک به من مربوط باشه دوست من :n01:نقل قول:
در ضمن ادبیات شما برای برای این محیط غیر مناسبه خونسرد باشید دوست من :n01:
این جمله شما هست یا نه: "فقط من آیفون دیدم انگار فقط" پس بهتر نیست اگر اشتباهی می کنیم اشتباه خودمونو گردن بگیریم ؟! :n01:
اتفاقا جمله گوشی های کمی و معمولا هم اشتباهه مصداقی هم بخواییم صحبت کنمی و ریززززززز نشیم گوشی های که برای مثال سونی تولید کرده در 2014 و 4G هم پشتیبانی می کنند از قضا 700هم ساپورت می کنند 90% این گوشی ها :n01:
اگر هم فردی واقعا فنی باشه نیاز به سرچ نداره و میدونه کدوم گوشی کدوم پهنای باند ساپورت می کنه که بخواد سرچ کنه :n01:
من شبانه ام چند شبه زیر 1 مگ نمیادنقل قول:
شبی 20گیگ میگیره
البته تو دهه فجر تعطیل شده بود بعدش درست شد
چرا اهنگ پیشواز 6 روز قبلش خبرت میکنه اما نت نه؟نقل قول:
خوب دیگه همون قضیه ایه که خودت گفتی:n05:نقل قول:
شما توی سایت ecare پیام بزارید در مورد مشکل انتن، حتما رسیدگی میشه.ترجیحا حرفی از 3g و 4g نزنین و فقط مشکل انتن دهی را بگید
iنقل قول:
شما توی سایت ecare پیام بزارید در مورد مشکل انتن، حتما رسیدگی میشه.ترجیحا حرفی از 3g و 4g نزنین و فقط مشکل انتن دهی را بگید
مﺪﯾﺮ ﮐﻞ ﺻﺪﻭﺭ پﺮﻭﺍﻧﻪ ﺭﮔﻮﻻﺗﻮﺭﯼ : ﻋﺪﻡ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺑﺎﻧﺪ ۷۰۰ ﺗﻮﺳﻂ ﺻﺪﺍ ﻭ ﺳﯿﻤﺎ، ﺗﻮﺳﻌﻪ LTE ﺭﺍ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ
Sent from my E15i using Tapatalk 2
تست 3G ایرانسل - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان بلوار اقاقیا :
محتوای مخفی: سرور داخلی
محتوای مخفی: سرور خارجی - باکو
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال -- تقریبا کنار دکل
چه کاریهنقل قول:
نمیشه دستگاه ها رو طوری بسازن که از باند 100 تا 10000 رو بتونه دریافت کنه اینجوری کلی فرکانس وجود داره و اپراتورها هرچی بخوان تنظیم میکنن مثلا میزارن 750 یا 620
اینجوری که تا چند سال آینده فرکانس کم میاد
این بحث فرکانس ها موضوع مهمی نیست که شبانه روز داره در موردش حرف زده میشه تو این ثاثیک ... فکر کنم موضوعات و بحث های مهمتری هم هست که بهش پرداخته نمیشه.
بحث و حرف بین من وشما کاملا بی فایده چون من شما اختلاف خیلی زیادی داریم و حرف همدیگر متوجه نمیشیم اگر میبینی اشتباه میگم یا هر پستی دادم اشتباه کلا پاکش کن دوبار نقل قول نکن منم راحت ترم بلاخره دیکتاتوری تو این مملکت زیاد دیگه دیکتاتورها برام اهمیتی ندارن اگرم میخوای وظیفه شناس باشی انقدر دنباله سیگنال 700 نگیرنقل قول:
با من چند روز قبل تماس گرفتن و درباره سیگنال نسل چهار صحبت کردن گفتن بعضی از دکلهای اطراف شما تجهیز نشدن و احتمالا با تجهیز اونها مشکلتون حل میشه بالاخره بعد از مدتها یکی مثل آدم حسابی جواب دادو فکر کنم نتیجه ای میل به sm بود که میشه social media و pr هم میشه public relations ظاهرا اس ام تخصصی تر پیگیری می کنه و پی آر حالت روابط عمومی و انتقال کلام دیگران هستش
آقا این بسته 3 ماهه اگه من واسه ماه اولو 16 گیگشو تموم نکنم بقیش میره با ماه دوم جمع میشه یا میسوزه؟
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * از ظهر تا به حال بسته های اینترنت رو حذف کرده معلوم نیست میخوان چیکار کنند.
نه داداش # بعدی رو بزن تو صفحه های بعدیش هستنقل قول:
سی از این جا مشکل قطعی شبا نداره؟
شبا مال من نمیدونم چرا بعد از یکی دو ساعت قطع میشه :(
۲ تا ۸ منظورمه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوباره صفحات خارجی رفتن تو دیوار از هشت مگ کشش خط من جالب اینجاست که با دانلود منیجر از مایکروسافت 800 تا میره
من و ایرانسل با هم تو خونه یهویی
فقط یه لحظه اینطور شد الان برای دانلود روی ۱۱ مگه
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدینمن تا هفته قبل از اینترنت gprs ایرانسل استفاده میکردم ماهانه 10 تومن 2 گیگ آیا الان اون سرویس کلا حذف شده؟
بوسیله گوشیه متصل میشدم
آیا میتونم بوسیله گوشی و اینرنت 3g ایرانسل از اینرنتش تو کامپیتور استفاده کنم؟
این لینک قیمت بسته های ایرانسلنقل قول:
در مورد قسمت دوم هم میتونی از قابلیت hotspot گوشی استفاده کنی به شرطی که کامپیوترت وایرلس داشته باشه
با کابل هم میشه ولی دردسرش بیشتره
با بلوتوث هم میشه که سیستمت باید داشته باشه اونم یکم سختره
راحت ترینش همون hotspot گوشیه
3 ماهه 25 تومن بزن 6 گیگ ترافیکنقل قول:
وای فای هات اسپات روشن کن
روش بلوتوث اصلا ارزش نداره چون خودش محدویت سرعت داره و سرعت مگی در اون معنا نداره.
در گوشی ها اندروید
settings
more
hotspot tethering
usb tethering برای کابل usb
بسیار ممنونم آیا گوشی مثل e250 اینترنت 3g رو با کابل به کامپیوتر داد؟
دو سال بود با همین روش و همین گوشی e250 که فقط برا همین کار خریده بودم از اینترنت gprs استفاده میکردم؟
چجوری باید با این گوشی به اینترنت 3g متصل شد؟؟
سرعت چنده مثلا سه ماه 6 گیگ سرعتش خوبه چنده سرعتش از gprs بهتره؟
با تشکر