سلام" بنظرتون بولگاری آکوا پور هوم چطوره؟
در مورد ورساچه بلو جینز هم نظر بدین
دیویدف کول واتر مردانه
این سه تارو نشون کردم. بیزحمت تجربتون رو برام بگید. برای منطقه کوهستانی
سلام" بنظرتون بولگاری آکوا پور هوم چطوره؟
در مورد ورساچه بلو جینز هم نظر بدین
دیویدف کول واتر مردانه
این سه تارو نشون کردم. بیزحمت تجربتون رو برام بگید. برای منطقه کوهستانی
از دوستان کسی آشنایی با افترشیو نداره؟ ممنوننقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b
سلام دوست گرامینقل قول:
منطقه کوهستانی تنها از نظر فشارهوا با مناطق دیگه ممکنه فرق کنه که اونم در مورد عطر و ماندگاری یا پخشش هیچ ارتباط خاصی نداره
تنها ارتباط عطر با هوا میتونه این باشه که مناطق خشک، عطر چون تبخیر سریعتری از روی پوست داره پخش عطرها بالا هست اما ماندگاری پایین
و در مناطق مرطوب چون عطر دیرتر تبخیر میشه ماندگاری عطر بالاست اما قدرت پخشش پایینتر!
اما در مورد عطرهایی که گفتید بنطر میرسه گزینه اول و اخر عطرهای بهتری باشند
و از نظر من کوول واتر از داویدوف یک عطر تاریخی و همیشه خوب هست که با اینکه خنک هست اما ماندگاریش قابل قبول هست رایحه خوبی داره و من که ازش لذت میبرم:n17:
سلام
ادکلن بوی تند و خنک با ماندگاری بالا میخوام.
بین این دو عطر کدوم رو پیشنهاد میکنید.
Encounter Fresh
Lalique Encre Noire Sport
رودستر از کارتیرنقل قول:
و اینویکتوس از پاکو رابان
صرفا اون بخش مربوط به هویج :دینقل قول:
این عطر بنظر میرسه هویجی باشه البته در سایت های خرید اینترنتی ندیدم .فکر میکنم ارزش تست رو داشته باشه
عطری شیرین و یونی که در نت های اون ترنج ، زنجبیل، هویج دیده میشه...مخصوص بهار و تابستان
اسنزا از تروساردی:n17:
ادکلن دومی که معرفی کردین بالای 200 تومنه یه چی در حدود 290 تومنه.تو رنج 200 اولیه خیلی خوبه.
ديور هوم اسبرت هم مي تونه كًزينه خيلي خوبي باشه با توجه به اينكه بحث هويج شد، يه جورايي بوي هويج حس ميكنم توش، نمي دونم بقيه هم همين حسو دارن يا نه!نقل قول:
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
باتشکرازدوستان برای مورددومی(ادکلن بابوی شیک وتک وماندگاری وپخش بوی بالاومهمترازهمه خزنباشه) که نوشتم چی روپیشنهادمیکنید؟؟البته میخوام فقط مخصوص مهمونی ومراسم نباشه وبشه درمصرف روزانه هم استفاده کردنقل قول:
بنظرم در این فصل گرم اونتوس کرید پیشنهاد بدی نباشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوت ها
عطر مردانه ی خوش-ساخت، خوش-ترکیب و شیک. با طلیعه ی ترش و تلخ، کمی نعنایی، با نوت میانی اقیانوسی، جلبکی (از گونه ای که در بولگاری آکوا وجود دارد.) در زمینه-ای شیرین که احتمالاً از مشک و عنبر بوجود آمده است.
رایحه
طیف رنگین کمانی این عطر کامل است. بدین معنی که نوت-های مختلف، نقاط خالی عطر را کاملاً پر نموده-اند.
نوت ها بخوبی با هم ترکیب و به همدیگر می آیند. بگونه ای که توانسته اند آکورد جدید و در عین حال زیبایی بسازند.
شخصیّت این عطر لطیف، سبک، نیمه خنک و کمی تلخ است.
خصوصیات رایحه
ماندگاری آن مناسب بوده بگونه ای که روی پوست تا 5 ساعت و روی لباس کتانی تا 12 الی 24 ساعت ماندگار و انتشار آن در حدِّ متوسط است.
زمان و مکان استفاده
بنظر این عطر اصالتاً برای فصول گرم سال طرّاحی شده امّا عناصر خنک آن در پیش زمینه قرار دارند و عطر نیمه خنکی بشمار می رود. بگونه ای که برای فصول سرد سال نیز قابل استفاده است.
این عطر به جوانان و میانسال ها توصیه می شود و برای استفاده در جلسات رسمی مناسب است. هرچند جنبه هایی از اسپرت بودن نیز در آن وجود دارد.
من امروز دوباره این عطر رو دیدم و نتونستم نخرم! واقعا رایحه جالبی دارهنقل قول:
برای استفاده روزانه توصیش میکنم . پخش بوی خوبی نداره اما ماندگاریش خوبه ((خودتون میتونید لذت ببرید)) :دی
خب چون مردونست من که نمیتونم استفاده کنم فقط برای تست به مچ دستم زدم ...واقعا جز اون عطرایی که مدام دوست دارم استشمام کنم:n12:
دوستان عطر و اسانس تلخ مردانه چی پیشنهاد میشه؟
چیز خاص و تک باشه و خیلی تکراری نباشه
به تفکیک سنگین مردونه برای محل کار و اسپرت هم بگید ممنون میشم
ادکلن تلخ هم معرفی کنید لطفا
قیمت هم زیاد گرون نباشه و زیر 100تومن باشه
در ضمن نظر دوستان در مورد ادکلن جوپ قرمز چی هست؟
رایحه ی تلخ و ترش تق هرمس که البته زیاد استفاده می شه و قیمت اون رو نمی دونم .نقل قول:
رایحه ی سنگین دیگه تلخ و ترش نیست.
مونت بلانک لجیند رایحه ی سنگین و مجلسی داره که ریویوی کامل اون در این فروم موجوده.
رایحه ی اسپرت هم آکووا دی جیو و یا اونتوس کرید پیشنهاد می شه.
اگر قیمتش بالا بود عطر پایه روغنی (که به عصاره و اسانس هم معروفه) با کیفیت (ژیوودان، سیمرایز، فرمنیخ) نیز می تونید تهیه کنید.
تلخ مردونه F از برند سالواتوره فرگامو البته زیر 100 نیست و حدود150 هست فکر میکنم اما کار بسیار خوشبو و جالبیهنقل قول:
کار سنگین وان میلیون(که قیمت پایینش میشه سکرت انتونیو باندراس شیشه طلایی) ، مونت بلنک لجند شیشه مشکی( حدود190)، آزارو دسیبل(حدود 150)
سلام دوستان
یه ادکلن مردونه تا حدود قیمت 80 بهم معرفی کنید برای فصل تابستون و منطقه مرطوب
یه سوال دیگه
من الان ادکلن های :
V - MAX
Rio
Shalis
Emotion
رو دارم ، میخواستم ببینم کدومش برای این فصل خوبه ؟؟؟
+
نظرتون در مورد ورساچه بلو جینز چیه ؟؟؟
خوشبو کننده ای ( عطر ادکلن و . . . ) وجود داره که ضد حساسیت باشه ؟
دوستی دارم که به عطر و ادکلن و گل و گیاه حساسیت داره
با سلامنقل قول:
تا اونجایی که من اطّلاع دارم خوشبوکننده ی ضدّحسّاسیّت وجود نداره.
ضد حساسیت که نداریم اما ترجیحا عطرهای خنک و آکواتیک استفاده کنند حساسیتش به مراتب کمترهنقل قول:
این ورساچه ای که گفتید اصلا جالب نیستنقل قول:
کدوم عطر از ریو داشتید؟ چون ریو نام برند هست که عطرهای معروف رو مشابه سازی میکنه
اما در رده زیر 100 هزار تومن انتخابها بسیار محدود هست
میشه جگوار کلاسیک (شیشه ابی) رو نام برد
و عطر اکسیژن از لانوین
نقل قول:در یکی از سایت ها کاربری به ادکلن یا عطر اورگانیک اشاره کرده بود که حساسیت زا نیست اطلاعاتی در این مورد دارید ؟نقل قول:
عطرهای خنک چی پیشنهاد میکنید ؟ ( لطفا مناسب خانوم ها یا اقایون بودن رو هم بفرمائید)
سلام به دوستان اهل فن
یه ادکلن میخوام با ماندگاری بالا و رایحه تلخ و ملایم که البته حس یه جنتلمن واقعی رو منتقل کنه ! :دی
ممنون
من ریو مشکی دارم ( Noir De Rio )نقل قول:
الان همونطور که گفتم ادکلن دارم ، پس میتونم فعلا بمونم و بودجه رو کمی افزایش بدم
یه ادکلن خوووب به نظرتون چی هست
حداکثر 150
ممنون
نقل قول:
(با درنظر گرفتن نکته ای که گفتید انتخابهایی که خنکتر و ملایم تر هستند):
برای خانومها:
آکوا وومن
همچنین لئو پار از کنزو
مردونه هم:
بولگاری آکوا
آکوا essenziale از فرگامو
ازارو کروم اسپرت
البته ای کاش اشاره میکردید برای چه فصلی مد نظرتون هست((چون گفتید فعلا قصد خرید ندارید نمیدونم فصل گرم مدنظرتونه یا پاییز زمستون...))نقل قول:
اما تا حد150 بهترین عطر مردونه ای که من باهاش برخورد داشتم آزارو دسیبل هست بینهایت دوست دارم عطرش رو:n06:
فصل رو بگید عطرهای دیگه ای هم میشه پیشنهاد کرد
بلک XS از پاکو راباننقل قول:
بنگ بنگ از مارک جاکوب
ممنون :n16:نقل قول:
البته ای کاش اشاره میکردید برای چه فصلی مد نظرتون هست((چون گفتید فعلا قصد خرید ندارید نمیدونم فصل گرم مدنظرتونه یا پاییز زمستون...))
اما تا حد150 بهترین عطر مردونه ای که من باهاش برخورد داشتم آزارو دسیبل هست بینهایت دوست دارم عطرش رو:n06:
فصل رو بگید عطرهای دیگه ای هم میشه پیشنهاد کرد
اگه بخوام بمونم بعد بگیرم ، میره برای پاییز و زمستون
چون من از اینجا نمیگیرم ( گیلان ) - یکی از آشناهامون جنوب هست و هر وقت میره دوبی ، من به ایشون میگم و برام میاره بخاطر همین به احتمال زیاد میمونه برای زمستون
ادکلنی برای تمام فصول نداریم ؟؟؟ :n02:
+
از اینایی که خودم دارم ، کدومش برای این فصل مناسب هست ؟؟؟
V - MAX
Rio
Shalis
Emotion
محتوای مخفی: نظرتون در مورد این چه ؟؟؟
شخصیّت رایحه:
عطر مردانه، دارای رایحه ی تمیز و اقیانوسی، مخلوط با نوت شیرین که در نوت اوّلیّه رایحه ی سبز و در نوت پایانی، رایحه ی نعناع هندی نیز به مشام می رسد که نعناع هندی در تضاد با نوت های اوّلیّه و میانی، نوت تمیزی بحساب نمی آید.
استخوان بندی این عطر مشابه بولگاری آکوا و هم خانواده ی آن است با این تفاوت که بسیار شیرین تر از آن بشمار می آید.
شخصیّت این عطر لطیف، شیرین، سبک و سرد می باشد.
خصوصیّات رایحه:
1. رایحه ی این عطر، تقریباً خطی است که از ابتدا تا انتها تغییر چندانی در رایحه بوجود نمی آید؛
2. نوت ها به اندازه ی کافی در عطر گنجانده شده و عطر نسبتاً پر و کامل است؛
3. ماندگاری و پخش رایحه ی این عطر در حدِ متوسّط می باشد.
زمان و مکان استفاده:
استفاده از این عطر برای فصول گرم سال و با لباس های اسپرت پیشنهاد می شود و مخصوص جوانان بوده که برای افراد مسن و خانم ها انتخاب مناسبی نیست.
پیشنهاد:
انتخاب این عطر به جوانانی توصیه می شود که دوست دارند از رایحه ی آشنای اقیانوسی که کاملاً جاافتاده و طرفدار دارد استفاده نمایند و بدنبال نوت نو نمی باشند.
بله عطرهای چهارفصل هم داریم اکثریت عطرهای ملایم میتونن چهارفصل باشن البته بیشتر ملایم رو به تلخینقل قول:
عطری که من معرفی کردم تقریبا میشه گفت خنک محسوب میشه اما میتونه چهارفصل هم باشه
خاص نیست اما عطر خوبیه
در مورد عطرهایی که گفتید متاسفانه آشنایی چندانی ندارم اما اون ریو چون در اصل مشابه نویر از لالیک هست باید گرم باشه پس بدرد تابستون نمیخوره!
کلا نویر به معنی سیاه و تیره چه در عطرهای زنونه ((مثل جاسمین نویر بولگاری یا کریستال نویر ورساچه))چه مردونه بیشتر رایحه ای رو به گرمی داره
یک اصل کلی هستش که عطرهای خنک معمولا شیشه های روشن مثلا ابی یا بیرنگ دارند
و عطرهای گرم و سنگین شیشه های تیره تر و مات
البته این یک چیز کلی نیست اما اکثرا اینطوریه که گفتم
(شاید بتونه در یک نظر کلی کمی کمک کننده باشه):n17:
موفق باشید:n16:
بچهها یه عطر خوب میخوام برام معرفی کنید از این گِرمیا. مردانه و جنتلمنانه باشه، البته جنس مخالف رو جذب کنه :n02:
کسی لالیک اسپورت رو تست کرده ؟
خودم خریدمش :n02:نقل قول:
خنک تر از لالیک مشکی هست و همون بوی چوبی باحالو حفظ کرده
نوت ها:
عطر زنانه ی دارای تمِ شرقی، با طلیعه ای مخلوط از نوت های وانیلی، کارامل، پشمک شکری، شکلات، توتون و تنباکو، از گونه ای که در عطر کاپتان بلک وجود دارد.
این عطر، هرچند در نوت میانی کمی گل-بو می شود، امّا تا پایان، تقریباً بدون تغییر و یا با تغییر اندکی باقی می ماند.
نوت مورد استفاده در این عطر از محبوبیّت زیادی در بین زنان ایرانی برخوردار است لکن رایحه ی رایج و تکراری بحساب می آید.
شخصیّت رایحه:
ریچی ریچی عطری گرم، شیرین، (پودری) گل-بو، سنگین و غلیظ می باشد.
خصوصیّات رایحه:
1. مهم ترین خصیصه ی رایحه ی این عطر، ماندگاری بالا، بدلیل استفاده از موادِّ اوّلیّه ی مربوط به نوت پایه است؛
2. خطّی بودن رایحه و عدم تغییر شکل کلّی آن از ابتدا تا انتها؛
3. بنظر اگر قرار بود نوت های دیگری در عطر گنجانده می شد تا عطر کامل و پر شود، عطر از حالت خطّی و شیرین خارج می گردید؛
4. سادگی عطر و عدم پیچیدگی آن.
زمان و مکان استفاده:
عطر مناسب بانوان، مخصوصاً افراد میان-سال و مسن بوده و بهتر است در روزهای سرد سال استفاده شود. با توجّه به شخصیّت تند و شیرین رایحه، استفاده از این عطر در مکان ها و مناسبات غیررسمی پیشنهاد می شود.
پیشنهاد:
عطر به افرادی پیشنهاد می شود که بدنبال رایحه هایی سنّتی می گردند که برای استشمام-کنندگان آشنا و حالت غیر قطبی دارد. بدین معنی کمتر کسی ممکن است از رایحه ی این عطر متنفّر باشد. هرچند شیرینی زیاد این عطر می تواند برای برخی غیرقابل تحمّل باشد.
سلام به همه....
میخپاستم ببینم بین فارنهایت با ته بوی خیار
و تق هرمس کدوم رو پیشنهاد دارین؟
اولویت هم پخش بو وخاصیت مست کنندگی (خخخ)
امروز با یک عطر بسیار لطیف و دلنشین برخورد داشتم! عطری از برند نینا ریچی به اسم پرمیر ژور
بر روی پوست بالای 4 ساعت ماندگاری خوب! و پخش بوی جالب! بطوریکه اطرافیان کاملا حس میکنند!
بوی شیرینی داره و بیشتر به رایحه گلها نزدیکه
خیلی گرم نیست اما نمیشه گفت خنکه فکر میکنم میشه چهارفصل استفاده کرد ازش
بهرحال حیف بود عطر به این خوبی رو معرفی نکنم!
قیمت هم 100 میل 160 تومن دیدم
راستش دقیقا متوجه نشدم کدوم فارنهایت منظورتونه؟ ولی چون به ته بوی خیار اشاره کردید پس باید آکوا فارنهایت باشه که عطر خنکتری نسبت به ابسلوت هست!نقل قول:
که در اینصورت از لحاظ خوشبو بودن بنظرم فارنهایت از تغ بهتره
از لحاظ پخش شوندگی بدون شک تغ
در ضمن تغ هرمس عطر گرمی هست بسیار ماندگار و پخش بوی عالی منتهی وقتی زیاد بمونه به ترشی میزنه واسه همین من زیاد خوشم نمیاد ازش
:n17:
فوتورتی هنوزم هست؟ یادش بخیر :n26:
چند گرفتید؟
خیلی عطر خوشبویی بود زمانی برای خودش:n18:
اکوا فارنهایت بوی خیار میده البته در نت ابتدایی بسیار هم خوشبو هستش اما بین تق و اکوا فارنهایت نظرم روی تق هستش چون کیفیت و ماندگاری به مراتب بهتری دارهنقل قول:
اما مشکلش اینه که خیلی همه گیر شده و دیگه انقدر رایحه اش خاص حساب نمیشه!!
با تشکر از همگی یکی پیدا کردم تستر فارنهایت رو ۱۵۰ میداد سفارش دادم...
راستی دوستان چند تا عطر چهار فصل میشه معرفی کنید که پخش بوش وحشتناک باشه
آره خوش بو هست ولی موندگاری زیادی ندارهنقل قول:
15 تومن :دی