هر دو تانقل قول:
user
هستند
Printable View
هر دو تانقل قول:
user
هستند
اقا تشكر متوجه شدم بايد با admin لوگين مي كردم
شما با کانکشنی که داخل ویندوز میسازید کانکت میشید درسته؟ از اون 4 تنظیم به جز دومی بقیه رو حذف کنید و روی save/reboot کلیک کنید تا مودم ریبوت بشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد براتون.نقل قول:
دقیقا همینطوره بعضی مودمها به طور پیشفرض یوزرنیم user هم دارند که دسترسی ابتدایی به مودم داره و نمیتونه تنظیماتی انجام بده.نقل قول:
سلام
امروز یک اشتباهی کردم اومدم مودم را روی بریج تنظیم کردم الان هر وقت که مودم را روشن میکنم لن وصل میشه ولی روش مثلث زرد رنگ زده و به اینترنت وصل میشه ولی پنل مودم باز نمیشه توی داس هم پینگ میگیرم پینگش که همیشه 0 بود الان شده 70-80 ؟؟
میخوام دوباره بزارم رو PPPOE چکار کنم تا پبل مودم باز بشه ؟؟ لطفاً سریع راهنمایی کنید
ممنون
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم براي تنظيم دوباره به حالت pppoe وارد كنسول تنظيمات مودم بشيد و اكانت بريجي اگه داريد رو پاك كنيد و در قسمت كانكشن مود، وضعيت pppoe رو تنظيم كنيد و يوزر و پس رو وارد كنيد همونجا و ذخيرش كنيد
موفق باشيد
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما ولی مثل اینکه منظور من را متوجه نشدید ای که بخوام را PPPOE یا BRIDGE ست کنم که کار خیلی راحتی . ولی من میگم مشکلم اینه که وقتی تنظیمات را روی BRIDGE قرار دادم الان علامت دو تا کامپیوتر که مربوط به کارت شبکه میشه روش یه مثلث زرد رنگ که داخلش علامت تعجب هست کشیده شده و اصلاً نمیتونم وارد پنل مودم بشم چه برسه بخوام روی PPPOE تنظیم کنم .
status کارت شبکه هم Limited or no connectivity شده .
لطفاً راهنمایی فرمایید با تشکر
به صورت دستی ip ست کنید:نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/bif2jt9mlo6s8kdh6y.jpg
سلامنقل قول:
این کار را انجام دادم ولی الان 10 دقیقه است فکر کنم کارت شبکه داره میگرده و به جایی نمیرسه . یعنی راهش تعویض ویندوز ؟؟
تو 7 اینجوری نبود تو XP اینجوریه ولی متاسفانه الان 7 ندارم رو سیستم .
مودمتون wag120n هست؟ ip رو بگذارید رو auto و از پشت مودم دکمه مربوط به ریست کردن رو 30 ثانیه نگهدارید بعد رها کنید تا همه چراغها با هم روشن خاموش بشه به احتمال زیاد سیستمون ip میگیره.نقل قول:
سلامنقل قول:
مشکل حل شد .
طریقه رفع مشکل برای دوستانی که این مشکل را دارند یا برایشان پیش خواهد آمد.
همونطور که شما فرمودید آیپی را به صورت دستی وارد کردم اما نه مانند عکس بالا با کمی تفاوت :
قسمت اول که IP Address نام دارد را این مقدار وارد کنید : 192.168.1.33
قسمت دوم : 255.255.255.0
قسمت سوم : 192.168.1.1
این طوری آیپی دادم و مشکل حل شد نیاز به ریست هم نشد . بعد حم که دوباره تنظیمات را روی PPPOE ست کردم آی پی را اتوماتیک کردم .
با تشکر از همه دوستانی که برای حل این مشکل راهنمایی فرمودند.
با سلامنقل قول:
بله منظورتون رو متوجه نشدم درست - عذر میخوام
اما شما اگه مانند تصویری که دوستمون ارائه کردن هم پیش میرفتید درست میشد
به هر حال خدارو شکر که مشکلتون حل شد
موفق باشید.
سلامنقل قول:
مانند اون تصویر هم پیش رفتم اما فایده نداشت . راه حلش مثل همون تصویر بود فقط قسمت اول که IP Address نام داره به جای 192.168.1.1 باید 192.168.1.33 وارد بشه .
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
سلام
یک سوال دیگه داشتم من مودمم LINKSYS WAG120N هست ولی یک مودم دیگه هم دارم که مارکش ENCORE هست هر وقت با لینکسیس کانکت میشم Down Stream تو یک محدوده مشخص متغیر است ولی هر وقت با ENCORE کانکت میکنم DOWNSTREAM روی 1024 و هیچ تغییر نمیکنه . چکار کنم ؟؟ اینطوری روی سرعت تاثیر نداره ؟؟
سلام دوستان
دیروز سرویسم فعال شد اما چراغ status مودم خاموشه
هر کاریم که گفتن انجام دادم
از مدار خارج کردن اسپیلیتر تا تست مودم چه کنم؟؟؟
با سلامنقل قول:
زياد به اون down و up استريم ها توجه نكنيد
چون هيچ وقت اينترنتي كه به شما ارائه ميدن به اون پهنا نميرسه
اون مشخص ميكنه كه خط شما پهناش تا اين سرعت هست و مودم ميتونه ازش استفاده كنه
به خط بستگي داره
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيز همه كار مثلا تنظيمات رو هم انجام داديد و به چه نحوي؟!
و اينكه مودمتون چيه؟
چراغ لينك داره يا نه؟!
موفق باشيد.
سلام ...
من مودمم ، TP-LINK 8811 هست ، مشکلی نداشتم تا اینکه پریروز برای تنظیمات فیفا 11 انلاین دستکاریش کردم ، حالا دانلود نمی تونم بکنم ، نه با منیجر نه با ویندوز و نه هیچی ، دانلود هم بکنه وفایل خراب چند کیلوبایتی می ده .
مودم رو ری استارت کردم ، در ای پی مودم هم رفتم و ری استارت کردم اما فرفی نکرده .
چکار کنم !؟
سلام دوستان من می خواستم ببینم چطور میشه یوزر وپسورد مودم رو تغیر داد اکه لطفا کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
1- مودمتون چیه؟
2- منظورتون password ورود به تنظیمات مودم (192.168.1.1) هستش یا Password مربوط به wireless ؟
سلامنقل قول:
همون طور که از عنوان پستشون برمیاد مودم tp-link دارند . و فکر کنم Password پنل مودم را منظورشون است .
با سلامنقل قول:
دانلود ندارید یعنی کلا هیچ سایتی رو هم نمیتونید باز کنید؟!
---
اگه مودم رو ریستارت کردید و مشکلتون برطرف نشده احتمالا از ویندوزیتون هست
ویندوز چی دارید؟
موفق باشید.
داخل هر مودمی نمیشه یوزرنیم رو تغییر داد ولی میشه پسورد رو تغییر داد اگر Tplink 8811 ابتدا 192.168.1.1 رو داخل مرورگرتون بزنید و با یوزر و پسورد admin وارد بشید و مطابق شکل زیر عمل کنید:نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/nuck6gbuuvr68tjbis4n.jpg
سلام
امروز در مودم asus am602 نمیتونم وارد صفحه تنظیمات مودم بشم و همینطور پینگ 192.168.1.1 تایم اوت میده اما به اینترنت متصل میشم
مشکل رو چطوری حل کنم ؟
ip رو دستی وارد کنید:نقل قول:
قسمت اول که IP Address نام دارد را این مقدار وارد کنید : 192.168.1.10
قسمت دوم : 255.255.255.0
قسمت سوم : 192.168.1.1
سلام !نقل قول:
ویندوز 7 ، دانلود می کردم تا دیشب ، بعدش سیستم مکانیک نصب کردم ، فکر کنم گند زد !
دانلود تعطیل !
سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم تفاوت تنظیم مودم به صورت bridge و nat چی هست؟ و اینکه من که کاربر خونگی هستم کدوم
بهتره؟ سرعت و امنیت کدوم بهتره یا اصلا ربطی نداره؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت بریج تنها یک سیستم میتونه از اینترنت استفاده کنه و در حالت nat چندین سیستم همزمان میتونند کانکت بشه. از لحاظ سرعت فکر نمیکنم فرقی داشته باشند. امنیت nat با فایروال مودم تامین میشه و در بریج با فایروال ویندوز.نقل قول:
فرقی نکرد و صفحه تنظیمات باز نمیشه!نقل قول:
مودم من asus am602 دوست مننقل قول:
فقط چراغ lan روشنه
منظورت از تنظیمات کانفیگ مودم؟
سلامنقل قول:
اتفاقاً امروز برای من هم این مشکل پیش آمد شما آی پی را که میخواهید دستی وارد کنید .
قسمت اول که IP Address باشه را این عدد بزنید : 192.168.1.33 ولی اگه جواب نداد بزن : 192.168.1.100
قسمت دوم 255.255.255.0
قیمت سوم 192.168.1.1
به احتمال زیاد مشکلت حل میشه .
سلام دوستان من تا دیروز با usb وصل میشدم از امروز یا LAN وصل شدم و به زور یکی دوبار تونستم برم تو صفحه
modem ولی دیگه نمیره و حتی دفعه های پیش هم به سختی تونستم برم و میخواستم تنظیمش رو از bridge به nat
تغییر بدم که وسط کار صفحه دیگه از کار افتاد و انواع و اقسام ip رو هم امتحان کردم نمیشه و همش این صفحه میاد
البته در حالت عادی یا اصلا نمیاره. و (یوزر پس) رو میگه اشتباهه و فقط تو حالت دیگه که صفحه , قفل میشه و
یه صفحه کوچیک (یوزر پس) باز میشه قبول میکنه من حالا نمیدونم چی کار کنم هی بگیر نگیر داره البته 90 درصد نگیر داره.
چراغ lan هم هی چشمک میزنه و البته میتونم دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حالا نمیدونم امنیت کدوم بهتره؟ لطفا دوستان تو همه موارد راهنمایی کنند.نقل قول:
امنیت nat با فایروال مودم تامین میشه و در بریج با فایروال ویندوز
سلام دوستان
مي خوام يك مودم ADSL بخرم.مدل WAG120N Linksys را انتخاب كردم. مي خواستم ببينم مورد تاييد هست. و آيا مودمهاي بهتري در رنج قيمت زير 80 سراغ داريد؟
ممنون
سلام دوستان یه مودم سیم دار خوب میخوام چی پیشنهاد میدید
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
دوست من این مودم بسیار خوب تو صفحات قبل خودم کانفیگ کردنش رو گذاشتم با عکس بخری پشیمون نمیشینقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
پس همين را مي خرم.
فقط ميشه لطفا بگيد كه در كدام صفحه هست چون تعداد صفحات خيلي زياده؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم یعنی یوزر و پسورد رو داخل مودم وارد کرده باشید یا اینکه اگه داخل کامپیوتر میخواید استفاده کنید کانکشن رو ایجاد کرده باشید
چون باید این تنظیمات انجام بشه
چراغ lan هم که هیچی - اون مال اتصال مودم به رایانه هست که یعنی وصل هستن
اما مهم چراغ status و internet اگه داشته باشید هستن یا لینک
که یکی از اینها برای زمانی هست که شما خططتون رانژه شده و ای دی اس ال فعال هست
و یکی دیگه هم مال زمانی هست که تنظیمات کلمه عبور اکانتتون رو انجام داده باشید و به اینترنت وصل شید هست که روشن میشه
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
همینطور که دوستمون گفتن مودم خوب و عالی هست
کیفیت بالایی داره
برای نصبش هم مشکلی نیست اگه قبلا مودم دیگه ای رو کانفیگ کردید این رو هم میتونید
موفق باشید.
سلام
مدتی هست خیلی از دوستان راجع به خرید مودم linksys wag120n سوال میکنند.
خواستم یه توضیح کوچیک راجع به این مدل بدم.این مودم از نظر کیفیت و همینطور زمان پینگ عالی هست و اینکه
سری n هم هست ولی تنها مشکل این مودم قوی نبودن سیگنال وایرلس اونه و دوستانی که باصطلاح آنتن دهی
براشون مهم هست و مکانشون بزرگ و یا موانعی مثل دیوارهای بتنی و قطور و یا سطوح فلزی در اونجا وجود داره
سعی کنند از مدل های که سیگنال دهی اونها قوی تر هست استفاده نمایند.
نظر شخصی من اینه که آنتن دارها باید اومواج رو بهتر و یکنواخت تر تو فضای اطرافشون پخش کنن. نظر دوستان چیه؟نقل قول:
خیلی علاقه مندم بدونم اگه Linksys همین 120n رو با آنتن تولید میکرد ، تو بردش چقدر تفاوت داشت. . . ؟ یا مثلا اگه ایسوس همین مدل هاش رو با آنتن داخلی میزد؟
هوس کردم بهشون یه ایمیل بزنم. ببینیم جواب میدن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون آنتن خارجی هست؟نقل قول:
چون wag120n دوتا آنتن داخلی داره.البته قدرت آنتن دهیشون وابستگی به قدرت سیگنال داره و فکر نمیکنم آنتن دهی
خوب یا بد زیاد تاثیری به داخلی و خارجی بودن آنتن داشته باشه.wag120n فکر کنم gainش 1.8 هست که نسبت به مودم های
دیگه زیاد نیست.پس به این خاطر در رساندن سیگنال کمی ضعیفه.
سلام دوستان عزیز
من هم میخوام یه مودم بگیرم البته اول می خواستم وایرلس بگیرم ولی بعد به خاطر مشکلات احتمالی
سیگنال و آنتن دهی تصمیم گرفتم مدل با سیم بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید کدوم مارک و مدل برای زیر 50 تومان خوب هست
و سوالی که دارم آیا مودم میتونه توسرعت اینترنت و دانلود تاثیر بذاره و اینکه شما پیشنهاد میکنید یه وایرلس بگیرم یا بیسیم؟ و چرا؟
و بین مارک های حاضر مثل linksys و zyxsel و asus و tp-link و d-link و symphony کدوم و بهترینش چه مدلیه؟ و چرا مثلا پارس آنلاین
اصلا از مودمهای d-link و tp-link پشتیبانی نمیکنه؟ یعنی اینا کیفیتشون پایینه؟
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من هم میخوام یه مودم بگیرم البته اول می خواستم وایرلس بگیرم ولی بعد به خاطر مشکلات احتمالی
سیگنال و آنتن دهی تصمیم گرفتم مدل با سیم بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید کدوم مارک و مدل برای زیر 50 تومان خوب هست
و سوالی که دارم آیا مودم میتونه توسرعت اینترنت و دانلود تاثیر بذاره و اینکه شما پیشنهاد میکنید یه وایرلس بگیرم یا بیسیم؟ و چرا؟
و بین مارک های حاضر مثل linksys و zyxsel و asus و tp-link و d-link و symphony کدوم و بهترینش چه مدلیه؟ و چرا مثلا پارس آنلاین
با تشکر
سلام دوستان عزیز
با تشکر
با سلامنقل قول:
مودم هم بله موثر هست توی اینترنت
از مارکهایی که فرمودید هم linksys بهترین و معتبرترین مارک هست در تجهیزات شبکه
اما مارکهای دیگه که گفتید هم خوبه و کیفیت خوبی دارن
در مورد اینکه بعضی شرکت ها بعضی مودم ها رو ساپورت نمیکنن اول اینکه نصفش الکیه و چون میخوان مارکهای خودشون دارن رو بفروشن به اشخاص و اینکه گاهی هم خطوطی که ارائه میدن نویز داره و با هر مودمی نمیتونه درست برقرار کنه ارتباط و کیفیت اینترنتتون با مودم های معمولی تر میاد پایین
موفق باشید.