بله برادر :39:نقل قول:
Printable View
بله برادر :39:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
در حين خدمت كه هستم، اما امريه هستم. عكس هم همونهايي هست كه تو آموزشي ازمون گرفتن و چيزي هم خودم ندارم، همون چيزي كه تو پرونده باشه.
حالا به نظرتون برم جاهايي كه عكس نظامي ميگيرن عكس بگيرم، يا از عكسهاي پرونده ام استفاده ميكنن؟
باز هم ممنون.
دوست عزیز درمورد عکس نظامی برای کارت پایان خدمت :نقل قول:
مو باید کوتای باشه حتی اگه دکترا هستید
باید داری مقداری ریش و محاسن باشید درحد عرف نه کم نه زیاد
باید حتما با لباس نظامی باشید لباس تابستانی شامل رسته خدمتی بر رویه یفه اتیکت نام و نام خانوادگی و یگان خدمتی
درجه کاملا مشخص باشه در صورتی که درجه دار هستید (از استوار یکم به پایین ) حتما به این مورد توجه کنید که مقداری در هنگام عکس گرفتن زاویه داشته باشید تا بازو مشخص باشد
معمولا سایز عکس باید 2.5 در3 باشد
البته برای امریه مطمئن نیستم بهترین زمان برای ارسال مدارک حداقل 6 ماه مانده با اتمام خدمت
اگه این مواردی که گفتم رعایت کنید معمولا کارت خیلی سریع میاد
هیچکس از بچه های تهران نمیدونه؟!نقل قول:
برای بقیه هم مفید میشه، لااقل جوابی که دادن رو اینجا هم مینویسیم تا ببینیم چیکار باید کنیم.
الان کارت های جدیدی که میزنن از این هوشمند هاست و فقط صورت طرف روی کارته و بعد از درخواست هم 1 ماهه میاد در خونه طرف، جدیدا آخرای خدمت باید برای کارت اقدام کنی، حتی بعضی جاها موقع تصویهنقل قول:
ولی کلا جاهای مختلف با همدیگه فرق میکنن
برادر من خودم هم دو ماه هست ترخیص شدم کارت هم بعد ار 8 روز اومد درخونه هرچی زودتر اقدام کنید زودتر هم میاد اگه موقع تصویه اقدام کنی زیر شش ماه نمیاد مطمئن باش کارت من دو ماه قبل از پایان خدمتم صادر شده بودنقل قول:
میگم که جاهای مختلف خیلی با هم فرق میکنننقل قول:
چون بعضی جاها اصلا نمیزارن 6 ماه قبل از پایان خدمت برای این کار اقدام کنی، خودمون اول تصویه رو از طرف میگرفتیم بعد برای کارتش اقدام میکردیم
چون اگه قبلش برای کارتش اقدام کنیم و کارت هم چند روز بعد بیاد در خونشون دیگه...
من چون خودم مسئول صدور کارت پایان خدمت بودم اینو میگم، وگرنه کارت خودم 12 ماه قبل از اینکه خدمتم تموم بشه تو جیبم بود!
بهتره هر کسی هر یگانی هست از همونجا بپرسه
موفق باشید
در تكميل توضيحات دوستمون بايد بگم معمولا يه سري عكاسي ها هستن كه نزديك پادگانا مشخغول فعاليت هستن. با لباس شخصي ميري بالباس نظام مورد نظر فتوشاپ ميكنن عينهو واقعي :31:نقل قول:
من با لباس شخصي عكس گرفتم بيست دقيقه بعد عكس با لباس نظام تحويل گرفتم.
عكس دوره ي آموزشي بدرد نميخوره. لباس دوره آموزشي با دوره ي بعد از اون فرق داره معمولا ...
راستش يه نامه واسه ما اومد گفتن درخواست كارت فقط با نامه ي تصويه حساب تحويل داده ميشه.
يعني امريه ها رو جمع كردي ميري ميدي پرسنلي تا عمليات درخواست كارت و ارائه گواهي موقت رو برات انجام بده...
سلام دوست مننقل قول:
برادر من الان تو پدافند هواییه فرستادنش به یکی از این پادگان های نیروی انتظامی بعنوان دیدبان
الان دانشگاه قبول شده چند وقت پیش باید برای مصاحبه میومدم شهر اما وقتی گفته بهش مرخصی ندادن !!! فکرشو بکنید دانشگاهی که قبول شده هر کس تو کل زندگیش یه بار شانسشو داره که قبول بشه
اما اینا بهش مرخصی ندادن اینم بنده خدا پا شد اومد گفت هر چی میخواد بشه بشه
اومد مصاحبه شو کرد و دوباره سریع رفت
الان نیمه دوم شهریور یعنی دو سه روز دیگه نتیجه اش اعلام میشه
امروز زنگ زد بهم اعصابم وحشتناک خورد بود میگه میخوان منو بفرستن به یه جای دور
به یه جایی که نه بی سیم داره نه تلفن و نه موبایل کار می کنه
الان به این نتیجه رسیده فردا صبح فرار کنه بیاد خونه و اگه به امید خدا دانشگاه قبول شد ترخیص بشه اما من نمیدونم چرا دلم شور میزنه احساس می کنم یه جای کار درست نیست
خواهش می کنم هر کس تجربه این چنینی داره یا میدونه چیکار باید کرد کمک کنه من بهش گفتم حتما امشب بهش زنگ میزنم و میگم چیکار کنه
خواهش می کنم اگه نظری دارید یا میدونید راه درست رو کمک کنید
ان شالله خداوند خودش مشکلاتتون رو رفع کنه
ببین بهترین راه اینه برادرت با پنبه سر ببره
به دور بره پیش فرمانده راست و حسینی بهش بگه من واقعا خیلی زحمت کشیده بودم
نمیتونستم نرم... یه کم بگه ببخشید و فلان که تموم شه بره پی کارش
ببین خودشو کوچیک نکنه با پنبه سر ببره این خیلی مهمه
بعدم به هر دلیلی اگه قبول نکردن و فرستادنش اونجا بگو بره
امکان نداره نتونه باهاتون تماس بگیره بگو بره فوقش قبول شد بکنه بیاد
ببین بازم فرار کنه بدتر میشه
بگو بره
سلام دوستان.
امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون بگذره...چندتا سوال دارم.پیشاپیش سپاسگذار کسانی هستم که راهنمایی میکنن.
من تا 25 شهریور مدرک لیسانس رو میگیرم...اگه تا 29 شهریور دفترچه رو پست کنم..چند درصد احتمال داره که ابان ماه اعزام بشم؟؟
واسه اینکه ابان ماه اعزام بشم ..راهی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی ضروریه.
من اگه بخوام تو شهر خودم بیوفتم واسه خدمت..چه کارهایی باید انجام بدم یا میتونم انجام بدم؟خیلی خیلی ضروریه.
من 6 سال سابقه بسیج فعال رو دارم...پدرم هم 24 ماه حضور در در ارتش رو داره و کارت ایثار رو هم پارسال گرفتم...از اونجایی که همه کسری خدمت ها لغو شده..ایا بازم با این مدارکی که دارم میتونم کسری خدمت بگیرم؟؟؟
واسه اینکه تو سپاه بیوفتم چه کارهایی میشه انجام داد.
دست تک تک شما رو میبوسم و از راهنماییتون سپاسگذارم...
به بدبختی من میخندی ؟ :44:نقل قول:
من زبانم خیلی خوبه کامپیوترم خوبه تاثیر داره که بندازنم جای خوب ؟
مثلا فرودگاه
برادر من هم خودم دیپلم بودم نیروانتظامی بودم واتفاقا فرودگاه هم بودم فقط یه چیزی بهت بگم همش یه . . . هست ناجا فرودگاه و مرز نداره همش باید حمالی بکنی حالا با هر مدرک تحصیلی و هر دانشی همه با هم برابر اند و رسما همه رو با . . . میدهند من خودم تو فرودگاه بس که بیخوابی کشیدم شده بودم انگار جغد شب بیدار روز خواب هنوز هم خوب نشدم !!!!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
چه ارتش باشی چه سپاه چه نیروی انتظامی یا هرجای دیگه،هر مدرکی داشته باشی مثه حمال ها باهات رفتار میشه.از دید اونا شما با کسی که سواد خوندن و نوشتن نداره هیچ فرقی ندارید.در بعضی موارد شاید با اونی که سوادش کمتره بهتر برخورد بشه چون اونا خود به خود آدمای تو سری خور هستن و کادری ها از زدن تو سر سرباز کیف میکنن اما چون نمیتونن تو سر شما بزنن با شما لج میکنن.
این تجربه این چند ماه خدمت من تو ارتش بود.خدا به دادمون برسه با بقیش
بچه ها یه سوال..کسی که امریه بشه تو آموزشیش تاثیری نداره؟یعنی بیشتر یا کمتر نمیشه؟
ممنون
دفترچه رو بفرستید ببینید برای کی اعزام میزنن، اگه آّبان نبود یا میتونید درخواست بدین جلو بکشنن و یا 1 آبان برید به مرکز اعزام شهرتون و به عنوان نیروی مازاد اعزام بشین.نقل قول:
برای کسر بسیج باید در حسن خدمت اقدام کنید، برای کسر پدرتون اگه اقدام نکردین دیگه راهی نیست.
برای سپاه هم اگه پارتی کت و کلفت نداشته باشین برای آبان نمیتونید پذیرش بگیرین چون وقتش تموم شده.
در ضمن سپاه هم فعلا بعضی از جاهاش لیسانس پذیرش نمیکنه، دوستان هم که آدرس ندادن من بابام رو بفرستم پیگیر قضایا بشه.
تا جایی که من میدونم تاثیری نداره.نقل قول:
2 هفته از آموزشی ما در 04 بیرجند نیرو زمینی ارتش گذشت ! سخت نبود زیاد با اینکه قبل اعزام کلی استرس داشتم ! البته چیزی که دیدیم اینه که دیپلم و زیر دیپلم دهنشون سرویسه اونجا !!
تکراری لطفاً حذف شود.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان از راهنمایی همه تون ممنون، ولی...نقل قول:
من همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم قصدم تسویه حساب نیست. میخوام گواهی اشتغال به خدمت بگیرم، چون هنوز سه ماه و نیم از خدمتم مونده. میخوام برم باهاش دانشنامه و ریز نمره ام رو آزاد کنم واسه ترجمه.
میخواستم ببینم حالا که دارم از اداره نامه اشتغال به خدمت میبرم واسه پادگان دوره آموزشیم که گواهی اشتغال به خدمت اصلی رو بگیرم، نیاز هست عکس جدید بندازم؟
فکر کنم بهتر باشه یه دونه از این فتوشاپی ها ردیف کنم.
در هر صورت ممنون.
سلام.نقل قول:
نه اون موقع که ما رفتیم آموزشی که فرقی نمیکرد. ولی خب هر سازمانی معمولاً آموزشیهای امریه اش یکی دو جای مشخص میافتن که تحت نظر ارتش هستند. مثلاً وزارت نیرو میندازه نیروی دریایی حسن رود، سازمان استاندارد میندازه نیروی هوایی شهید خضرایی تهران یا نیروی دریایی حسن رود و به همین ترتیب.
چه قانون گندی داریم ماااااا.4سال زحمت بکش درس بخون..حالا لیسانس نمیخوان.واقعااا که.حالا پارتی از کجا گیر بیارم من..نقل قول:
من قائمشهر هستم..هم شهر خودم سپاه داره هم ساری هم بابل....حالا اگه سپاه هم نشد...راهی وجود نداره تا تو شهر خودم بیوفتم؟؟؟
اصلا چیکار کنم تا تو شهر خودم بیوفتم؟؟؟
حتی اگه برم درخوااست پذیرش هم بدم بازم نمیخوان؟
راستی اگه کسی نامزد کنه میتونه تو شهر خودش بیوفته یا حتما باید عقد کنه؟؟؟
سپاه واسه دی ماه پذیرش داره؟؟؟؟؟
.....
من اولین بار که 4 سال پیش دفترچه خودمو پست کردم افتادم 04 بیرجند اموزشی ولی چون دانشگاه قبول شدم نرفتم...حالا معلوم نیست کجا بیوفتم..خدا رحم کنه..
خوشبحال اونایی که پارتی دارن و تو شهر خودشون میوفتن و بعداظهر ها میتونن به کاراشون برسن..تو نت هم که نمیشه پارتی پیدا کرد!!!!!!.
اینم شانس که ما داریم اخه...ضعیف کشی به همین میگن دیگه..
از دوستان اگه کسی کاری از دستش بر میاد دریغ نکنه.ثواب داره بخدا.....
بچه ها این قضیه که پدر رفته باشه خدمت جنگ بعد از سربازی کم میشه اینطوری شده بود که 30 ماه اگه رفته باشه کلا معاف میشی و کمتر ااز 30 ماه اصلا تاثیر نداره...این قانون عوض نشده؟
ممنون
درسته، اخه تا اونجایی که من می دونم دیگه کسری نمی دن یا میری خدمت یا معاف دائم می شی:31:نقل قول:
میگن سال 92 سربازی ممکنه بشه 24 ماه. حالا اگه این اتفاق بیوفته و ما نخوایم 24 ماهه بشیم باید قبل سال 92 دفترچه رو ارسال کرده باشیم یا باید تا اون موقع آموزشیمون شروع شده باشه؟؟
در ضمن میخواستم ببینم بین ارسال دفترچه تا رفتن به آموزشی معمولا چند وقت طول میکشه؟ میدونم که متغیره ولی میخوام ببینم به طور متوسط چقدر زمان میبره؟
ممنون
سلام
آقا رشته من كارداني نگهداري و تعميرات هواپيماس! فقط جون من اينجوري نيگاش نكنين!
دوستم بعد درسش رفته سربازي افتاده كرمان! اگه من برم چي ميشم؟
اگه با ليسانس رشتم برم چي؟
اگه نرم چي؟!
دوست عزیز اینجوری که نمیشه بگینقل قول:
رفیق من ppl و ir داشت لیسانس شیمی هم بود بغل دست خودم پست میداد اونم 4.4
اگه نری هم هیچی شما با این مدرک فقط میتونی تو شرکت های هواپیمایی.کار پیدا کنی که اولین مدرکی که میخوان پایان خدمت هست
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
بله الان من خودم با اونهمه سابقه بسیج، دوره تکمیلی، خانواده شهید، پارتی، لیسانس قدرتاعزام دی ماه هستم و بهم میگن فعلا پذیرش لیسانس نداریم، البته گفتن شاید برای دی پذیرش شروع بشه.نقل قول:
بازم برای شهر خودتون باید تو اون ارگانی که خدمت میکنین یه پارتی بزرگ داشته باشین. تو ایران اگه پارتی داشته باشین میتونین هر کاری بکنید و اگه نداشته باشین...
برای نامزد شدن هم فکر من نشنیدم کسی رو بدن شهر خودش.
همونطوری یا باید 30 ماه خدمت داشته باشه و یا خدمت + اسارت + جانبازی موجب معافیت بشه و یا هم که هیچ.نقل قول:
قانون امسال که به همه ما ضرر زد از روی اعزام بود، یعنی اعزام 91.نقل قول:
اگه لیسانس هستین چیزی بین 2 یا 4 ماه طول میکشه. دقیق نمیشه گفت. بازم تکرار میکنم که دوستان حساب نرن. دو تا از دوستای من یکیشون یک روز قبل من و یکیشون یک روز بعد من فرستادن زدن آبان، منو هم زدن دی.
بچه ها نخندیدا لطفا من بالاخره نفهمیدم کسی که متولد 73 هست هم امسال باید بره سربازی آخه یکی میگه نه یکی میگه چرا نرفتی!:42:
نه خیر دوست عزیز الان 72 داره اعزام میشه (قانون از 18 سال به 19 سال تغییر کرد)نقل قول:
شما دفترچه بفرست. هر موقع كه زمانش باشه ميفرستن. اگه سنت نرسيده باشه اعزامت ميخوره اولين تاريخي كه ميتوني بري. شده طرف دفترچه فرستاده اعزامش رو زدن يك سال بعد يا 6 ماه بعد ولي اگه زمانش باشه يا دير هم شده باشه يكي دو ماهه اعزام ميشه
بچه ها سلام سن پدر برسه به 65 سال معافیت کفالت میدن؟
اگر میدن یه سوال دیگه دارم
این معافیت کفالت به پسر دوم میخوره یا فقط به پسر اول میدن؟
اگه 2 تا پسر باشین که نمیدن ! معافیت کفالتنقل قول:
اگر دو تا برادر هستید که به هیچ کدوم معافی نمیدن که!نقل قول:
من تیر 73 هستم و هفته دیگه 19م اعزامم ! :31:نقل قول:
آقا من سکته میکنما ... اخرش چی شد 73 باید امسال بره یانه این دوستمون شوخی میکنه میگه تیر 73 هست و میخواد بره؟:9:
دوست عزیز شما خودت زود تر فرستادید من که همون موقع که میخواستی بفرستی گفتم بهت کهنقل قول:
رفیق میخوای مطمئن شی برو نظام وظیفه بپرس خودت رو هم راحت کن اگه میتونی همین الان برو هرچی زودتر بری بهترهنقل قول:
آقا من سکته میکنما ... اخرش چی شد 73 باید امسال بره یانه این دوستمون شوخی میکنه میگه تیر 73 هست و میخواد بره
اما هنوز موقعش نشده الان هم شما دفترچه بفرستی با توجه به اینکه نیرو کمه اذر اعزام میشی
شما اگه متولد 73 تا ماه شهریور هستی الان مشمولی و اگر دفترجه پست کنی تاریخ اعزامت 2-3 ماه دیگه میخورهنقل قول:
کجا افتادی شما؟ چون منم 19ام باید برم :دینقل قول:
آقا من خودم الان خوندم قانون 19 سالگی درسته ؟ یعنی میشه 92 ! این دوستمون جو زده شده آدمو سکته میده ... با تشکر از دوستان با اطلاع لطفا این دوستان سکته ده را ارشاد نمایید :10:
یادش به خیر...پارسال شهریور ماه کلی استرس داشتم که آموزشی سخته...آسونه..چی ببرم...چیکار کنم...کلی گشتم و لیست لوازم کامل کردم...یه لیست کامل...به لطف خدا هم همه چیز خوب بود و وسایلی که برده بودم توی راحتی آموزشیم خیلی کمک کردن...
الان 13 ماهه که دارم زیر پرچم خدمت میکنم...ایشالله این 4 ماه هم بگذره تموم بشه بیوفتیم تو سرازیری!!
اما خدایی این 4 ماه اندازه کل اون 13 ماه طول میکشه...اما تموم میشه
آقا من امسال کنکور دادم اما قبول نشدم اما میخوام دوباره بخونم مشکلی برای سربازی که ندارم ؟ دفترچه باید بگیرم؟ متولد اردیبهشت 73 هم هستم با تشکر:worried: