پینگ ها چرا انقدر بالاست؟ صبح ها خوبه، عصر میره رو 500
عجبا! لعنتیا پینگ هارو درست كنید یا خط مارو از فیبر دربیارید
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
ما هم که فیبر نیستیم همینه پینگمون
برای من از 8 به بعد حتی گوگل 1 ریپلای هم نمیده بازم خوبه از شما تایمت میره بالا
سلام
کسی از دوستان شماره مسئولین بخش dslam رو داره تماس بگیریم واسه افزایش ریت خط؟
کسی هم داشته باشه اصلا این کار را برای شما انجام نمیدهند...نقل قول:
قبلا یکبار انجام دادن برامون آخهنقل قول:
منتها الان جواب نمیدن تلفن رو
فکر کنم تغییر کرده شمارشون
من تازه گرفتم اما نمی دونم برای خرید ترافیک باید چکار کنم ؟ :n13:داخل سایتش هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
//////////////////////////حذف شود///////////////////////////////////
دوستان مخابرات عید چیزی عیدی میده؟
دلت خوشه ها! عامو یک دستی به سروگوش این پنل بکشن که چیزی ازمون اضافه نگیره ما راضی تریم!نقل قول:
خوب توی چند وقت اخیر یک سری کار انجام دادم برای این نت داغون خونه. سیم تلفن را از دم تابلو مخابرات عوض کردم به صورت یک تکه کابل تلفن 2 روج قرار دادم. کیفیت خط واقعا بالا رفت. snr رسید به سقف! :)) الان خط امده روی 10 مگ سرعت دانلود هم خیلی خوب شده اما ! اما روی پیج باز کردن هیچ تاثیری نداشته! :|
(یک تست دیگر هم انجام دادم 2 تا خط که ای دی اس ال داشتن را از این کابل عبور دادم هر کدوم از زوج های تلفن را از یکی انخاب کردم. (فقط برای تست! ) snr نصف شد! فقط می خواستم ببینم چقدر اثر داره! یکی از خط ها امده روی 8 مگ ان یکی هم روی 10 مگ موند اما snr یکی رسیده به 10 ان یکی هم 9 قبلا روی 23 و 25 بود! )
سلام دوستان این سرویس شبانه مگه 99 درصد تخفیف نداره ؟ پس چرا برای من 4 درصد حجم استفاده شده برام محاسبه شده ؟:n13:
سلام
من دو هفته است که این طرح بهار تا بهار را فعال کردم اما هیچکس با من تماس نمیگیره تا وصلش کنه قبلا می رفتم مخابرات شهرمون و وصلش می کردن ولی حالا افتاده دست یه شرکت خصوصی تو اصفهان که اونم عین خیالش نیست به 2020 هم که زنگ می زنم میگه خودشون باهاتون تماس میگیرن من نمیتونم فعالش کنم شما شماره ای از کسی سراق ندارید که بتونه کار ما را راه بندازه. سرعت اینترنتم که یک ماهه افتضاهه بین ساعت 12 تا 10 صبح بد نیست اونم تقریبا 50 کیلوبایت بیشتر نمیشه بقیه روزم 10 کیلو نمیرسه اینو به کی بگم دیگه شورشو در اوردن.
پنل مخابرات هنوزم مشکل داره 4درصد خوبه دیشب 3گیگ از ترافیک من کم کرد و اصلا رایگانی وجود نداشت!!!نقل قول:
یعنی هیچ کس نمی دونه چقر طول می کشه تا یه طرح را وصل کنن؟نقل قول:
یعنی هیچ کس نمی دونه چقر طول می کشه تا یه طرح را وصل کنن؟نقل قول:
والا من طرح حرفه ای دارم سه ساعت نشد برام وصلش کردن.نقل قول:
نقل قول:
10 تا 14 روز
سلام، میشه چند طرح را با هم داشته باشید از سایت خود مخابرات:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوست عزیز، به دقت متن شما را خوندم، با قسمتی از حرف هاتون موافقم ولی بعضی از قسمت هاش به شعور خواننده توهین شده!نقل قول:
1-در ارتباط با نوع پورت ها و این که اکثرا دارای قطعی و افت سرعت هستند بخونید:
توی خود ایران ده یازده ساله که adsl اومده، بعد ده یازده سال پیش تو افغانستان پورت adsl خریدند؟؟؟؟؟ یعنی اونم در اواخر دوره طالبان. واقعا که چه تحلیلی با حالی داشتید. کلی خندیدم. (:n19:)
2-در ارتباط با پشتیبانی و اطلاعات فنی کلی دست اندرکاران اینترنت پر سرعت مخابرات:
اطلاعات فنی پشتیبانهاشون بدک نیست. ولی قبول دارم که پشتیبانی ضعیف است (:n24: باید تنبیهشون کرد :n02:) اما نه تا این حد که شما میگین که snr یا میرایی خط را نمیدونند چیه، اتفاقا برای قطعی من زنگ زدم گفتند snr خط شما خوب نیست و برای همین قطعی دارید و درستش کردند و الان قطعی ندارم.
3-نزدیک به 98درصد آی پی های مخابرات در لیست سیاه قرار دارند:
اطلاعاتی در این مورد ندارم. ولی تا حالا نشده که پیامهای من توی یاهو نروند.
4-عدم توانایی مدیریت و برقراری امنیت در سرویس:
اطلاعاتی در این مورد ندارم.
عیب ما اینکه یک چیزی را سیاه سیاه، یا سفید سفید می بینیم. مشکل اینترنت ما زیر ساختیه، حالا چه از مخابرات، چه از صبانت، چه از شاتل و .... بگیرید. من امتحان کردم از هر سه داشتم. به نظرم هر چند تایی که من داشتم خیلی تفاوتی با هم نداشتند به جز اینکه اون چند تا شرکت پشتیبانی بهتر داشتند و اونم احتمالا به خاطر تعداد مشترک نسبت به مخابراته.
کلام آخر، تنوع چیزه خوبیه (:n33:)، خیلی به حرف این و اون که میگه خیلی خیلی فلان شرکت خوبه یا خیلی افتضاحه توجه نکنید، اگه از اینترنتی که الان دارید ناراضی هستید و امکان تغییر شرکت را دارید انجام بدین و امتحان کنید. من مدتها از یکی شرکتها داشتم (غیر مخابرات) و اوایل خوب بود ولی بعد از همه نظر (سرعت، شبانه رایگان را برداشت، هزینه) بد شد (:n34:) ولی یک سال و نیم از بس که میگفتند این شرکت تازه خوبشونه و مخابرات خیلی داغونه عوضش نکردم. الان شش ماهیه که از مخابرات گرفتم از همه نظر از شرکت قبلی بهتره (البته به جز چند مورد که با پشتیبانی کار داشتم و صف انتظارش بالاست). اما اگر اینجا هم مشکل ایجاد بشه و ناراضی بشم یک مدت بهشون مهلت میدم (به قولی ضرب العجل:n07:) اگه خوب نشد از یک شرکت دیگه میگیرم. دیگه خودتون میدونید.
دوستان یه سوال ؟؟؟
الان من طرح حرفه ای رو دارم و خطم روی 10 مگ بسته شده و واسه طرح بهاره سرعت 2 مگ رزرو کردم و منتظرم زنگ بزنن وصلش کنم
حالا اگه همزمان این دوتا طرحو داشته باشم، خطمو رو چند میبندن؟ 10 رو کم میکنن ایا؟ اصلا میشه واسه هر طرح یه سرعت جدا داشته باشم؟
من هم حرفه ای دارم و کمپین 2 مگ.سرعت من رو کم نکردند روی همون 10 مگه.نقل قول:
البته ممکنه سرعت طرح بهاره ای که ثبت نام کردی رو از طریق اکانتینگ سرعتش رو محدود کنند.
نقل قول:
من هم این مشکل را داشتم یک نفر راهنماییم کرد درست شد. آدرس زیر را توی DNS هات اضافه کن 192.168.112.10
مسیرش توی ویندوز 8Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Change Adapter Setting
روی کانکشنی که فعال و ازش استفاده میکنی کلیک راست کن، property و بعد internet protocol version 4 را انتخاب کن و در قسمت dns این ای پی را وارد کن
اولی (preferred dns server) را توصیه میکنم 4.2.2.4
بزنی و بعدی را (alternate dns server) مقدار 192.168.112.10 بگذار
و یا اینکه فقط هر بار که این مشکل داری 192.168.112.10را واردکن و بعدپاکش کن.
دوستان منم حدود یک ماهه از مخلبرات نت گرفتم طرخ خرفه ای اما حدود ۲ هفته است که پنل مخابذات برام باز نمیشه و همه دوستام که شبانه میذارن برای دانلود شبی ۵-۶ گیگ دانلود میکنن اما من خداکثر شبی ۱/۵ گیگ دانلود میکنم
کسی میدونه چه جوری میتونم خودم این مشکلات را حل کنم؟
اقا ما این طرح بینهایت رو فعال کردیم ولی سرعت دانلود زیر 300 هست و بالاتر نمیره.روالش همینه ؟ نمیشه یکاریش کرد بره بالا؟
درصورتی که در دانلود از لینک معمولی 800 تا سرعت دارم
مسئولش چند وقت پیش اومده بود توی همین تاپیک و میگفت که سرعت محدوده روی 2 مگابیت(250 کیلوبایت)نقل قول:
کاری برای بالا بردن سرعت نمیشه کرد.
سرعت شبانه طرح کمپین را کم کردند ؟؟؟؟
سال نو همتون مبارک
راستی مایی که شبانه 1 تا 7 داریم. فردا شب که ساعت بره جلو چطوری میشه؟؟؟ یعنی 12 شب یک دفعه میشه 1 و شبانه هم از 1 تا 7 هستش. فرداشب نزارم واسه دانلود یه دفعه ترافیکم پرواز کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان و همشهریای عزیزم سال نوتون هم مبارک امیدوارم غم نبینید در سال جدید
من یکی از درایوای نوت بوکم پر شد بعد از چند روز دانلود شبانه دیگه دان نمیکنم خیلی وقته یعنی پیرمردم شدیم دیگه حس دان نیست جوونی کجایی که یادت بخیر:n02::n35:
ولی دیشب موقع بارون خیلی سرعت نوسان داشت البته تو ساعات غیر رایگان
بهترین راهش اینه که با ساعت خود پنل پلوتو مخابرات چک کنیدنقل قول:
دوستان وضعیت سرعتتون چطوره ؟نسبت به قبل بهتر شده ؟ی اسپید تست بزارید لطفا
وضعیت من که خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینبار رنج آی پی آریافون اومد برام
سلام
دوستان اگه کسی با شبکه اشنایی داره یه راهنمایی بکنه:
من کامیپوترم دو تا کارت شبکه داره یکیش رو وصل کردم به مودم وای فایم که به اینترنت وصل هست
حالا میخوام مودم دومی رو که لینکسیس 120n هست وصل کنم به کارت شبکه دومی به این صورت که اینترنت کامیپوتر بره داخلش و به صورت وای فای شیر کنه (یا از پورت lan هاش استفاده کنم)
نمیدونم قسمت دوم رو چطوری تنظیم کنم (نه کارت شبکه دوم رو و نه مودم رو مثلا مودم رو روی چه حالتی بزارم و ...)
ضمنا قصدم این هست که اینترنت رو به صورت قند شکن دار ببرم روی مودم لینکسیس تا از وای فای اون استفاده کنم و گرنه مودم اول خودش وای فای داره
با تشکر
هیچکس قطع و وصلی نداره ؟!!!
بابا من ۲ روزه همش هی قطع میشه وصل میشه !
ینی واقعا هیچکس مشکلو نداره ؟:n41::n41::n41:
شاهین شهر همش همه قطع و وصلی دارن.الان 5. تا فامیلام با خودم همین مشکل را داریم.زیاد غصه نخور مخابراته زورت بش نمیرسه.نقل قول:
:n13:نقل قول:
من فکر میکنم بستگی به نوع فیلطر شکن داره.باید کاری کنی که ویندوز فیلطر شکنت رو به عنوان یک کارت شبکه بشناسه(به صورت مجازی) بعدش هم اون کارت شبکه مجازی رو از طریق sharing ویندوز و کارت شبکه ی دوم خودت با مودمت share کنی.
فکر کنم ope n v pn یک کارت شبکه ی مجازی برای خودش تعریف میکنه.مطمئن نیستم.ولی شاید بشه با share کردن اون به اینترنت بدون فیلطر دسترسی پیدا کرد
این vp n های داخلی هم که کار فیلطر شکن رو هم انجام میدن رو هم امتحان کن.(اگر خواستی لینک یکیشون رو پخ کنم برات)
سلامنقل قول:
من فعلا تو مرحله اولش موندم یعنی اصلا فعلا بیخیال قند شکن هنوز نتونستم کاری کنم که اینترنت رو روی مودم دومی داشته باشم نمیدونم مودم دومی رو روی چه حالتی تنظیم کنم!
ولی در مورد شکن اون چند تایی که خودم قبلا استفاده میکردم همگیشون کارت شبکه مجازی ساختن ولی فعلا گفتم که کجا گیر کردم
نقل قول:درود بر شما...نقل قول:
اصولا برای این کار از مودمی استفاده میشه که Dual Wan داشته باشه...
بهتره مودم اول را به مودم دوم متصل کنید و در قسمت تنظیمات مودم دوم DHCP server را غیر فعال کنید در این حالت شما از مودم اول اینترنت دارید در صورتی که ارتباط قطع بشه و IP نداشته باشید بعد از یک یا دو دقیقه مودم دوم به سیستم وصل میشه فقط تنها ایراد اینه برای استفاده از طریق وایرلس باید حتما یوز و پسور پنل مودم را وارد کنید...
سلامنقل قول:
پ.خ رو چک بفرمایید
خوب برو توی تنظیمات کارت شبکه ی دومی یه قسمتی داره به اسم sharing.اونجا کارت شبکه ی اولی رو انتخاب کن ببین درست میشه؟نقل قول:
دوستان چند روزه نمیتونم وارد پنل مخابرات شم
روی ورود ک میزنم اتفاقی نمیفته.با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردم نشد
کسی راه حلی داره؟
من هم الان امتحان کردم نشد گاهی اوقات این مشکلات پیش میاد اما با ISP دیگه ایی تست کردم وارد پنل شد ...نقل قول: