کسی میدونه چرا موقعی که کانکت بشم نتم بیشتر ارور 908 میده و 720 از مشترکین ضحی کسی این مشکل رو داره؟
Printable View
کسی میدونه چرا موقعی که کانکت بشم نتم بیشتر ارور 908 میده و 720 از مشترکین ضحی کسی این مشکل رو داره؟
نه نمیشهنقل قول:
بزار رو pppoeنقل قول:
اگه خواستید تغییر تعرفه به نامحدود بدید قبلش با پشتیبانی صحبت کنید الان بعضی از استانها دو مگ نامحدود مخابرات سرعت دانلود 70 کیلوبایت شده است
گذاشتم رو pppoe بازم وصل نشد شما هم این مشکل رو دارین ؟ به 2020 گفتم میگه شاید از سیم کشیت باشه!!!:n08:عجب پشتیبانی داریم واقعا میگم خیلی تایم اوت دارم میگه تایم اوت چیه؟:n13: اگه کانکشن رو دستی بزارم خطای 908 میده این 3 روزه که اینجوری شده کلا قبلا اگه مودمو چندبار خاموش روشن کنم سرعتم خوب میشد پینگ پایین میومد الان پین ثابته هر چقدر که کانکت بشم پینگ ثابته رو 250 پایین نمیاد!! این رو هم ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من شک کردم نکنه میخوان شبانه رو بردارن ؟نقل قول:
نه واسه م عادیه مثل همیشه ، سرعت دانلود 60 تا 70نقل قول:
پینگ هم تایم اوت
مشکل دیگه نداره
داداش عکس پروفایلت Sheldon Copper فیلم The Big Bang Theory ـــــه ؟ :n02:نقل قول:
نمی دونم چرا طرح های بالای 2 مگ به پنل های کاربری اضافه نمیشن!!!!
نقل قول:
منم 2مگ محدود دارم چند روزه رو 40-60میچرخه صفحه باز کردن هم در حد 256 وایمکس ایرانسل
نقل قول:
نه من این مشکلو ندارم.پینگ که خیلی داغونه تایم اوت هم که تا دلت بخواد یهو میبینی کلش تایم اوت میشه سرعت دانلود هم پایینه
اره خیلی مشکوکه مخصوصا این سرویسای 1و2مگ با 30گیگ خدا بهمون رحم کنه:n14:نقل قول:
الان چند شبه فقط از سایتای پی سی دی و دانلود ها و.... میتونم دانلود کنم
سرویسا رو همینجور بزارن و دستی به سرعت و شبانه نزنن نمیخوایم سرعت بالاتر بدن البته مثل اینکه تغییراتی تو حجم و سرعت سرویسا ایجاد شدهنقل قول:
نقل قول:
پارس انلاین هم جدیدا همین کارو میکنه رو 9مگ میبنده و میگه ترافیک بالاست که سرعت پایینتر میده ولی همش دروغه و خودشون محدود میکنن
خطتونو روی 12مگ بستن ولی با یه نرم افزار محدود کردن رو 64کیلوبایتنقل قول:
نقل قول:
مرکز گلستان - کافونوری شماره 10 یا 14
سرعت توی مودم 4 مگ بسته شده ولی از ابتدای فعالسازی سرویس سرعت دقیقا روی 512 هست و وقتی دانلود میزنم پینگم همون 230 هستش یعنی پهنای باند دارن ولی محدود کردن سرعت رو که 4 مگ ندن!!!
منظورت سرعتت 230 کیلوبایته؟؟؟؟در هر صورت منم کافو 38 مرکز آزادی هستم سرعتم روی 512 کیلوبیت بستن در صورتی که خطم روی 12 مگ بسته شده اما سرعت دانم بیشتر از 64 کیلوبایت نمیشه!نقل قول:
شما هم اگه سرعتت بیشتر از 64 کیلوبایت نمیشه بدون سرعت پورتت را روی 64 بستن.
آره خودشه :n02:نقل قول:
------------------------
یه سوال دیگه ، میشه بگم اینترنتم رو کنن 512 نا محدود همه 25000 تومن رو هم بدم
اصلا نمیتونم با محدود سر کنم ، دیروز تا الان 1 گیگ مصرف داشتم
اره میشهنقل قول:
نه.ببین وقتی که پهنای باند کل خطت رو استفاده کنی و با 16 کانکشن بزنی دانلود پینگی که از 8.8.8.8 برای مثال میگیری باید بره بالای 3500ms و به سمت تایم اوت میره چون کل پهنای باندتو داری مصرف میکنی.نقل قول:
ولی مال من توی پنل مودمم 4092 بسته شده داون استریمم چون سرویسی هم که سفارش دادم 4 مگ هست ولی سرعت رو نرم افزاری محدود کردن روی 512 که در عمل 64 کیلوبایت دانلود میکنم!!!!! در واقع یک جور دزدی کردن.
من سرعت 4 مگ خریدم باید سرعت بهم 470-480 کیلوبایت بده ولی 64 کیلوبایت میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هیچکس هم پاسخگو نیست!!
شما از کدوم نمایندگی سرویس دارید ؟نقل قول:
من هم شنیدم که جدیدا" بجای اینکه شِیر کنن خودشون مستقیم تقسیم بر 8 میکنن :n04:
اینم از سرعت دانلود نت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه گیت وی ۸۹ رو مسیرش رو برگردوندن به جایی که قبلا بود، پینگ با گوگل و 8.8.8.8 حدود ۱۲۰میلی ثانیه و با 4.2.2.4 حدود ۱۵۰ هست، سرعتشم خوبه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
تا حالا فکر میکردم سایت imdb فیلتره ولی الان فهمیدم که فیلتر نیست و مخابرات اینجورش کرده:n09:
تا چند وقته پیش سایت netcarshow را یه جور دیگه فیلتر کرده بودند.سایت بالا میومد ولی وقتی روی یه عکس کلیک می کردی به صورت شطرنجی بالا میوردش و فقط با فیلتر شکن عکسا به درستی بالا میومدن!حالا چند وقتیه که عکسا را درست نشون میده.نقل قول:
نقل قول:
من از پرتال خود سایت آسیاتک ثبت نام کردم.جز نمایندگی خاصی نیستم
آخه بحث شیر نیست بحث اینه که هیچ موقع از 24 ساعت سرعت بالاتر از 64 کیلو نمیره!!!! یعنی انگار من سرویس 512 خریدم نه 4 مگ!!!!
دقیقا مشکل منم همینه.نقل قول:
نقل قول:
من یه شکایت به تنظیم مقررات نوشتم
خود اپراتور آسیاتک میگه تا همه کاربرانی که قبلا سرویس از اینترنت مخابرات داشتن به کافو های ما منتقل نشن همین سرعت هست.به محض اینکه همه منتقل بشن سرعتا درست میشه!!!!! گفت تا الان حدود 90% منتقل شدن!!! کم فروشی و دزدی به این صراحت ندیده بودم:n24:
دروغ میگن.اواخر اسفند به من گفتن تمام کاربران را منتقل کردند.شما با مسیول ای دی اس ال مخابرات خوزستان حیدری حرف بزن بهش بگو اسیاتک میگه هنوز کاربرا را منتقل نکردید این درسته یا نه؟نقل قول:
خیلی جالبه یه روز سرویس نامحدود رو از سیترا حذف میکنن روز بعد مجدادا اضافه 2 روز حذف روز بعد اضافه کلا هدفشون چیه؟؟ ما رو چی حساب کردن؟؟
نقل قول:
شماره ای چیزی اگه داری برام پیغام خصوصی کن زنگ بزنم بهش
شما هم یه شکایت برای تنظیم مقررات بنویس.
اپراتور به من گفت کاربرای اکثر کافو ها رو منتقل کردن ولی کافو شما هنوز منتقل نشده !!! :n23:
دروغ میگن.اگه بار دیگه باهاشون تماس داشتی بگو کافو 38 را چی منتقل کردید یا نه؟من کافو 38 هستم و منتقلم کردن.نقل قول:
فلذا گیت وی 88 موقع امتحانا، پینگش خوب میشه... :n27:
رگباری پست میزنه... :n04:
سلام کسی میدونه چطور ارور 908 برطرف میشه یا مشکل از اکانتینگه؟:n13:
آی پی من هم جدیدا ثابت شده(استاتیک) دیگه قبلا آی پی من valid بود یعنی متغییر بود فک کنم چون ای پی ثابت شده بیشتر وقتا هنگام کانکشن ارور 908 میده و ای سی پی من IRAN TELECOMMUNICATION هست 256 نامحدود دارم نتم خیلی پکت لاست داره در 70-80درصد رو همه سایتا تست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت من به تنظیم مقررات که فعلا نتیجه ای نداده
اپراتور آسیاتک توی تیکتی که برای تنظیم مقررات ایجاد کردم پاسخ داده که بزودی رفع می کنیم ولی هنوز همون 512 رو به جای 4 مگ برای من ست کردن !!!!!!
منم شکایت کردم/.اما واسه من مب=یزنه در حال پیگیری میباشدنقل قول:
برای منم در دست پیگیری هست ولی هنوز ترتیب اثر ندادن
بچه ها ساعات رایگان ضحی کیش هنوز ۲ تا ۷ هستش یا تغییر کرده ؟
من دیشب تا 7 دانلود کردم و از اکانتم کم نشد پس خوشبختانه هنوز تا7 رایگانهنقل قول:
ولی شب سرعتم کم میشه...در طول روز سرعت دانلود 130 ولی شب 60تا70....512 محدود 4گیگ
برا منم شبا ميشه 40-60 سرويس 2مگ محدود ديديد اخر اسياتك مثل مخابرات نشد بلكه الان مخابرات داره مثل اسياتك ميشهنقل قول:
حذف شد....
دیشب 23 بار نت قطع شد.
حتی دو مگ هم شبا سرعتش 70؟؟؟؟؟ این که خیلی بده من گفتم ماه بعد 2 مگ محدود بگیرمنقل قول:
سلام.امروز این جواب را بهم دادند:نقل قول:
دیگه خیالم راحت شد که مشلکم را حل نمی کنند!تو شکایتم بهشون گفتم با پشتیبانی و صدای مشتری وارتباط با مشتری حرف زدم ولی مشکلم را حل نکردند بازم بهم میگن با صدای مشتری تماس بگیرید!!!!!!!!!!!
"باسلام ؛ مشترك گرامي مشكل شما در شركت آسياتك در حال بررسي ميباشد در اولين فرصت پاسخگوي شما خواهيم بود. از اينكه ما را با صبوري همراهي مي فرمائيد متشكريم. مطمئناً هدف ما جلب رضايت شما است. همچنين ميتوانيد با شماره 1544 واحد صداي مشتري - داخلي 4 ، در ارتباط باشيد. "