نقل قول:
باز خوبه شما وصل هستید
برای من که هر پنج دقیقه یکبار قطع میشه باز باید به مودم ریست بدم ۵ دقیقه کار کنم...
کلا فعلا بیخیالش شدم از ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنم اونم افتضاحه اما حداقل هی قطع نمیشه
Printable View
نقل قول:
باز خوبه شما وصل هستید
برای من که هر پنج دقیقه یکبار قطع میشه باز باید به مودم ریست بدم ۵ دقیقه کار کنم...
کلا فعلا بیخیالش شدم از ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنم اونم افتضاحه اما حداقل هی قطع نمیشه
منم فعلا بیخیال ایرانسل شدم و دارم از مبین نت استفاده می کنم دقیقا اونم افتضاحه ولی لااقل اینقدر پکت لاست نمیده.نقل قول:
دوست عزیز باید از سرویسهای دیگه استفاده کنید.نقل قول:
اگه خواستید توی پیغام خصوصی بهم بگید.
من که دو مگ و یک مگ رو داشتم افتضاح بود الان یک مگ دارم فقط کسی اینو جواب نداد که من کل این ماه که با یک مگ سر کردم همیشه سرعت 30 کیلوبایت بود ولی دو سه روزه سرعت 80 تا 90 تا هم میشه بنظرتون یعنی بهبود انجام دادن یا کلکشون اخر ماه سرعت رو میبرن بالا که ما شارژ کنیم البته چند شبه شبا تغریبا ساعت 12 اینا وایمکس قطع میشه و 707 میگه که داره بهبود انجام میشه یعنی راسته؟؟
بنظرتون برای ماه دیگه 512 نامحدود بگیرم خوبه؟؟
چون قبلا که 512 محدود البته داشتم سرعت ثابت روی 64 بود
دوستان دیشب دوباره سرویس ها رو آپدیت کردن و مشکل سرعت حل شد
حدودا ساعت 2 کلا آنتن رفت با پشتیبانی که تماس گرفتم گفت یه سری بروز رسانی هست و تا صبح درست میشه
الان که وصل شدم سرعت مثل قبل عالی شده
من سه ساله تقريبا اينو دارم ، هيچوقت به افتضاحيه اين سه چار روزه نبوده . ديشب زنگ زدم گف فردا درس ميشه ،كله ي صبح كه تست كردم همون گ ....ي بود كه بود
اونوخ از شيشصد روز قبل پايان دوره هر روز هشت صبح اس ام اس ميزنن كه پول ندين در كسري از ثانيه قطع مي شه ! بعدش ديگه اس ام اس نمي ده الان كه شص هفتاد تومن واسه يه ماه ريختم تو شيكمشون ،يا قطعه يا بايد جون بكنه يه سايت بانك رو باز كنه ، سايتاي خارجي كه ديگه هيچي !
دوستانی که مشکل داشتن و تمدید کردن بعد از تمدید هم مثل سابق بد هست؟
میخوام اگر فرقی نکرده تا ۴ ۵ روز تمدید نکنم حیفه پول...
تایید میشه . سرعتش درست شد .نقل قول:
دیشب سرعت عالی شده بود بدون هیچ مشکلی اما تا ماهیانه من خودکار شارژ شد همه چی شد مثل قبل و سرعت کاملا افتضاح شد...
واسه کسایی که تازه ثبت نام کردن هدیه میدن؟؟؟؟
من حسابم رو نگاه کردم 6 گیگ بود :n01:
یه سوال دیگه
اینترنت رو pc دارم با ویندوز xp بین pc و لپ تاپ هم شبکه دارم
کانکشن وایمکس رو شیر کردم ولی رو لپ تاپ نت ندارم
چه کار باید کرد؟؟ :n13:
دوستان سرعت من از دیشب دوباره افتضاح شد سرویس 2 مگ دارم سرعت اومده روی 10
برای دوستان دیگه هم اینجوری شده>؟ من کرج هستم
چطوری بشو ماها بالاتر از ۱۲۸ دادن?:n13:
عزیز ما ها نامه شرکتی دادیم که تونستیم سرعت های بالا بگیریمنقل قول:
شما هم اگه توی شرکتی آشنا دارید بگید یه نامه برای ایرانسل بزنن که شما سرویس 1 مگ یا 2 مگ میخواین و مهر شرکت هم بزنن پایه نامه اونوقت به شما هم سرویس های 2 مگ میدن
فک کنم این ماه باید برم رو 256.
سرعتم این مدته در حد 256 بود. نمیدونم باز کدوم کشتی اومده اشتباهی از روی این سیم اینترنت ایران رد شده :n27:
مشکل اصلی از ترافیک بالای دکل هاشونه و باید فکری برای نصب آنتن های جدید بکنن اما تحریم ها کار رو سخت کرده.نقل قول:
آره آقا منم اشتباه کردم تمدید کردم الان سرعت ۷ تا ۲۰نقل قول:
درحالی که با منطق خودشون هم حتی حساب کنیم (۱ به ۸) اصلا نباید زیر ۳۲ بیاد!!!
سلام دوستان من مودم fmm130 دارم از ديروز همه جراغهاش خاموشه و فقط جراغ باورش روشنه نه ميتونم رو لن بينكش كنم نه رو وايرلس ميتونم ببينمش بشتيباني هم ميكه فردا ببر نمايندكي كسي از دوستان ميدونه مشكل جيه و جطوري ميشه ابديتش كرد
دوستان ای پی وایمکس من اینگلیس رو نشون میده مال چیه؟الان سایت های داخلی رو خوب باز نمیکنه یا دانلود نمیکنه ازش
دوستان من با جابجایی های زیاد مودم بالاخره تونستم سرعت رو خوب کنم ولی خیلی نوسان سرعت پیدا کردم از بعد از بروزرسانی هایی که ایرانسل توی 4 روز پیش انجام داد
میخواستم ببینم کسه دیگه ای هم مثل من سرعتش نوسان پیدا کرده؟
من سرعت دانلودم تا قبل از بروز رسانی ها 260kb بود به صورت ثابت بدون نوسان
بعد از اون بروزرسانی بد شد سرعت که به زور درستش کردم ولی الان خیلی نوسان پیدا کرده یعنی از 260 که داره دانلود میکنه یهو میره 130 یهو میپره 80 دوباره میشه 180 بعد میشه 260
کسه دیگه ای هم این مشکل رو پیدا کرده؟
منم نامه دادم 2 مگ گرفتم ولی سرعت دانلودم افتضاحه افتضاح. یه اینترنت 2030 دارم از مخابرات 128 کیلوه سرعتش خیلی بالاتر از 2 مگ وایمکس ایرانسله
اینجا هم همینجوریهنقل قول:
بعد از ظهر تا آخر شب هم سرعت خیلی افت میکنه.
مخصوصا سرعت قند شکن خیلی پایین میاد اما فایلو بدون قند شکن با سرعت بالاتر میگیره، اینم شاهکار ایرانسل!
مدیریت محترم . مطلبم خیلی مهمه . همه باید بدونن لطفا بزارید
همه باید بدونن تازگیا ایرانسل چه کلایی سرشون گذاشته . دانلودرایگانا باقطع و وصل پیاپی صبح تا شب داره حروم میشه . دقت کردید
این ایرانسل هم که هر ماه مثل تخم مرغ شانسی هست
الان این ماه برای من ۲ روزه بهتره ، ماه پیش ۵۱۲ داشتم اصلا نمیشد هیچ کاری کرد الان ۲ مگ نسبتا بهتره شاید هم به خاطر به روز رسانی های چند روز پیشه
از آپدیت های هفته گذشته کلا واسه من روی موبایل ناتیفکشن اینستاگرام و توییتر نمیاد مگه با چیزشکن وصل باشم. قبلا یه پراکسی تو تنظیمات توییتر میزدم خوب بود . ولی از چند روز پیش مگر کلا موبایل رو تونل کنم که بیاد. زدن داغونش کردن
سرعت وایمکس شده جیره بندی یک ساعت خوبه 10 ساغت افتضاح انگار هر کاربر 1 ساعت سرعت واقعی خودش را می تونه استفاده کنه ...
دوست عزیز من از همون اوایل شروع توزیع مودمهای ایرانسل و فروشش ، دارم از این سرویس استفاده میکنم و جاهای مختلف تهران هم میرم! قطع و وصل شدنش رو من فقط روی مبایل متوجه میشم و اینم قابل توضیح هست.اما روی سیستم این قطعی رو تا حالا نداشتم و البته این دلیل بر این نیست که شما اشتباه میگید. شما احتمالا نسبت به آنتنی که ازش سرویس میگیرن فاصله مشخصی ندارین و به اصطلاح در نقطه کورید! و برای همین مودم به BTS های اطرافتون متصل میشه و در بعضی وقتها بین BTS های مختلفی در فواصل زمانی نامشخصی شیفت میشه که این در بعضی مواقع ممکنه باعث افت فراکانس و قطعی ثانیه ای بشه. که البته این موضوع به دلیل ترافیک الکترونیکی شهری هست که متاسفانه در مناطقی که تراکم بیشتره ، مشخص تر هست!نقل قول:
والا منم همین مشکل رو دارم تا چند روز پیش سرعت افتضاح بود الان خیلی خوب شده. من دوباره 512 شارژ کردم! امیدوارم این منوال خوب بودن رو داشته باشه! البته من 1 بار 2 مگ داشتم ولی نسبت به 2 مگ هایی که دیدم به نظر سرعت کمتری رو داره و ثابت نیست.نقل قول:
درسته؟
این مدته خیلی وضعیت داغون بود. ولی از امروز خیلی خوب شده خوشبختانه:n02:نقل قول:
از دیشب دوباره سرعت واسه من افتضاح شده کلا از 15 بالاتر نمیره و در نوسان شدید هستش و خیلی اذیت میکنه. واقعا در طول این دو سال ایرانسلو اندازه این یک هفته افتضاح ندیده بودم
آقا شانس ماست که اینطوری شده؟؟
من الان تقریبا یه هفته ای هست گرفتم هی قطع و وصل میشه دوستان دیگه هم همین مشکلو دارن؟؟
تا دیروز از داخل خونه پشت پنجره وصل میشد الان دیگه وصل نمیشه باید ببرم بیرون (مودم usb )
آدرس خیابان آزادی حد فاصل جیحون تا آذربایجان
قطع و وصلی که من ندارم ولی از دیشب آنتن دهی به شدت بد شده جوری که برای من سیگنالم روی 35 بود یهو خود به خود دیشب شد 0 دوباره با کلی جابجایی مودم تونستم سیگنال رو برگردونمنقل قول:
دقیقا از بعد از بروز رسانی های چند روز پیش خیلی نوسان پیدا کرده و افت سیگنال داره به شدت
دوستان خواهشا یه نفر به من کمک کنه
چند روز پیش یه مودم USB خریدم از یه نفر و به نام خودم تغییر مالکیت دادم
بعدش طرح 128 روش فعال کردم
اونوقت من مودم رو نصب کردم رو سیستم و شناسه وایمکس و پسورد رو وارد کردم
ولی رو کانکت که میزنم هر چی منتظر میمونم وصل نمیشه
و اینکه آنتن دهی روی 36 درصد و مقدار CINR روی dB15 و مقدار RSSI روی -80 الی -70 هست
این وسط مشکل کانکت نشدن از آنتن دهی هست ؟ چون یه نفر دیدم با اینکه آنتن دهیش روی 15 درصد بود به راحتی کانکت شده بود
یا اینکه مشکل به خاطر چی هست که کانکت نمیشه؟
یه با معرفت جوابمو بده که بدجور حالم گرفته شده از دست این وایمکس
نقل قول:
عزیز بهترین راه اینه شما با 707 تماس بگیری به پشتیبانی این موضوع رو بگی شاید تغییر مالکیت که دادید هنوز طرح رو خود ایرانسل فعال نکرده
بهترین کار اینه به پشتیبانی بگید خودشون سریعا مشکلی اگه باشه حل میکنن براتون یا اگه فعال نشده باشه طرحتون براتون فعال میکنن
بهترین راه همینه، ولی قبلش میتونی تو حساب کاربری وضعیت سرویست را چک کنی. یه نکته دیگه این که اگر جایی دیگه، کسی با این شناسه و پسورد به شبکه وصل شده باشه شما نمیتونید وصل بشید.نقل قول:
منم منظورم از قطع و وصل این بود که نوسان داره مثلا تا 2 روز پیش پشت پنجره با سیگنال 68% براحتی وصل میشد و الان همونجا وصل نمیشه باید ببرم بیرون:n03:نقل قول:
دوستانی هم که افت سیگنال دارن لطف کنن که با 707 تماس بگیرن مشکل افت سیگنال رو گزارش کنن
وقتی همه اعتراض کنن مجبورن پیگیری کنن
دیروز که من بعد کلی که زنگ زدم نهایتا گفتن زنگ بزنین 707 مشکل افت سیگنال رو گزارش بدین که بچه های شبکه پیگیری کنن
پس دوستان هم لطف کنن بگن که یه فکری به حالش کنن
بله برای منم همونجوری هست از لحاظ قطعینقل قول:
والا من خیلی روی این موضوع ها حساس هستم تا کمی سرعت کم و زیاد میشه یا قطع میشه فورا با 707 تماس میگیریم
3 روز پیش هم تماس گرفتم پشتیبانی گفت توی کرج مشکلی نیست شما مودمت رو جابجا کن تا سیگنال خوب رو پیدا کنی و بتونی استفاده کنی
منم با 2 ساعت جابجا کردن مودم و بالا پایین بردنش تونستم یه سیگنال قابل قبول پیدا کنم و دارم استفاده میکنم
الان فقط منتظرم یه برزورسانی چیزی دیگه بکنن که این مورد سیگنال ها بهتر بشه
ای بابا این چه جوابیه که به من دادید
من دارم میگم طرح 128 فعاله برام . تو سایت چک کردم. من موندم آخه چرا زوم کردید رو این . چند خط دارم توضیح میدم مشکل جای دیگست
هیچ جوابی برا اون حرفام کسی نداد . فقط میگن ببین طرح فعاله یا نه. خب بابا فعاله , بیخیال این بحث
دارم میگم من حتی آنتن دهیم روی 50 درصد هم میره و رو کانکت میزنم و همینطور در حال کانکت شدن میمونه و وصل نمیشه
میخوام بدونم در چه صورت نمیشه وصل شد با وایمکس ؟ مشکل من از آنتن دهی کمه که وصل نمیشه یا اینکه مشکل چیز دیگه ای هست؟
شماها در کمترین حالت آنتن دهی چه مقدار بوده که وصل میتونید یشید ؟
کسی هست که با مودم usb وصل میشه ؟ به جز نصب کردن که راهنماش هم هست تو سایت ایرانسل که خیلی هم راحته باید تنظیمات دیگه ای هم تو ویندوز دستکاری کرد ؟
عزیز دل اینجا که فروم فنی مهندسی یا پشتیبانی ایرانسل نیستنقل قول:
هرکس در حد اطلاعاتش پیشنهادی داده که سوال شما بی پاسخ نمونه، حداقل اون دکمه تشکر زیر پستشون رو یک فشاری میدادید بعد...
من با سیگنال و CINR ضعیف تر از این هم راحت وصل شدم فکر میکنم ۱۰ یا ۱۱ بود
من مودم یو اس بی ندارم اما به نظر من اگر خودتون بخواید مشکل رو پیدا کنید (بدون راهنمایی ایرانسل) تنها راهتون آزمون و خطا هست:
۱. مطمئن بشید اطلاعات اکانت رو درست وارد کردید و وضعیت در انتظار یا غیرفعال نیست، میتونید اکانتتون رو با مودم دیگه ای امتحان کنید و ببینید آیا وصل میشه با مودم دیگه
۲. شاید سیستم عامل (ویندوزتون) مشکلی داره؟ روی یک سیستم دیگه امتحان کنید
۳. اگر از جای دیگه وصل نشدید حتما برید جای دیگه امتحان کنید (دقت کنید BSID عوض بشه که مطمئن بشید به جای جدیدی وصل شدید) شاید منطقه شما مشکل داره
۴. اگر این سه تا کار رو کردید (امتحان اکانتتون روی مودم دیگه، امتحان مودم با سیستم دیگه، امتحان با دکل دیگر) و مشکل یافت نشد شاید مودم مشکلی داره؟ بعید میدونم البته چون سیگنال دارید ولی به هر حال...
باز هم بهترین کار تماس و راهنمایی گرفتن از پشتیبانی ایرانسل هست چون تجربه چنین مواردی رو دارند و سریعتر مشکلتون حل میشه
عزیزم به خودت یه کم زحمت بده اون گوشی را بردار زنگ بزن به 707 کمی با مسولین محترم پشتیبانی ایرانسل و نحوه برخوردشون آشنا بشو، اونا موظف هستن که جوابت را بدن، اصلا برای این کار حقوق میگیرن. اونوقت اونجا اگر مشکلت حل نشد بهشون بگو "ای بابا این چه جوابیه که به من میدید". اینجا سایت پشتیبانی ایرانسل نیست که شما انتظار داری مشکلت اینجا حل بشه.نقل قول:
دوستان توی کرج از عصر تا الان کسی افت سرعت پیدا کرده؟
من سمت شاهین ویلا هستم از عصر تا الان سرعتم 30 نهایتا تا 60 میره دیگه بالاتر نمیره
سرویس 2 مگ نامحدود دارم