نقل قول:باید با یوزر و پستون واردش بشید از طریق همون نرم افزار بهتون فشفشه میده من خودم دیروز همینطوری گرفتمنقل قول:
Printable View
نقل قول:باید با یوزر و پستون واردش بشید از طریق همون نرم افزار بهتون فشفشه میده من خودم دیروز همینطوری گرفتمنقل قول:
وارد که میشم که اما چیزی فشفشه نداد.
فشفشهها تو پنل نیست! غیبشون زده!
تب مربوط به بانک مجازی فقط قسمت استفاده از کد تخفیف رو داره و اون جایی که کد رو نشون میداد نیستش!!!
برای شما هم این طوری شده؟
زیاد اینطوری میشه بعد ریفرش کنید درست میشهنقل قول:
زیاد اینطوری میشه بعد ریفرش کنید درست میشهنقل قول:
این فشفشه به مناسبت اسکار هست ! :n09: اسکار هم دقیقا شده 3 گیگ ! :n18:
برای مشاهده فشفشه ها حتما باید از طریق همون خطی که ازش های وب دارید به پنل برید.نقل قول:
دوستان برای من هر شب تایم اوت خیلی زیاد میشه. می خواستم بدونم میتونم به این دلیل تو سایت 195 شکایت ثبت کنم؟
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ کامل توننقل قول:
دوستان دیروز ساعت ۶ عصر اینترنتی ثبت نام همین الان اینترنتم وصل شد'''' نرمافزار های وب رو گرفتم یوزر و پسورد رو زدم و خیلی راحت رفتم تو پنلم ۳ گیگ ۱ روزه رو فعال کردم
۱ _ حالا سوالم اینه که همین الان اگه ۳ گیگ رو بزنم دانلود شه از فشفشه ۳ گیگ میره یا از ترافیک اینترنتم???
۲ _ اگه الان فشفشه رو استفاده نکنم ساعت ۴ صبح بزنم شروع دانلود از این فشفشه کم میشه یا نه ??
۳_ این یکی کد ۵۰۰ مگ هدیه که تو پنلم اومده حتما باید امروز فعال و استفادش کنم یا هر وقت احتیاج داشتم ???
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اگه فشفشه رو فعال کردید(که عکس اینطور میگه) بله از فشفشه کم میشه. معمولا بعد از فعال کردن چراغ اینترنت مودم یکبار قطع و وصل میشه(قرمز و دوباره سبز) البته از بخش سرویس و پرداخت میتونید متوجه بشید که فشفشه فعال شده یا نه.نقل قول:
2- بله. وقتی فشفشه فعال بشه شما دیگه شبانه ندارید تا وقتی که فشفشه تموم بشه.
3- هر وقت نیاز داشتید میتونید فعال کنید.
چرا اشتباه راهنمایی می کنی --- فشفشه ی حجم فقط زمان داره --- تنها خرید نیترو که ساعت شبانه را حذف می کنه !!! شما رایگانت سر جاشه --- اون فشفشه ها هم هر وقت خواستی بزن ---- با حقنقل قول:
تصویرشو اسکرین شات کن برو شکایت کن ---- این 195 رو گذاشتن برای همین کارا !!!!نقل قول:
فقط خرید سرویس 3 ماههنقل قول:
به دلیل تغییرات در سیستم ، هم اکنون قادر به اعمال تغییرات جدید نمی باشیم :n13:
وضع خططون روبه راه ؟ مال من روش نویز بدی افتاده . از دیروز هی قطع و وصل میشه و خیلی هم سرعتش پایین هست .
چیز پی ان برای شما هم خراب شده؟ کلا نابود کردنش
باید کریوو روشن کنی.نقل قول:
XPERIA Z3
سلام دوستان
سرویس سه ماه 128 که 43500 هست سرعت دانلود شبانش تقریبا چقدر هست؟ چون فشفشه و نیترو هم باید بگیرم میخواستم سرویس مناسبتری بگیرم
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم , قبلا پارس انلاین 128 نامحدود داشتم که اطراف 250 گیگ دانلود میکردم ولی دیگه الان بدجور محدود کرده و بعد از 8 گیگ سرعت دانلود 30kb/s میشه
خیلی ممنون
من دیروز یک ماه 128 که از 2 تا 5 رایگان داره , واسم رانژه شده .نقل قول:
پهنای باند رو واسم روی 4 مگ واسه دانلود و 512 واسه آپلود بستن .
سرعت دانلود چه شب و چه روز با تک لینک رو تست کردم , بین 170 تا 195 میچرخه .
خیلی خوبه :46: فکر کنم راحت شبی 2 گیگ را بتونی بگیری:n06:نقل قول:
من اینو الان دیدم،خواستم بگم که وقتی فشفشه استفاده میکنید شبانه هست و مشکلی نداره!:n06:نقل قول:
با سلام
دوستان من snr margine برای down stream برابر 6.5 هست. یعنی بین 6 تا 6.6 تغییر می کنه. با پشتیبانی هم چک کردم و سر خط وصل شد و این حرفا... مشخص شد مشکل از سیم کشی خونه نیست.پشتیبان گفت باید به مخابرات بگی سیم های بیرون عوض کنند. اما وقتی رفتم مخابرات بهشون میگم خطم نویز داره میخوام سیم ها رو عوض کنید، میگن اعلام خرابی کن.بهشون میگم بابا تلفن وصله اما نویز داره و کیفیت خطم برای اینترنت پایین.تو تنظیمات مودم snr روی 6 هست.میگه یعنی گوشی رو بر میداری خش خش داره؟:n38::n38:
حالا شما بگید من چی برم به اینا بگم که بفهمن منظورم چیه؟ خواهشا راهنمایی کنید.سرویس 8 مگ دارم اما سرعت تهش به 400 میرسه.
یک سوال
اگر خطم رو برای چند ماه جمعآوری کنم، آیا فشفشهها و کدهای تخفیفی که تو پنل دارم از دست خواهند رفت؟
الان چند گیگ فشفشه + کد تخفیف اینترنت ۳ ماهه دارم . . .
های وب سرویس نامحدود هم داره؟
نه متاسفانهنقل قول:
بچه ها کسی های هلپ را نصب کرده ؟؟؟
تاثیری تو سرعت داره ؟؟؟
فشفه 3 گیگ هم جایره نصب برنامه هست ... :n04:
یه نرم افزار پشتیبان برای سوالات هستش و فکر نکنم ربطی به سرعت داشته باشهنقل قول:
سلام من میخوام سرویس 1024 / 768 سه ماهه 12 گیگ های وب بگیرم . به طور کلی سرعت دانلود در بهترین و بدترین حالات برا این سرویس چقدره ؟ سرعت دانلود شبانه و روزانه یکی هست یا نه فرق داره ؟ با خرید فشفشه سرعت دانلود هم تغییر میکنه ؟ با تشکر .
سلامنقل قول:
دوست عزیز طبق sla الان سرعتها رو تغییر دادند الان خط من روی 8 مگ دانلود و 1 مگ هم آپلود بسته شده تست سرعن هم بالا گذاشتم ولی من شبی 2.5 گیگ تا 3 گیگ دانلود کردم و شما هم 1.5 گیگ ممکنه بتونی دانلود کنی از من 256 هست و سرعت دانلود در شب و روز 256 هست و ولی سرعت های بالاتر رو بعد از گذشت چند شب روی همین 256 محدود میکنند تجریه من اینجوری بود من همه سروریسها رو چک کردم
سلام جواب سوال شما رو در تاپیک بال گفتم میتونید مشاهده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار برای دوری از سردرگمی هست بعضی کاربرا دارند ربطی به سرعت ندارهنقل قول:
آره نصب کردم 3 گیگ رو میده ولی ربطی به سرعت ندارهنقل قول:
آره از دست میره بازم با پشتیبانی صحبت کنیدنقل قول:
در پنل کاربری درخواست سطح slaبدید خودشون بررسی میکنندنقل قول:
من همیشه فشفشه استفاده میکنم تایم رایگان اصلا از حجم فشفشه شما کم نمیکنه خاطر جمع باشیدنقل قول:
دوستان گرامی سرویس 256 / 256 با 3 گیگ ترافیک و شبانه رایگان به نظرتون توی روز و شبانه سرعت دانلود چقدر میده ؟
در پست های قبلی گفتم 256 همیشه در شب و روز یکی هست و فرقی نمیکنهنقل قول:
سلام دوست عزیز اگه زحمتی نیست یه tracert -d 8.8.8.8 برام بگذار باتشکر:n16:نقل قول: