كليد دوم رو روي خطوط فعال كردن. :5:نقل قول:
ديگه نميتوني از اين كارا بكني ! :31:
Printable View
كليد دوم رو روي خطوط فعال كردن. :5:نقل قول:
ديگه نميتوني از اين كارا بكني ! :31:
منظورتون از کلید دوم چی هست ؟ مگه چندتا پسورد داریم ؟نقل قول:
مک فیلتر رو شاید منظورتون هست؟
الان دقیقا از ساعت چند تا چند دانلود رایگان هست؟
سلام
من الان 1 هفته میشه توی ساعات دانلود رایگان ( معمولا 4 به بعد) اینترنتم قطع میشه و حتما باید دستی ری کانکنت کنم! کسی به چنین مشکلی برنخورده؟! من با V-pn و از FS دان میکنم.
سلام قاسم چطوری؟ من هم همین مشکلو داشتم منم با vpn از fs دانلود میکنم اگه ویندوزت 7 هستش برو تو internet options در تب connection در پایین پنجره تیک گزینهalways dial for default connection بزن idm خودش هروقت قطع بشه دوباره کانکت میکنه vpn هم خودش به طور خودکار redial میده ایشالا که مشکلت حل میشهنقل قول:
آقا مگه ip استاتیک رو به شخص هم میدن؟:31:نقل قول:
نقل قول:الان که برداشته شده ولی قبلا" چطوری میشد این کار رو کرد ؟ مگه خط تلفن همون خونه یا ساختمون رو نمی خواد ؟ :18: چه طوری میشه که کسی دیگه هم استفاده کنه ؟ :18:نقل قول:
سلام.بچه ها سرعت دانلود روزانه شبانه پارس چجوریاست؟:11:
سلام دوستان
ببینین من از دیشب 1:40 تا 2:07 کانکت شدم بعد 2:07 یه بار دیسی کردم چون واقعا Sent , Receiv افتضاح بود راجب Ping هم که چیزی نمیگم . اما از 2:07 یه ضرب تا 13:02 کانکت بودم البته خواب بودم مونده بود رو Ping همین طور که میبینین خود پارس به صورت اتوماتیک از یه ساعتی تا یه ساعت مشخص شده ترافیک ارسالی و دریافتی رایگان رو مشخص میکنه. بس نتیجه این که بچه ها میگن حتما (باید) ساعت 6:59 دیسی شی این درست نیستش.
این حجم کم رو که میبینین من دانلود کردم به خاطر این هستش که از سرور خوبی دانلود نداشتم به طور مثال البته تبلیغ نباشه ، من وقتی که از سرور راپید دانلود میکنم از ساعت 1:15 تا ساعت 5:45 حجمی در حدود راحت بالای 2 گیگ دریافت میکنم ولی وقتی با مدیا فایر دانلود میکنم از ساعت 1:15 تا 6:59 کمتر از 2 گیگ دریافت میکنم ، بس سروری که از اون دانلود دارید باید سرور خوبی باشه تا نتیجه خوبی دریافت کنید
وحشتناک هستنقل قول:
سرعت شهرستام ما رو افزایش دادند خیلی خوب شده
پریشب که عالی بود
دیشب هم تا 4.5 صبح قطع بود ولی باز بعدش درست شده بود
نقل قول:
قبلا (تا ماه پیش) بد نبود اما الان خیلی چرت شده!!!:2::41: البته به نظرم این چرتی گریبان همه isp ها رو گرفته!!!!:27:
سلام... من يه مودم tp-link دارم و و با واحد فروش پارس آنلاين تماس گرفتم گفتن مودمت حتما بايد يكي از اونايي باشه كه تو سايت معرفي كرديم منم الكي گفتم مودم من زايكسله ولي گفت موقع برقراري adsl شما بايد سريال نامبرشو بخوني ما وارد كنيم. شنيده بودم كه مودماي ديگه مشكل استفاده ندارن... حالا من چيكار كنم به نظرتون؟
نقل قول:
سلام.بچه ها سرعت دانلود روزانه شبانه پارس چجوریاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همه شرکتها داغون شدن ولی باید بگم پارس نسبت به بقیه بهتره :31:نقل قول:
وحشتناک هست
فقط مشکل پینگشه که منو اذیت میکنه :19:
چرا ندن خوب پولش رو ميگيرن ديگه.نقل قول:
نقل قول:
ولی طوری که من فورمش رو که pdf بود دیدم همش اطلاعات شرکت یا کمپانی رو خواسته بود!!
قبلا آره ولی الان فکر نمیکنم بدن...
برو به همون آدرس که گذاشتی و توضیحاتش رو کامل مطالعه کن, میفهمی که دیگه نمیدن...
اقایون 1 گیگ ترافیک هدیه هم نوش جونتون :دی
به ما که اسیا تک هستیم که نمیدن:البته ماله اول این ماه هستا ولی هنوز سر در سایتشونه :دیکد:http://www.parsonline.com/fa/news/parsonline_anniversary12
نقل قول:
نوشته شده توسط
با سلام خدمت دوستان.
قبلا با اکنت دوستم کانکت میشدم ولی الان نمیشه کسی اطلاع داره چی شده .لطفا کمک کنید 6 گیگ ترافیک داره می پره تا چند روز دیگه. (پارس آنلاین) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط
مثل اینکه جلوی اینگونه دسترسی ها رو بستن
یک نفر دیگه هم یادمه تو همین تاپیک همچین بحثی رو مطرح کرده بود
================================================== ====
الان که برداشته شده ولی قبلا" چطوری میشد این کار رو کرد ؟ مگه خط تلفن همون خونه یا ساختمون رو نمی خواد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه طوری میشه که کسی دیگه هم استفاده کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان اینم تست الان من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره ؟
مشکل دانلود نکردن از یکسری سایتها حل شد...
واسه شما چطور؟؟؟
به طور کامل که حل نشده یعنی نیم ساعت می شه دانلود کرد ولی دوباره نمی شه هی قطع و وصل می شهنقل قول:
با وی پی ان هیچ مشکلی نیست ولی باز سرعت کم می شه
دیشب هم که همش قطع بودم :2:
غلط کردن بیخود تو بگو شما اشتراک منو فعال کنین بقیش به خودم ربط داره:5:ضمنا اونا سیاستشون اینه که جنسشون رو به ملت بندازن اون هم با 8 تومن گرونتر از خود بازار ول کنین این چرتو پرت هارو من مودمم ALFEX والا هروز 3 گیگ به بالا دانلود دارم سرعت من هم توپه توپه.:10:نقل قول:
درود
دوستان کسی راه حلی برای این مشکل بنده داره ؟
بنده اکانت 128 دارم در ساعات رایگان شب وقتی میذارم روی دانلود سرعت بین 8 الی 12 هست ولی وقتی چیزپی ان وصل میکنم سرعتم میاد روی 120 !
یه چند شبی راحت تا صبح یه 2 گیگ دانلود میزدم که متاسفانه پابرجانموند !
الان وقتی چیز پی ان رو متصل میکنم سرعت میاد بالا ولی سر 5 دقیقه دیسکانکت میکنه !
یعنی کانکشن اینترنت و چیزپی ان همراه هم دیسکانکت میشن !
اول فکر کردم مشکل از سرور چیزپی انم هست ولی دیدم نه ربطی به سرور نداره با نمایندگی پارس تماس گرفتم مشکل رو جویا شدم میگن مشکل دیسکانکت از ما نیست !
بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
از حالت Bridge یعنی باید مودم رو تنظیم کنی رو ppope انگار دوستان میگفتن که با کانکشن درست کردن مشکل دارن و سیستم بهشون اجازه نمیده باز یه امتحانی بکن ضرر که نداره...نقل قول:
مشکل از اینه که اینا به جای پشتیبانی یه سری اسکلو نشوندن اونجا ببینین کی داره دانلود میکنه بزنن سرعتشو کم کنننقل قول:
فقط موندم با کجا تماس گرفتی مگه پارس پشتیبانی داره؟
با نمایندگی پارس تو شهرمون تماس گرفتم !نقل قول:
یه دلیل آوردن : میگن خط تلفنت نویز داره و از این حرفها !
با توجه به عکس زیر خط تلفن بنده نویز شدید داره ؟
آخه وقتی هم که تو بازی هستم ( گیم آنلاین ) ناگهانی چراغ DSL مودمم خاموش میشه و بازی هنگ میکنه و بعد از چند دقیقه دوباره لینک وصل میشه !
آره نویز خط یجورایی بالاستنقل قول:
شما چقدر ترافیک روزانه دارین ؟؟نقل قول:
چون هر چقدر که ترافیک روزانه داشته باشین تو شب بعد از اون اندازه دانلود یه دی سی میشه
شاید چون ترافیک روزانه تون کمه این اتفاق میافته
کجا بالاس؟؟ بالای 12 خوبه .منو ببینی چی میگی!!! قطی هم ندارم.هفتهای یه دفه:31::31:نقل قول:
درودنقل قول:
4 گیگ ترافیک داره سرویسم
چه ربطی بهم داره ؟
ببینید من وقتی در حالت عادی بدون چیز پی ان وصل بشم سرعتم روی 12 هست و قطعی ندارم ولی وقتی چیزپی ان رو وضل میکنم سرعتم میکشه بالا روی 120 اونوقت هست که هذ 5 دقیقه یه بار دیسکانکت میده !
نویز خطتتون نسبتا بالاست البته نه در حدی که باعث دیسی بشه اما بهتره SNR رو بالای 20 برسونیدنقل قول:
برای تست تمام تلفن ها رو از پریز بکشید و اسپلیتر رو هم جدا کنید اگه SNR بالا رفت دانلود رو تست کنید
بیینید دیسی دارید یا نه
پس ربطی به ترافیک روزانه ندارهنقل قول:
سیستم پارس اینجوریه که هر چقدر ترافیک روزانه داشته باشین تو شب بعد از اون میزان دانلود یه دی سی میشه که تو حجم های پایین مرتب این اتفاق میافته
مثلا من یه زمانی 40 مگ ترافیک روزانه داشتم و تو شب بعد از هر 40 مگ دانلود یه دی سی میشد به طوری که تا صبح حدود 56 بار دی سی شده بود !!!!!
ولی شما با توجه به اینکه ترافیک بالایی دارین دی سی شدنتون ربطی به این موضوع نداره
البته منم بعضی مواقع که با v p n دانلود میکنم این مشکل واسم پیش میاد ولی یه جور دیگه !! یعنی حدود 3-4 دقیقه با سرعت بالا دانلود میکنه بعد سرعت کلا صفر میشه بعد از حدود 1 دقیقه دوباره با سرعت بالا دانلود میکنه و از بعد از 3-4 دقیقه دانلود دوباره سرعت صفر میشه و ...
نمیدونم مشکل از چیه
دوستان باز بهتر میتونن کمک کنن
تجربه ثابت کرده که : بعد از یه مدت ، شناسایی ات می کنن و اون سرور رو محدود می کنن.نقل قول:
سرعت باز افتضاح شد....
قطعی های پارس هم دیگه این روزها داره منو کلافه می کنه....
زنگ هم که میزنم میگه مرکز مخابراتی مشکل داره....
آدم میمونه که حقش رو از کی باید بگیره؟
ماله منم همینطوره:13:نقل قول:
2 روزه سرعت روزانم کم شده.
دیشب تست کردی..؟؟؟ چطور بود...؟؟؟
منکه خاموش کردم خلاص.
امشب میخام بازی برگشت سوپرکاپ رو بگیرم اخه نیم ساعت اخرش خوابم برد:31:
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
حالا زیادم زنگ نزن.نقل قول:
یهو میگن خطت نویز داره و مجبوریم پهنای باندت رو کم کنیم:31:
اونوقت نه راهه پس داری نه راهه پیش:31:
تست من ساعت 22:06 آخه چرا سرعت شما افتضاحه...:2:
نترس بالاخره شما هم مورد عنایت پارس قرار میگیری:31:نقل قول:
دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره شرط میبندی..؟؟؟:27:
حالا فردا نگی چشمت شور بود فلان شدااا...!!! اینا که گفتم واقعیت است و لاغیر.
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
راستی این تست رو نگاه کن ماله قدیمه.
ببین چجوری از عرش به فرش رسیدم:13:
آقا بالاخره ترافیک رایگانش از چه ساعتی هست؟ 1 تا 6 یا 2 تا 7 ؟
ببندیم اگه تا یه دوره دیگه این اتفاق نیفتاد شرط من بردم وگرنه هرچی تقاضا داشتی بگو.:7::32:نقل قول:
پارس افلاین دیگه داره منو دیونه میکنه درواقع فکر کنم دیونه کرده! الان سرعتم معلوم نیست روی چنده خیلی خیلی پرش داره!
و افتضاح شده! مودمم از وقتی که بردم خوده شرکت درستش کرد. بدتر شده یک دفعه مودم ریست میشه!
سرعت شبانه هم که دیگه بی خیال:2:
وضغیت هم محلیا (شهید مفتح)چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم وقتی روی bridge تنظیم میکردم شانسی بعضی موقع ها کانکت میشد بعضی موقع ها نمیشد!نقل قول: