آپدیت گوشی هر دفعه خب فرق میکنه. من چند وقت پیش اندروید 4.1 دانلود کردم حجم ش 700 و خورده ای مگ بود. چند روز پیش اندروید 4.2 دانلود کردم حجمش 900 و خورده ای مگ بود.
Printable View
آپدیت گوشی هر دفعه خب فرق میکنه. من چند وقت پیش اندروید 4.1 دانلود کردم حجم ش 700 و خورده ای مگ بود. چند روز پیش اندروید 4.2 دانلود کردم حجمش 900 و خورده ای مگ بود.
من همین الان با پشتیبانی تماس گرفتم گفت که مشکل کندی سرعت از سمت ماست و امروز یا فردا حل میشه
گفتم من طلسم شدم که ای دی اسل نگیرم، آقا الان دوباره رفتم سایت ببینم چخبره، دوباره صورتی شده شماره تلفنم.
سه ساعت پیش آبی بود، چرا واقعا، هرچی فکر میکنم چرا باید اینطوری بشه نمیفهمم.
---
زنگ زدم میگه مخابرات برگشت زده خطو به خاطر بدهی، من یبار با بانک صفر کردم، یه بار با 1818! ینی دو سری پول دادم بعد بازم میگه بدهی داری، الان با 1818 دوباره میزنم میگه صفر.
مملکتو :n21:
-
رفتم رسید پرداخت سری اولم از ایمیلم پیدا کردم، اسکرین شات گرفتم، ضمیمه سایت کردم شاید راضی بشن، با 1818هم بدهیم صفره.
گفت فردا صبح بگو که برات دوباره بفرستیم مخابرات، الان بفرستم بررسی نمیکنن دوباره برگشت میزنن. حالم داره بهم میخوره دیگه، همش بخاطر 1300 تومنه!
این مخابرات معمولا چه قدر زمان میبره تا خط رو رانژه کنه؟؟؟ نامردا وقتی از خودشون میگیری چند ساعت بیشتر طول نمیکشه ها و حالا مال ه اسیاتک رو الان 48 ساعت ه هنو رانژه نکردن :(
آخه دزدی تا کی قراره ادامه داشته باشه؟!خسارتم که هیچی!
این سرویس آسیاتک سرعتش چنده؟
حامی نامحدود بیکران نقره ای
شب ها افت سرعت نداره؟
:n25:
من الان 512 برنزی شارژ کردم
بد به نظر نمی یاد
اگر همینجوری بمونه خوبه!
سرعت تو دانلود منیجر ؟؟؟؟نقل قول:
60 تاالبته گراف دانلود دقیقه اییش رو 58-59 هنقل قول:
بین 45 تا 70 متغیرهنقل قول:
ولی 60 تا
512 برنزی نامحدود آسیاتک سروز ایران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پینگش با سرور خارجی واقعا افتضاحه ...
دوستان من میخوام 256 نامحدود برنزی بگیرم . تازه هم اومدم آسیاتک . بین این و مخابرات شک داشتم . الان بین نا محدود ها کدوم در برابر قیمت بهتره تو همین 256 مثلا ... اسیاتک تخفیف داره یکی از خوبیاشه .مخابرات چطوریه ؟
مخابراتم همینهاگه پینگ برات مهم نیست انتخاب خوبیهپنگ سرور خارجی رو 350+وضع مخابرات شهرتونو برسی کن اگه خوبه برو اونجا... معمولا سرعت اسمیش بیشترهسرعت این 256 حدود 25-30 کیلوبایته
من نمی تونم اسپید تست رو باز کنم
مال شما هم همینجوره؟
وضع همونطوری ناجوره ؟؟ بهتر نشده ؟؟
دوستان می یک مودم تی پی لینک ۸۹۰۱ داشتم که امروز به افتخار بازنشستگی نائل شد و بایک دی لینک ۲۷۵۰ یو عوضش کردم٬ اما پینگم رفته بالاتر٬ پینگ با مودم قبلی ۱۲۰ تا ۱۳۰ بود و با این ۱۴۰ تا ۱۵۰ کسی نظری داره چرا اینطوری شده ؟
در همین حال که با شما صحبت می کنم ، اینترنت من در حالت کما و رو به فوت ه ! ، یعتی امشب از ساعت 9 تا 12 حدود 1000 بار قطع و وصل شد و نه تنها اینترنت بلکه خود adsl هم قطع و وصل میشد. برای شما بهتر شده از دیروز یا اوضاع همچنان خرابه ؟؟
همچنان پینگ وحشتناک
دوستانی که 1 مگ محدود دارن تو تهران قبل از این خرابی های سرعت، با IDM سرعت دانلودشون تو شبانه چقدر بود؟
به 150 میرسید؟
شبانه سرعت واقعی میشه، 1مگ 120تا بیشتر نمیدهنقل قول:
همچنان مشکل دارم سرعت پایین پینگ بالا
دیشبم 2گیگ بیشتر دانلود نکردم
دوستان الان شبانه آسیا تک یک مگ چقدره سرعتش با این وضع کنونی میگم ؟ میخام بیام یک مگ 10
گیگ ماهی رو بگیرم از اون نظر میپرسم
کسی میدونه کی درست میشه این سرعت لامصب ؟:n25:
فقط مشکل سرعت دارم ، پینگ عالیه
چند روزه خود سایتم بالا نمیاد؟ فقط crmیا مشکل منه فقط؟
فک کنم https بهتر شده . دوستان چک کنید
مشکل از فرومه یا uc 8.6 ؟ یا از آسیاتک؟ چرا صفحات اینقدر در لود میشن؟
سرعت پیج باز کردن کم شده...
:n18: چقدر خوش شانسم من، امروز سر کلاس تو دانشگاه رفتم چک کنم ببینم وضعیت خطم چیه، دیدم زده قطع جمع آوری.
واقعا به بخت و اقبال خوب خودم خندیدم و گفتم زکی، زنگ زدم پشتیبانی گفت خطتون فیبر بوده برگردوندن! حالا دقت کنین سری قبلی که مخابرات برگشت زده بود برا بدهی بود!! هیچی دیگه، گفتم باشه همین؟ گفت همین. هیچ حرفیم از پول نزد، بعد گفتم پول چی، گفت باید اون کسی که برات فرستاده مخابرات پیدا کنی برات درست کنه، گفتم چه میدونم، یخورده اینور اونور کرد گفتم خانوم فلانی... هیچی دیگه انقدر چیز میز گفت که از پس گرفتن پولمم نا امید شدم تقریبا.
حیف این همه پولی که پای این و مودم و اسپلیتر و کابل کشی دادم.
دوست گلم سایت خود آسیاتک هم بالا نمیاد من چند روزه با ( فیل تر شک ن ) سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بالا میارم خدا وکیلی این چه وضعشه اعصاب مونو خورد کرده این اینترنت لامصب :n28:نقل قول:
برای من جدیدا شده90 سرعت1024نقل قول:
چند روزه پینگ هم بالا رفته
قبل از اینکه خراب بشه سرعتتون چند بود دوست عزیز؟نقل قول:
از ای پی مودم یک پینگ بگیر ببین چنده؟نقل قول:
اینام مثل مخابرات محدود کردن سرعت و پهنای باند بین ال ملل رو ! اگه اینجوری پیش بره که مجبورم قطعش کنم چون سر همین موضوع بود که گفتم از یه شرکت خصوصی هم اشتراک بگیرم
واسه من سرعتش الان خوب شده
با چند سرور و سایت هم مشکل داشت اونم حل شده
وضیعت به جز پینگ فعلا نرماله
دوستان برای تنظیم مودم روی آسیاتک درمشهد
VPI و VCI چند باید بزارم
مرسی
این سرویس های برنزی نقره ای و طلایی که شیر هست یعنی یه خط 512 رو تقسیم 8 میکنن که بشه 64 این طوره یعنی من سرویس نقره ای 512 بگیرم سرعتم 64 هست من این سوال رو از چت سایتشون پرسیدم این طور گفت ( یا این که پرمصرف با شی ادم رو با بقیه شیر میکنن ) کسایی که دارن بگن قضیش چیه؟
دارم از خماری میمیرم!:n29: دو روزه اینترنت ندارم میخوام از یه شرکت دیگه 0( شاید اسیاتک) بگیرم! (مخابرات برای من دیگه صرف نمیکنه ماهی حداقل 10 -12 گیگ روزانه مصرف دارم شایدم یه خورده بیشتر که هزینش بیشتر از 60-50 تومنه )
ببخشید این هزینه نصب که حداقل 7000 میگیرند ( بجز هزینه 5000 رانژه ) با پشتیانی سایت حرف زدم گفت اجباریه میشه پیچوندش یا نه ؟ خواهشا اگه بتونید زود جواب بدید ممنون میشم چون بعد از باید بگیرم
نخیر نمیشه پیچوندشنقل قول:
سرویس 512 نامحدودد سرعتش بین 60 تا 65، سرویس 1 مگ 110 تا 120، سرویس 2 مگ 200 تا 240(البته بعد از ترافیک هدیه)نقل قول:
فرق طلایی، نقره ای و برنزی هم تو ترافیک هدیشونه
512 نامحدود برنزی سرور لندن :
من میخوام اسیاتک بگیرم چه طرحی بگیرم؟256سه ماهه حدود88هزار درمیاد سرعت دانلودش چقدره تو روز وشب؟ این رو بگیرم یا مخابرات نقره ای10گیگ
طرحهای که بیشتر از 10گیگ ترافیک دارن شبانه رایگان دارننقل قول: