راستی همارا هم دی ان اس خودشو رو همون دی ان اسی که مکس نت ازش استفاده میکنه ست کرده وگرنه مخابرات عمرا همچین پینگی میداد
:31:
Printable View
راستی همارا هم دی ان اس خودشو رو همون دی ان اسی که مکس نت ازش استفاده میکنه ست کرده وگرنه مخابرات عمرا همچین پینگی میداد
:31:
در تقسیم بندی سرعت پهنای باند در شهرهای دنیا، آسیا بیشترین آمار را در طبقه بندی ۱۰۰ شهر پرسرعت دنیا به خود اختصاص داده است. به طوریکه در این طبقه بندی، ۵۹ شهر در ژاپن و ۱۰ شهر در کره جنوبی قرار دارند.
در اروپا، شهر “برنو” در جمهوری چک، در راس سریعترین شهرهای این قاره ایستاده است اما در سطح جهانی در رتبه ۵۵ قرار دارد.
در آمریکا ۱۸ شهر، وارد رده بندی ۱۰۰ شهر پرسرعت دنیا شده اند که شهر سن خوزه (که در آن سیلیکون ولی واقع شده) با سرعت ۳۸٫۷ مگابیت برثانیه در رتبه ۹ این رده بندی و در رتبه نخست آمریکا ایستاده است.
سریعترین شهر دنیا “تائگو” در کره جنوبی است که پیک سرعت آن ۵۵٫۳ مگابیت برثانیه است.
این بررسیها نشان می دهد که متوسط سرعت پهنای باند شهرهای دنیا نسبت به چهارماهه نخست سال ۲۰۱۱ با یک رشد ۲۱ درصدی مواجه بوده اند.
با بررسی نمودارهایی که درباره وضعیت سرعت پهنای باند ایران بر روی سایت آکامای ارائه شده، می توان فهمید که متوسط سرعت پهنای باند در ایران ۵۷۶ کیلوبیت برثانیه است، اما تنها ۱٫۹ درصد از کاربران ایرانی از این سرعت پهنای باند استفاده می کنند و ۰٫۱ درصد (نزدیک به صفر) از کاربران به سرعت پهنای باند زیر ۵ مگابیت برثانیه دسترسی دارند.
نزدیک به ۳۰ درصد (۲۹٫۵ درصد) از کاربران ایرانی از پهنای باند باریک (زیر ۲۵۶ کیلوبیت برثانیه) برخوردارند و در حدود ۷۰ درصد از کاربران به سرعت اینترنت کمتر از ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه رضایت می دهند.
نتایج این گزارش نشان می دهد که در این دوره تنها ۲۷ درصد از کل آدرسهای اینترنت پروتکل (IP) با سرعت پهنای باند بیش از ۵ مگابیت بر ثانیه متصل شده اند.
این بررسی همچنین از اطلاعات جمع آوری شده توسط ۱۸ ارائه دهنده جهانی اینترنت موبایل نیز استفاده کرد و نشان داد که متوسط پیک سرعت اتصال موبایل بین ۱٫۲ مگابیت برثانیه تا ۲۳٫۴ مگابیت برثانیه است.:2:
اینو ببینید
تو ایران اول بودیم تا اینکه حدود مهر سال پیش زدن و ریدن تو اینترنت تبریز تا اینکه کرمانشاه با این سرعت اول شد و ما موندیم ته جدول:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا همه دوستان سرور ایروان رو ملاک قرار دادن؟؟؟
پارس که پینگش اینجوری نبود؟نقل قول:
در ضمن این عیدی خوب بود؟
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
اگه مخابرات همینجوری با ثبات بمونه خیلی خوب میشه
حسین جان البته صبا یه ایراد دیگه هم داره
برای دانلود رایگان باید از کانکشن یا سزور جدا استفاده کرد
که در کل مصیبته
مفهومی نداره اصلا
در مورد پینگ
تقریبا دوبرابر ماکس هست
با این حال راحت میشه کانتر زد
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
این اصلا مهم نیستنقل قول:
1 به بعد تست بده
اوکی دارم برات:27:نقل قول:
حسین مال من وضعش خوب نیست
روز اینطوریه شب ببین چی میشه :
در واقع پینگش خرابه
برا کرج میده 73 خیلی زیاده
ماکس نت میده 22
اینم با کروم تست گرفتم :
سرعت دانلود الان خوبه
شب اگه زیر 90 نیاد دیگه عالیه
البته 120 هست تو عکس زیر لحظه ای 200 شده
منظورت چیه ؟نقل قول:
اینم تست یکی از دوستان مال شاتل
نقل قول:
دوست عزیز با این سرعت شما شب ها چقدر دانلود میکنید؟؟
آیا شبها افت داره؟؟؟
هزار بار دیس کردم تا بلاخره یه ای پی درست و حسابی گیرم اومد:31:
خیر، افت به اون صورتی که شدید باشه نیست. آخرین باری که دانلود شبانه داشتم به طور متوسط در هر ساعت 1.5 گیگ دانلود کردم. متوسط سرعت شب ها بین 410 الی 460 هست، البته بعضا بالاتر هم میره ولی در حد 1 یا 2 دقیقه. در کل اگه سروری که ازش دانلود می کنین مشکل نداشته نباشه و تا حداکثر سرعت شما، ساپورت کنه هر شب می تونین تا 9.5 گیگ دانلود داشته باشین.نقل قول:
این یه گزارش از آخرین دانلود شبانه من که مربوط به 27 مارس هست.
این هم تست از وضعیت فعلی ( ساعت 2 بامداد)
نقل قول:
3.5 مگابیت بر ثانیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟!؟!!؟؟!؟! ؟!؟ :18::18::18::18::18:
یعنی شما با 300 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید؟؟؟؟
ADLS مخابراته؟؟؟ :18:
همین سرعتو 512 صبا هم دارهنقل قول:
512 صبا 380 تا سرعت دانلود میده:31::31::31:
نقل قول:
یعنی معمولا سرعتش 380 هست؟!؟؟
شبا چطوریاست؟!
بچه ها وضعیت پارس آنلاین چطوره؟
از 300 بالاتر، به طور متوسط 440 کیلوبایت بر ثانیه. البته سرعت بالایی هم نیست، در مقایسه با سایر کشورها خیلی پایین هست.نقل قول:
تصویری که پایین مشاهده می کنین سرعت دانلود سرویس Ultra مخابرات رو نسبت به میانگین جهانی نشون میده، همونطور که می بینید متوسط سرعت دانلود جهانی روی 9.93 Mb/s هست، در حالی که سرعت فعلی من روی 3.51 Mb/s هست! حالا اگه تو تستــی که دیشب گذاشتم دقت کنین نوشته سرعت شما سریعتر از 92 درصد ایران!! یه مقایسه ای رو آمار انجام بدیم به این نتیجه می رسیم؛ پرسرعت ترین سرویس مخابراتـــی که به کاربر خانگی عرضه می شه 6.42 Mb/s با میانگین جهانی (دقت کنید با میانگین!) فاصله داره، سرویسی که سرعت اون بالاتر از 92% سرعت میانگین کشوری هست!! :exclamati
پارس هیچوقت خوب نیستنقل قول:
بله شبها هم سرعتش هموننه صبر کن یه تست ازش میدم البته اگه پیدا کنمنقل قول:
به نظر شما تو ایران چند نفر مثل شما 4 مگابیت دارن ؟ چیزایی مثل این خیلی کم هست تو ایران . به نظر من میانگین اینترنت ایران 1 مگابیت هست جدا از محدودیتش . این 10 مگابیتی که برای میانگین جهانی زده نامحدوده . برای ما نامحدود 128 کیلوبیت هست !نقل قول:
پینگ مخابرات داره مثل مکس نت میشه کم کم البته هنوز با مکس نت حدود 50 تا تو سرور های خارجی فاصله داره مثلا الان با گوگل 180 میده که در بهترین شرایط 160 میشه ولی مکس تو بهترین شرایط به من 110 میداد
دوستان من یه سرویس حجمی میخوام بخرم پیش شماره ی 440 دور و بر نصف راه سرعت دانلود شبانه واسم مهمه ماهی 20 تومن هم میتونم بدم سه ماهه 60 تومن یه سرویس عالی میخوام شبانش مثل صبا افتضاح نباشه که با 20 هم دانلود نمی تونستم بکنم
مکس نت مثل اینکه درست شده.
دیشب دوباره بعد از یک هفته تونستم 9.6 گیگ دانلود کنم. تو هفته ی گذشته هیچ شبی بیش از 4 گیگ دانلود نداشتم.
اینم تست امروز :
میتونی مخابرات بگیری اونم توربو سه ماهه 49500نقل قول:
دوست عزیز البته قصد بدی ندارم اما من خودم از مشترکین قبلی این شرکتم الان آشناهام مخابرات(همارا)دارن بدجوری گلایه دارن آخه همه شرکتها پهناباند رو روی 2مگ به بالا بستن اما همارا یا همون مخابرات رو 1 مگ هست واجازه نمیده شما حتی اگه خطها خلوت هم باشن بیشتر از 100 کیلوبیات برثانیه دان کنی ضمنا میانگین سرعت شبانه مخابرات 60 ال 70 هست پس بهتره اول یه تحقیق بکنی بعد اقدام به خرید چون همارا اولش زیاد زر میزنه بعدش که بخوای اعتراض کنی میگه ما اصولا باید سرویس 128 خانگی به شما ارائه میدادم نه 1 مگ که یه عالمه هم منت سر آدام میزاره و ازتون طلبکار میشه از من میشنوی نرو سمت همارا این شرکت اصولا دزد به تمام عیار با بیشعورترین پشتیبانی و ضعیفترین امنیت رو و تمامی اشتراک ها رو به جای 1 به 8 یا 10 1 به 14 میبنده حالا باز خودت میدونی از ما گفتن برو دنبال یه شرکت دیگه:13:نقل قول:
میتونی از سرویس توربو مکس نت (49500) یا دیکساوری استفاده کنی (69500)نقل قول:
توربو شبانش حدود 70-80 هست و دیسکاوری 120-140
البته اگه بیشتر خرج کنی(99500) میتونی از سرویس های 4 مگ بگیری که سرعت دانلود شبانت رو 400-450 باشه.
من الان وایمکس مبین نت دارم خداییش افت سرعت نداره
میخوام همون وایمکس سرعت 512 بگیرم
سلام من 27 فروردین سرویس 128 همارام تموم میشه.میخواستم سرویس محدود بگیرم که دانلود شبانه اش واسم مهمه.از کجا بگیرم.واسه شبستر میخوام.
سلام دوستان. کسی میدونه این سرویس های CRA ی مکس نت قضیش چیه؟؟
به آدم های عادی میدن این سرویس رو؟؟
سرعتشون چقدره؟؟
اخه عزیز دل اونی که تو میگی سرویسهای همارا هست که اینجوریه من خودم مخابرات دارم شرعت شبانه و روزانه همون 130 هستنقل قول:
چرا دروغ تحویل مردم میدی :31::31::31::31:
---------- Post added at 05:11 AM ---------- Previous post was at 05:10 AM ----------
مگه مکس نت هم این سرویسهارو داره؟نقل قول:
این سرویس ها همون هاییی هستند که بر اساس قانون باید همه ISP ها ارائه میکردننقل قول:
پارس انلاین و صبا نت اینارو اضافه کردن مکس نت هم اضافه کرده ولی کیفیت این سرویس ها تو پارس انلاین به شدت مزخرفه(مثلا برای 128 سرعت دانلود 3 تا 5 من دیدم)
ولی تو صبانت همون سرعت خریداری شده رو میدن
این سرویس ها برای برداشتن محدودیت دانلود 128 ارائه شدن که هزینه هاشون هم مثلا کمه:27::27::27:
به نظرتون مثلا سرعت دانلود سرویس 1024Kb چقدر میشه؟نقل قول:
منم درخواست دادم از همارا به مخابرات عوضش کردند سرویسمو
شب ببینم سرعت چجوری خواهد بود ...
سرعت فعلی :
این سرویس ها به اشتراک گذاری پهنای باند هستش.نقل قول:
اگه پاورقی صفحه ی تعرفه ها رو تو سایت مکس نت خونده باشین ، نوشته ضریب اشتراک 1 به 10 هست.
این یعنی اگه سرویس 1024 بگیرید سرعتتون بین 128 کیلوبایت و 12.8 کیلو بایت متغیره.(بسته به استفاده اونایی که تو این پهنای باند با شما شریکند.)
بله به آدمهای عادی هم میدن.
ولی آگه واسه دانلود میخواین ، این سرویس ها اصلا خوب نیستن و بهتره از سرویسهای با محدودیت حجمی استفاده کنین.
مشکلی نیست اگه امکان داره امشب ساعت 3 یه تست سرعت بذار و فردا هم مقدار دانلود شبانت رو اما تا جای که من میدونم همارا و مخابرات هردو یکی هستن و فقط اسمشون فرق کرده:27:نقل قول:
چون 2 شب بود که خونه نبودم دانلود های 3 روز و 4 روز پیش رو میزارم هر شب 2.6 گیگی دانلود داره :31::31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
تو پارس انلاین وضعیت همونجوری بود که دوستمون گفت ولی من که تو صبا از چند نفر پرسیدم وضعیت خوب بود و همون سرعت رو که خریده بودن داشتن:31::31:نقل قول:
الان هم چون این سرورسهارو مکس نت تازه ارائه کرده باید استفاده کرد تا بعد بشه گفت که چجورین:31::31:
انشاالله تست سرعت و دانلود امشب خوب باشه:31: ماکه بخیل نیستیم هرچی شما عزیزان سرعتتون بالاتر باشه من یکی به شخصه حالشو میبرم...نقل قول: