مخابرات واقعا داغونه فقط به خاطر نامحدود بودنش قابل تحمله:n21:
Printable View
مخابرات واقعا داغونه فقط به خاطر نامحدود بودنش قابل تحمله:n21:
بچه ها قیلتر-شکن واسه من راه افتاد البته سرعتش پایینه.
دوستان ممکنه بگید وضعیت پینگ سرویس مخابرات (ترجیحا 512 ش) چطوره؟
اگر کسی لطف کنه نتیجه این رو در CMD بگه خیلی ممنون میشم:
ping 4.2.2.4 -t
انصافا پینگ مخابرات بین چند تا سرویس دهنده که من تست کردم بهترینه. اینم یک تست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13:
امشب که پینگ شدیدا بالا رفته
Sent from my LT29i using Tapatalk
دیروز از عصر ساعت 6 تا 2 بامداد که بیدار بودم وحشتناک خراب شده بود وضعیت.
ببین فقط بگم از 100 تا سایت 80 تاش باز نمیشد.. بعدش استیم ( نرم افزار بازی ) خراب بود نمیتونستم بازی کنم...اصلا امروز صبح درست شد...
این و همین الان گرفتم کلا توی بهترین شرایط هم یادش نمیره تایم اوت بده
از تهران سرورم افتاده اصفهان :n02:
ای آقا دوباره اینه دیشب شد! دوباره اکثر سایتها باز نمیشه...باز استیم خراب شد ..همین امروز از ساعت 6 صبح درست بودها تا همین 9 صبح...تا رفتم بیرون یه چیزی بخرم برگشتم خراب شد....مسخرس این مخابرات هم...
سرویسم 512 نامحدود مخابرات تهران .نقل قول:
بفرمایید دوست عزیز خدمت شما:
محتوای مخفی: ping 4.2.2.4 -t
سلام
دوستان یک تحلیل تخصصی از وضعیت افتضاح اینترنت این روزها بدید لطفا.
دوستان چرا هیچ سایتی به جز سایتهای جمهوری اسلامی باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ملی میشه دیگه عزیزنقل قول:
الان 1 ماهی میشه چند ساعت در روز اینجوری میشه
مردشور این اینترنت مخابرات رو ببرند
سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
سلام، یک نگاهی به تاپیک کنید دستتون میاد...نقل قول:
این چند هفته که اختلال شدید و سراسری(همین الان از طرف مخابرات برای پیگیری اعلام مشکلم تماس گرفتند و تاکید کردن همه مراکزشون همینه)
اگر این موضوع رو در نظر نگیریم بهرحال در باقی شرایط هم تایم اوت بالا...پینگ ضعیف...
حسن مخابرات نامحدود بودنشه بدون محدودیت مصرف منصفانه ...اگر از دانلودهای چندکانکشنه و تورنت با سید بالا استفاده میکنید میتونید دانلود زیادی داشته باشید، فقط همین...
مثل اینکه هارد به هاردمیکنید! یا بقول یکی از دوستان انگار با یک سرویس ftp طرفیم ، و استفاده بی دق و سق از http وجود نداره! دیگه پروتکل های استریم و سرویسهای گیم و غیرو که پیشکش.
جدی اینا چیکار دارن میکنن؟ آقا به کی بگم 90% سایتها باز نمیشن!! استیم به سرورای بازی وصل نمیشه!!
این چه وضعشه..حیف که نامحدوده و کلی دانلود میکنم وگرنه من میدونستم با مخابرات چیکا رکنم..
نکات مثبت: دانلود نامحدود به صورت واقعی نه مثل شرکت های خصوصی-پینگ نسبتا خوب نسبت به شاتل و پارس انلاین-سرعت دانلود خوب از سایت های داخلی و درساعات خلوتی هم از سرور خارج خوبهنقل قول:
نکات منفی:پشتیبانی ضعیف- به خاطر هر مناسبتی (سیاسی- فرهنگی) سرعت شدید افت میکنه-قیلتر شکن ها هم خیییلی سخت وصل میشن
سه چهار روزه چقدر افتضاح شده.نصف سایت هات not found میده!:n24:
ولی با فیل شکان همرو باز میکنه!:n22:
حالا خوبه شما قند شکنتون وصل میشه:n20:.من تا دیشب قند شکنم وصل نمیشد :n28:دیگه کلا تعطیل بودم ، حتی وب-پرا-کسی که تحت هر شرایطی کار میکنه اونم کار نمیکرد:n04:نقل قول:
از اونجا که این ریشه مشکل چند روزه فنی نیست باید در راستای درگیری جناحهای سی-اسی بررسیش کرد.دولت که زیرساخت دستش هست و مخابرات که سپاه، بخش اول خواستار لغو تحریم هاست و بخش دوم از تحریم ها منافع کلان اقتصادی میبره.بخش اول بی سروصدا میخواد سازش کنه و بخش دوم میخواد وضعیت رو سخت کنه تا به دولت فشار بیاره.اینترنت و دیتا هم که یکی از استراتژیک ترین کالاهای مورد نیاز کشورهاست (درست مثل منابع انرژی).نقل قول:
البته اینها رو نگفتم تا جناح خوب و بد رو گفته باشم چون جفتشون مثل همن.
تشکر می کنم از دوستایی که زحمت کشیدن و پینگ رو تست کردن.
میانگین نزدیک 1 ثانیه؟! خیلی وحشتناکه که!نقل قول:
اینکه خیلی عالیه! شما کدوم منطقه تهران هستی؟ 512 ش رو گرفتی؟نقل قول:
اینم بد نیست، یه کمی بیشتر از 200 ه. فکر می کنم برای فیفا بازی کردن خوب باشه. کسی تست کرده؟نقل قول:
بنظر من حیفه از شرکت خصوصی بیایید بیرون و از مخابرات اینترنت بگیرید.نقل قول:
پستهای قبلی رو بخونید به دل خون ما کاربرای مخابرات پی می برید.
فقط و فقط در صورتیکه دانلود زیاد دارید و بیشترش هم از سرورهای
داخلی تامین میشه مخابرات بهتون سرعت اسمی تضمین شده میده.
روی جنبه های دیگر استفاده از اینترنت اصلا حساب نکنید که مایوس میشید.
من اگه میتونستم برم از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم محال بود بیام مخابرات. :n03:
من حالا فهمیدم چرا اینترنت من درست بود ولی مال همه خراب بود
بعدش از پریروز مال منم خراب شد 90% سایتها با زنمیشد....
نگو من پریروز dns هامو پاک کردم اصلا یادم رفت دوباره ست کنم...
دوستا سریع dns اولیتون رو روی 8.8.8.8 ست کنید ..مال من که دوباره درست شد هم سایتها باز میشن هم دوباره استیم کا رمیکنه....تخصیر خودم بود dns رو پاک کرده بودم الکی 2 روزه از بازی و وبگردی افتادم
دوستان وضعیت خیلی خرابه هیچ سایتی باز نمیشه بابا شبکه های اجتماعی و سایتهای دیگه پیشکش شما ، حداقل بگذارید اون بدبختی که تو این مملکت عقب مونده پایان نامه داره بتونه مقاله از ژورنالهای خارجی بگیره
دیگه ژورنالها را چرا میبندید:n03:
مملکته ما داریم...
من چند روز پیش ثبت نام کردم , الان این پیغام واسم اومده " درخواست دايري شما در وضعیت آرشیو شده می باشد "
یعنی چی اونوقت؟ الان چراغ لینکم روشنه :n02:
نقل قول:
دوست عزیز خدا خیرت بده درست شد
2 روزه کارم لنگ مونده الان اوکی شد خیلی ممنون:n16:
شما آنلاین بازی می کنی؟ چطوره؟ احیانا فیفا یا بازیای دیگه اوریجین رو بازی کردی؟نقل قول:
dns دومی را چند میدی ؟
نه فقط استیم mw3 ..اونم سرورای ایرانی پینگم 40-50...تو سرورای ایرانی پینگم عالیه ولی سرورای خارجی پینگم بالای 200. خداروشکر سرورای ایرانی زیادن تو mw3 واسه همین اصلا سرور خارجی نمیرم.نقل قول:
dns دومی رو هیچی ندادم الان. شما نرم افزار namebench رو دانلود کنید بزارید اسکن کنه خودش بهترین dns هارو براتون پیدا میکنه و آخر کا رمیگه بهتون که اولی و دومی و سومی رو چی ست کنید:نقل قول:
dns دومی را چند میدی ؟
اینجا فکر کنم اجازه گذاشتم لینک دانلود از سایت دیگه رو ندارم..شما داخل گوگل سرچ کنید namebench دانلود بعدش از سایت سافت 98 که همون صفحه اول میاد دانلود کنید و بهترین دی ان اس رو براتون پیدا میکنه :n16:
نقل قول:
سلام
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید دانلود کنید الآن؟
واقعا به نتایج این نرم افزار میشه اطمینان کرد؟نقل قول:
واسه من سه تا DNS پیدا کرده که پینگ برای
اولی : 131
دومی: اصلا پینگ نمی شود
سومی: 328
بنظرم کمی عجیب میاد.
DNS های داخلی رو 19 میلی ثانیه پینگ می کنم.
به نظر به خاطر قضیه (....) باشه چون گندش بالا اومده تو گگل سرچ کنید. 100% از موقعی که مجازاتش کردن :n06:
نه داداش از این خبرا نیست یه سفره ماهی سیم زرد کابلی که اینترنت و از دهاتهای امارات به ایران میرسونده حواسش نبوده جوییده چند روزی طول میکشه تا درستش کنن بیخودم بحث و سیاسی نکنید.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:با تشکر از دوستاننقل قول:
پس مخابراتو از گزینه هام حذف میکنم،
موفق باشین
این سرویس یک مگ هستش و جنوب شرق تهرانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گفتم که ، جزو بهترین حالت ها بود چون گاهی مشکلاتی که دوستان میگن برای ما هم دردسر ساز میشه
ولی خووووب در کل راضی هستم . فقط مشترکی که از شاتل اومده باشه مخابرات میفهمه من چی میگم و چرا راضی هستم .
من با شاتل محدودیت سرعت 6 کیلو بایت رو برای 15 یا 20 روز پشت سر هم اونم توی ساعت دانلود رایگان تجربه کردم این مشکلات که چیزی نیست .
همین الان دارم بازی بتمن رو که از صبح گذاشتم ، دانلود میکنم و همزمان وب گردی کمی هم میکنم و چون اکثر سایتایی که میخوام برم قبلا روی مرورگر کش شده دیگه خیلی طول نمیکشه سایت بیاد بالا . سیستم رو هم موقع دانلود توی روز میزارم روشن یا حداقل مودم وایرلس رو روشن میزارم تا از خونواده هرکسی خواست از نت استفاده کنه . بدون اینکه نگران محدودیت و حجم و این چیزا باشم . ماهیانه بالای 100 گیگ هم دانلود میکنم قبلش هم 512 داشتم ماهی 60-70 گیگ دانلود میکردم
در کل تعریف نمیکنم مخابرات مدینه فاضله نیست و بعضی مواقع جنون آفرین میشه اما در کل اونقدری که اذیت میکنه به همون اندازه حال میده و مثل شرکت ها دزد :n24:نیست .
ایرای جماعت بهش زندگی با آسایش نیومده خفت و خواری لیاقتمونه درکل دوست عزیز اینترنت ایران آب نبات چوبیه اینترنت واقعی هم رویایی برامون بیش نیست
نقل قول:
میتونید از این نرم افزار استفاده کنید dns server های معتبر و معروف رو داره:
نهایتا تغییر DNS در امنیت اطلاعات و کیفیت دسترسی (وبگردی)و ... کاربرد داره مثل همین که با بعضی DNS های داخلی سایتی 404 not found هست یا لود نمیشه و ... همون سایت با یک DNS دیگه بی مشکل باز میشه!اینم طبیعی که پینگ شما با داخل 10-20 باشه برداشت اشتباه اینه که تغییر DNS باعث کاهش چشمگیر پینگ و تایم اوت میشه که به هیچ وجه اینطور نیست!مشکلاتی که ناشی از سیستم فیلترینگ و البته کیفیت پایین خطوط و شیرینگ هست با تغییر dns حل نمیشه حالا اینو میخواد کارشناس شبکه بگه میخواد پشتیبانی خفن!:n02:
در مورد اطمینان هم بله نتایج درسته ولی اینترنت ما انقدر ثبات نداره کافیه یکبار ریکانکت و مسیر متفاوت و ...
+
کی گفته مشکلات اینترنت در ایران دلایل امنیتی و سیاسی داره؟!:n08:
Friday 25 Oct 2013جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ کشف دلیل جدید کندی اینترنت در ایران
معاون شرکت زیرساخت گفت: به دلیل کمبود پهنای باند، اپراتورها تمام ظرفیتی را که از زیرساخت خریدهاند به مشتری تحویل دادهاند اما از نظر استاندارد، اپراتور باید 70 درصد ظرفیت را استفاده کند و باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
محمد علی آریانیان اظهار داشت: با برنامه افزایش پهنای باند بینالملل توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، تقاضای متقاضیان پاسخ خواهد داده شد.
معاون نظارت راهبردی و برنامهریزی ارتباطات زیرساخت در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مشکلی که اکنون وجود دارد این است که اپراتورهای مخابراتی و اینترنت تمام ظرفیتی را که از شرکت ارتباطات زیرساخت خریدهاند به مشتریهایشان تحویل دادهاند.
وی ادامه داد: در حالی که از نظر استاندارد، اپراتور نباید بیش از 70 درصد ظرفیتاش را استفاده کند و باید باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
آریانیان تصریح کرد: افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت باعث میشود که اپراتورها نیز به استانداردها برسند.
به گزارش فارس، هماکنون پهنای باند اینترنت کشور 83 گیگابیت بر ثانیه است که قرار است تا 24 مرداد یا حداکثر 4 آذر به 100 گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.
:n09:
اینم وضعیت سرویس 1 مگ(ساعت 2 بامداد!)::n21:
:n03:کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=314ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=315ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=314ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=339ms TTL=38
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 314ms, Maximum = 339ms, Average = 320ms
کدوم مخابرات؟ اشرفی اصفهانی؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
درودنقل قول:
بازی آنلاین فقط و فقط بعد از ساعت 2 - 3 تا صبح یا اگر خوش شانس باشید تا کمی بعد از ظهر امکان داره و بعد از اون میزان packet loss به بالای 5 درصد میرسه و در ساعات پیک ترافیک تا 15 درصد هم میرسه. اگر اختلال پیش بیاد که از یک سوم هم میتونه بیشتر بشه!
شما در ساعات پیک ترافیک عملا امکان بازی آنلاین (حداقل در سرورهای خارجی) رو ندارید به دلیل میزان بالای packet loss که حتی 5 درصد هم میتونه به شدت آزار دهنده باشه (این رو از تجربه چند ساله خودم میگم، تازه من استراتژی بازی میکردم نه FPS !)
خب با فرض اینکه حرفهای ایشون درست باشه، با افزایش پهنای باند مجددا اپراتورها بیشتر از ظرفیت خودشون مشتری قبول میکنن و در نتیجه باز هم استانداردی در کار نخواهد بود!نقل قول:
Friday 25 Oct 2013جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ کشف دلیل جدید کندی اینترنت در ایران
معاون شرکت زیرساخت گفت: به دلیل کمبود پهنای باند، اپراتورها تمام ظرفیتی را که از زیرساخت خریدهاند به مشتری تحویل دادهاند اما از نظر استاندارد، اپراتور باید 70 درصد ظرفیت را استفاده کند و باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
محمد علی آریانیان اظهار داشت: با برنامه افزایش پهنای باند بینالملل توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، تقاضای متقاضیان پاسخ خواهد داده شد.
معاون نظارت راهبردی و برنامهریزی ارتباطات زیرساخت در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مشکلی که اکنون وجود دارد این است که اپراتورهای مخابراتی و اینترنت تمام ظرفیتی را که از شرکت ارتباطات زیرساخت خریدهاند به مشتریهایشان تحویل دادهاند.
وی ادامه داد: در حالی که از نظر استاندارد، اپراتور نباید بیش از 70 درصد ظرفیتاش را استفاده کند و باید باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
آریانیان تصریح کرد: افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت باعث میشود که اپراتورها نیز به استانداردها برسند.
به گزارش فارس، هماکنون پهنای باند اینترنت کشور 83 گیگابیت بر ثانیه است که قرار است تا 24 مرداد یا حداکثر 4 آذر به 100 گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.
نه اونجا نیستیمنقل قول: