امکان نداره! نیازی به تست نیست! اونم 1 سال.:27::18:نقل قول:
Printable View
امکان نداره! نیازی به تست نیست! اونم 1 سال.:27::18:نقل قول:
آره ، با عقل جور در نمیاد ، اما گه گاهی یه تعداد محدود میدن ...
سلام دوستان من یه کسپر اکتیو ۳ماه دارم میخوام نصب کنم
نصب کردنش نکتهٔ خاصی داره و اگه ممکن تنظیماتیو که در طی مراحل نصب باید انجام بدم بگید
دوستان smart security nod نصب رو سیستمم میخوام unistal کنم از طریقه خود ویندوز یونیستالش کنم یا برنامهٔ خاصی پیشنهاد میکنین چون یه جا خوندم اگه از طریقه خود سیستم حذفش کنم اثراتش روی ویندوز میمونه با آنتی ویروس جدیدی که میخوان نصب کنم تزاحم پیدا میکه
کسی تاحالا حذف کرده تا آنتی جدید بریزه مشکلی پیدا نکرده؟ win7 home basic
من جدیدا kis 2012 را نصب کردم مشکلی که داره اینه که کار با winrar کند شده ( اکسترکت کردن فایلها و حتی باز کردن فایلهای
فشرده )
منوی کلیک راست ویندوز اکسپلورر هم کند باز میشه
میشه کمک کنید چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟؟؟
قبلا با kis 2011 این مشکلات را نداشتم
برای حلش 2 قسمت هست.یکی File Anti Virus و Application Controlنقل قول:
باید حساسیتش رو کم کنید.
برای نمونه این رو گذاشتم :(دیگه فایل های فشرده رو اسکن نمیکنه)
سلام
از امروز انتی ویروسم ارور میده
میشه راهنمایی کنید بدونم مشکل چیه.
ورژن 2012 هم دارم
اروری که میده :
protrction componest : failure
صفحه اصلی انتی ویروسو باز میکنی این قسمت ضربدر قرمز خورده!
مشکل از کجاس؟
یک عکس ازانتی ویروست بزار تا بهتر بشه راهنمایی کردنقل قول:
بنظرم اگه هنوز پابرجاست کاسپر رو Repair کنید.نقل قول:
در این پست منظور از safemod کجاستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5979340&postcount=9170
اگه مکن راهنماییم کنید
یعنی با unistalere خود ویندوز۷ حذفش نکنم؟
این برنامهای که گفته بودینو download کنم و با اون حذفش کنم؟
دوست عزیز شما سیستمت رو ریستارت کن موقع بالا اومدن کلید f8 چند بار بزن یه صفحه میاد گزینه سیف مد انتخاب کننقل قول:
و اون برنامه که باید باهاش انتی ویروست رو پاک کنی دانلود کن و طبق دستور عمل کن
سلام دوستان.نميدونم اينجا جاي مناسبي واسه اين سوال من هست يا نه.به هر حال ببخشيد.
ما يه انتي ويروس كسپر اورجينال داريم كه 20 يوزر رو ساپورت ميكنه.سوال من اينه كه من چجوري ميتونم بفهم كه در حال حاضر چند تا از اين يوزرها مصرف شده يعني چند تا يوزر دارن از لايسنس اين انتي ويروس استفاده ميكنند؟اگه روي يك سيستم اين انتي ويروس رو نصب كنم و از لايسنس اون استفاده كنم اما واسه اپديت فقط از اپديت افلاين استفاده كنم وبه اينترنت وصل نشم ايا بعدا كه اونو پاك كنم بازم يكي از يوزرهاي انتي ويروس مصرف شده به حساب مياد يعني يكي از يوزرها ميپره؟
تا جایی که من اطلاع دارم کاسپر در حین آپدیت آنلاین چک میکنه چند یوزر استفاده میکنند.نقل قول:
منظور از 20 یوزر ، 20 یوزر همزمان یا آنلاین هست.یعنی شما میخوای روی یک سیستم 100 بار بریز باز روی یکی دیگه این کارو انجام بده.فرقی نمیکنه.فقط 20 یوزر همزمان مهمه.اینجوری نیست که وقتی روی یک سیستم فعال کنین یک یوزر از 20 تا بسوزه یا حساب بشه.(البته اگه همین طوری استفاده کنید که بله:31:)
فکر هم نکنم کاسپر همچین امکانی رو قرار داده باشه.
لایسنس های اورجینال اکتیو کد هستند ، باید آنلاین اکتیو کنید ، پس حساب میشه ،نقل قول:
اگه روي يك سيستم اين انتي ويروس رو نصب كنم و از لايسنس اون استفاده كنم اما واسه اپديت فقط از اپديت افلاين استفاده كنم وبه اينترنت وصل نشم ايا بعدا كه اونو پاك كنم بازم يكي از يوزرهاي انتي ويروس مصرف شده به حساب مياد يعني يكي از يوزرها ميپره؟
اگر به شکل لایسنس فایل فعال کننده دارید و اپدیت افلاین کنید خیر چیزی نمیسوزه ،
لطفا جواب منو هم بدین:11:نقل قول:
دوست عزیز شما سیستمت رو ریستارت کن موقع بالا اومدن کلید f8 چند بار بزن یه صفحه میاد گزینه سیف مد انتخاب کننقل قول:
بله با اون برنامه ای که دوستان گفتن باید انتی ویرستو پاک کنی
سلام
این برنامه طرز کارش چی هست و کسی راهنمایی چیزی داره در موردش توضیح بده
Virus Removal Tools
در ضمن شارژ اینترنت هم مصرف میکنه ؟کد:
http://www.kaspersky.com/virus-removal-tools
اینم یادم رفت اضافه کنم.من فکر کردم منظورشون این هست که مثلا روی یک پی سی که میریزن یکی میسوزه یا نه!:31: یعنی دیگه کلا نشه استفاده کرد.نقل قول:
اینجا توضیح داده:نقل قول:
یه فایل 2 مگی رو دانلود میکنید:کد:http://support.kaspersky.com/faq?chapter=207803747&done=y&qid=208279463
نصب میکند و همونطوری که توی تصویر گفته عمل میکنید.کد:http://support.kaspersky.com/downloads/utils/kavremover.zip
به غیر از 2 مگی که گفتم دیگه ترافیکی مصرف نمیشه.
خیلی ممنون از جواب. منظورم اینکه ابتدا با یونیستالره خوده ویندوز۷ حذفش کنم و بعد ریستارت کنم برم در safemod و اون فایلو اجرا کنم همین؟ یا اینکه مستقیم برم درsafemod و اون فایلو اجرا کنم؟ در هر صورت سوالی ازم نمیپرسه که باید انتخاب خاصیو انجام بدم..نقل قول:
شما باید مستقیم بری سیف مد و از اونجا انتی ویروستو با اون برنامه پاک کنی احتیاجی به uninstall خود ویندوز نیستنقل قول:
بعد از اجرای برنامه در سیف مد دستورات دکتر drhanibal رو انجام بده
هر وقت ازتون عدد سوال کرد شما عدد 1 روز بزنید و هر وقت تایید خواست y رو بزنید. در اخر باید پیام موفقیت امیز بودن کار رو بگیرید و گرنه اشتباه کردید.
سپس این مسیر رو هم دستی پاک کنید.
C:\Program Files\ESET
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET
C:\Documents and Settings\%USER%\Application Data\ESET
Windows Vista/7 Users must delete the following folders:
C:\Program Files\ESET
C:\ProgramData\ESET
سلام دوستان...من کسپر اریجینال دارم...بعد این خودش اتوماتیک اپدیت میشد...از دیروز تا حالا زرد شده و میگه دیتابیس قدیمیه....به صورت دستی هم آپدیت کردم بازم درست نشد...مشکل از چیه؟
ساعت پی سی درست و دقیق هست؟نقل قول:
آره درسته....ولی دیروز هی خودش از ب.ظ میشد ق.ظ......من درستش کردم چندبار الان خوب شده...نقل قول:
ساعت پی سی درست و دقیق هست؟
یعنی واسه اونه؟
من بیشتر موقعها وقتی وارد سایتها میشم بعد از مدتی دیگه هیچ اتی واسم باز نمیشه مگه چند دقیقه صب کنم و مرورگر رو ببندم دوباره باز کنم
اویل فکر می کردم از ISP و هر چی فش بود نثارشون می کردم تا اینکه امروز متوجه شدم ا بدبختها گناهی ندارن مقصر اصلی کاسپر
وقتی این بلا سرم میاد کاسپر رو که غیر فعال می کنم فوراً همه سایتها باز میشن
چند بار امتحان کردم مطمئنم کار خود ناکسشه.با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم .
کسی میدونه چرا همچین کاری می کنه
Windows Defender من فعاله تاثیری توی کارایی آنتی ویروس نداره.فعال باشه بهتره یا غیر فعال
یه سوال دیگه هم دارم من قبلاً Qt (کتابخونه برنامه نویسی) رو رو سیستم داشتم کار باهاش می کردم خیلی سریع بود از وقتی که کاسپر نصب کردم کند شده و برنامه ها دیر کامپایل میشن.در ضمن به چندتا از فایلها هم گیر میده موقع نصب که از طریق سایت اسمشون رو ارسال کردم.اخه Qt یه SDK معتبره و توسط نوکیا منتشر میشه.
واسه این مشکلات من چی پیشنهاد میدید در ضمن توی سرچ به نتیجه ایی نرسیدم
ویندوز7
cori5 760
4G RAM
ممنون:11:نقل قول:
فایل pdf آموزش نصبKaspersky Internet Security 2011 رو ازکجا میتونم گیر بیارم یا سایتی که اموزش تصویری داشته باشه
این هم سریال برای انتی ویروس کسپرسکی :
NUS4T-GKF2R-17SCB-4CKPN
زمان اکسپایر شدن
16.01.2012
چرا کاسپر "سایتی برای دانلود key " رو بلاک میکنه؟
از کجا کی های جدید رو بگیریم؟
من سردر نمیارم این کی ها برای آپدیت کردن هستش؟ مثله سریال هایی برای ناد 32 به خاطر آپدیت
اصلا چطوری نسخه ی 2012 رو آپدیت کنم؟
ودش که آپدیت نمیکنه و ارور میده
اینهمه کاربر فعال و متخصص و کاربلد در کوزه و ما گرد جهان میگردیم
پس چرا کسی راهنمایی چیزی نمیکنه؟
همچنان منتظر راهنمایی اساتید هستیمنقل قول:
کلید ها رو بلاک میکنه چون خریداری نشدند و غیرقانونی در اینترنت پخش شدند.نقل قول:
نه بر خلاف ناد 32 بدون کلید و بعد از تموم شدن یک ماه رایگان کلا از کار می افته و فقط مخصوص آپدیت نیست.
کلید ها رو از تاپیک کرک و سریال بگیرید. تو امضای من هم هست.
چطوری آپدیت مبشه؟
دوستان
KIS سیستم رو کند میکنه؟؟؟؟
کلا KAV و KIS موقعی که سیستم رو اسکن میکنن سنگینش میکنن چون منابع زیادی رو استفاده میکنند اما بقیه موارد حداقل من کند شدن سیستم رو ندیدم:20:نقل قول:
چرا جدیدا تو کسپر2012 هر دفعه بعد آپدیت تعداد ویروس های قابل شناسایی رو کمتر نشون میده؟
اینا رو بعد آپدیت یادداشت کردم آخریه جدیدتره.
6573875
6690444
6264912
6221224
6200934
به چند احتمال :نقل قول:
شاید مخر بهایی که وارد دیتابیس شده باشن / فالس الارم بوده که از روی دیتابیس برداشته شدن
2.یک ویروس الان شناخته شده ولی بخاطر این که کد مخرب ان یکی هست و کسپر میتونه پیدا کنه بدون اینکه در دیتابیس باشه / همین مخرب از دیتابیس برداشته میشه.
3.شاید سایت های الوده که جزیی از دیتابیس باشن حذف شدن
4.بعضی ازز مخرب هایی که ادور یا درجه تخریب ان کم باشه از روی دیتابیس برداشته میشن.
کم شدن شماره اپدیت کسپرسکی هیچ ترسی نداره /
یادمه پچی بود برای بیتفندر 2011 که کسپر بکدور میشناخت ولی بعد از چند روز از اپدیت برداشته شد و فایل پچ را که اسکن میکردی / دیگه مخرب شناسایی نمیکرد.
آقا این کاسپراسکای 2012 من اصلا آپدیت نمیشه .آپدیتو میزنم اما بررسی میکنه نمیدونم چیکار میکنه و میگه آپدیت نشد و اینحرفا
چیکار باید بکنم؟
ممنون
با سلام كاسپر 2012 دو تا male ware پيدا كرد كه نتونست پاكشون كنه و رفتم تو آدرس دستي دليت كردم اما دو روزه با وجود اينكه حتي اثري از پوشه فايل هم نيست همچنان قرمز رنگه و اون خطاي قبل رو ميده چكاركنم رنگش درست بشه . داره رو اعصابم راه ميره
در ضمن فك ميكنم پسوردم در روي سيستم هك شده . شما فك ميكنين با وجود كاسپر اينترنت سكوريتي 2012 احتمالش هست؟
و الان بهترين نرم افزار براي شناسايي عوامل جاسوسي روي سيستم رو چه پيشنهاد ميدين؟
در ضمن ad awaree رو با كلي حجم و آپديت كه نصب كردم رجيستر نميشه:2:
سلام دوسـتان آنتی ویروســ Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final مــن فعـال بودش ولی امروز اینجوری شـد . !
چیکــارش کنـــم :
ممنـون میشــم راهنماییم کنیــد ..
موفق باشید!:40:کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/s3iv0zleaqiqyarx5fg.png
مشکل از کلید باید باشه. بلاک شده. از یه کی جدید استفاده کن.
کلید جدید:
کد:http://www.gerdoo.net/archives/370