دوستان نظرتون در مورد پایونر 2550 چیه؟کیفیتش خوبه؟
میخام با DLS 960 برای عقب و maxeeder1017 برای جلو پراید ببندم.
ست خوبی میشه؟
دوستان نظرتون در مورد پایونر 2550 چیه؟کیفیتش خوبه؟
میخام با DLS 960 برای عقب و maxeeder1017 برای جلو پراید ببندم.
ست خوبی میشه؟
پخش ضعیفیه و هیچ تنظیمی عملا بهت نمیدهنقل قول:
خروجی ساب هم فکر کنم نداره اصن
پشیمونی داره خریدش
چرا مکسیدر برا جلو!؟باندای خود پراید استفاده کن خوب چون مکسیدر بعید میدونم چندان فرقی با فابریکی داشته باشه
اینجوری میتونی پولشم بزاری رو پول پخش یه چیز خوب بگیری
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
تا 300 از این بهتر داریم؟بودجم کمه مجبوریه.نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون در مورد این ساب چیه؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی میخواد بفروشه دست دوم هست و گفته کابل سیم پیچیش تعویض شده
حدود350-400 تومن میگه
ارزش داره؟
2550 UI پخش 270 تومننقل قول:
2 جفت خروجی داره
خوبهتو این قیمت از این بهتر فکر نکنم باشه
باند جلو هم ارزش هزینه نداره
همون برای عقب بگیر برای جلو هم فابریکی
فابریک خودش داغونه.دوتای جلو رو 50 تومن میگه.نقل قول:
اگه داغونه که مجبوری بگیری.نقل قول:
حد اقل مکسیدر نگیر . یه مارک بهتر . آلپاینی . پایونیر ی چیزی
سلام دوستان
قراره که هفته اینده خودرو رو (405 ) از ایران خودرو تحویل بگیرم میخوام یه پخش مناسب بگیرم اما متاسفانه هیچی از خرید پخش نمیدونم .
چند ماه پیش یکی از دوستان داشت میرفت بانه منم بهش 500 تومن دادم اونم اینارو برام خریده امیدوارم خیلی افتضاح نباشن.
پخش کن وود مدل 3208us با قیمت 200 تومن
باند پایونیر مدل TS - 6975 v2 با قیمت 300 تومن
حالا مشکل اینجاست که من پخش تصویری میخوام در حالی که این مدلی که برام خریدن فقط صوتیه و دیگه این که فکر کنم خودرویی که تحویل میگیرم خودش یه پخش داره. حالا من موندم دو تا پخش صوتی تقریبا به درد نخور و دو باند که میگن خوبه.
از آمپلی و چیزای دیگه هم هیچی نمیدونم و اصلا نمیدونم این باندا چقد کارایی دارن.
اینکه چی میخوام و چقد هزینه میکنم باید بگم من یه پخش تصویری میخوام که علاوه بر دوتا پخش و باندم میتونم 200 تای دیگه هم هزینه کنم. صدای خیلی خیلی بلند هم نمیخوام کیفیت برام مهمتره.
لطفا بهم بگین چه خریدی برای من مناسبتره.
سلام
داداشای گلم یه ساب پایونر مدل Pioneer TS-W309D4 پیدا کردم با باکس خیلی تمیزه چند بخرم؟
ساب خوبی هست؟
آمپ مونو ارزون و خوب چی پیشنهاد میدید واسش؟
پخش ماشین Pioneer DEH-P7150
ماشین L90
یه آمپ Pioneer GM-6500F روی خود ساب بود ولی فکر نکنم واسه ساب جواب بده و نظرتون چیه و با همین آمپ بخرم یا آمپ مونو بخرم؟
جدیدا خودروهای ایران خودرو شانسی شدن بعضی ها روش پخش نیست بعضی ها هم هست تازه شنیدم از یکی که پخش پارسش تو صندوق عقب بود حالا راست دروغش پا خودشنقل قول:
اگه رو ماشین پخش نبود ایران خودرو مراجعه کنید یا بعد چند روز بهتون پخش میده یا مبلغ پخشو نقدا میدن
پخش کنوود 3208 فکر کنم فقط سی دی خور باشه تا حدود 110 تا 170 سی دی خور میفروشن
بقیه رو دوستان بهتون جواب میدن
سلامنقل قول:
مبارک باشه
ببین پخش های تصویری مدل های مختلف داره. ولی مدل خوب و به درد بخورش حدود 1.5 الی 2.5 میلیون درمیاد
6975 هم همه قیمتی هست الان از 350 تا 450 قیمت میدن با گارانتی که فکر کنم برای شما گارانتی هم نداشته باشه
اون پخش رو که من نمیشناسم. پخش خودتون هم مغازه دار ها میخرن یا میتونی نگه داری که وقتی خواستی ماشین رو بفروشی بدون پخش ندی.
یک سری پخش تصویری پایونیر هست تو سایت پایونیر شاپ میتونید ببینید قیمت هم زده اکثراً
پخش های تصویری قیمت پایین معمولا اون کیفیت صدای پخش های صوتی رو ندارن
نقل قول:
به من باشه نمیخرم
کلا ساب های پایونیر پسند من نیست ، صدای خشکی دارن اعصاب خورد کن هستند
میتونی ساب mx12 آدیو سیستم بگیری مطمئن هستم هم کیفیت و هم قدرت بهتری داره حدود 250 در میاد
آمپ مونو هم اگه از آدیو سیستم بخوای ML600.1 هست حدود 790 تومن
خودمم که 8105 کنوود دارم بدک نیست قیمت ندارم
آمپ هم تو حالت بریج یه خورده تکونش میده ولی ضعیفه .
دوستان کسی اطلاعی در مورد امپ mafco m-104mp 800watt داره؟ قیمت؟ کیفیت؟
سلام.هیچی همینجوری نوشتم.نقل قول:
منظورم از فول رنج یعنی از روی آمپ کلید کراس اوور رو از HPF بزار روی Ful range
9004 رو قیمت ندارم.
دوست خوبم اگه صدای خوب میخواهی خیر.مکسیدر هم شد آمپ؟اسپیکرت خوبه ولی دوتای دیگه نه.نقل قول:
سلامنقل قول:
پخش تصویری رو که کلا باید دورش رو خط بکشی با این میزان هزینه
V2 هم اصلا صدای مناسبی نداره با توجه به این متاسفانه مردم عوام متاسفانه باز میرن میخرن (جسارت به حضرت عالی نمیکنم ).تازه آمپلیفایر هم لازم دارید برای درایو کردنش.
در کل صدای خوب و با کیفیتی نخواهید داشت.
ساب رو اصلا هزینه نکن.نقل قول:
آمپ 8105 ولی کمیاب شده متاسفانه.
آمپ 4 کانالتون هم ضعیفه
آقا عبدالله عزیزم. خوبی انشاءالله؟نقل قول:
گلم تلفنی و تو SMS هم خدمتت عرض کردم. 1073 راه اندازیش کمی سخته. باید آمپ خوب بهش بزنی که هم قدرت کافی بهش برسونه و هم کیفیت صدا خوب باشه. وگرنه آمپلیهای متفرقه جر یه باس زدن گیج و منگ و رفتن رو اعصابت چیز دیگه ای نداره.
اون امپ R180.2 ادیو سیستم درسته قیمتش بالاس ولی واقعا صدای بی نظیری بهت میده. گوش کن حرف منون دنبال کن وود و نمیدون مافکو و اینا نباش.کم کم جمع کن.1073 ت محفوظه. برو آمپ رو پولش رو جور کن منم کمکت میکنم.حیفه این اسپیکره که با آمپلیفایر فیک درایو بشه.حیفه.دیگه خودت میدونی.بعدا مثل محمد پشیمون میشی و باید مجدد هزینه کنی.
یا علی.
ممنون واسه جوابتون و به نظرتون تا چه قیمتی ارزش خرید داره این ساب Pioneer TS-W309D4 ؟
و این آمپ Pioneer GM-6500F ؟
البته به صورت دست دوم ولی کمتر از 1 ماه کار کرده
اگر ساب رو با باکس 150.000 بگه و آمپ رو 150.000 با این قیمتا ساب یا آمپ بهتری میشه خرید؟
میدونم چیز جالبی نیست.فقط برای خالی نبودن جلو اینارو گذاشتم.نقل قول:
خوب اگه آمپ رو 150 بگه خوب گفته . چون نو این آمپ حدود 350 تومن هست میگن.نقل قول:
ساب رو نمیدونم
دوستان
دیروز یکی از رفیق هام بهم گفت فلان دوستم سیستم بسته توپ بریم ببینیم. گفتم بریم
رفتیم و دیدم یه پراید 141 هست
Big3 که نکرده بود
یه ساب نمیدونم اسمش چی بود :n02: حتی اسمشم نتونستم بخونم گذاشته بود رو تاقچه بقلش یه جفت 6995 و بقلش یه جفت کامپاننت اینارو همش با یه آمپ 4 کانال بسته بود .
یه ساب به قول خودش پایونیر 3000 گذاشته بود تو باکس با آمپ مونو
نشستم تو ماشینش گفتم تا ته زیاد کن بیسش ببینم چقده . شاید یکم از ساب من قوی تر بود اونم به خاطر اینکه باکس پورتد داشت و یه ساب تو تاقچه ولی صدای خشک و اعصاب خورد کن ، آمپ مونوش گفت بوشمن اسمش.:n02:به خودش هم گفتم که هم آمپت به درد نمیخورده هم سابت
بش گفتم ساب رو قطع کن ببینم . ساب رو قطع کرد و صدا رو زیاد کرد . خوب سیستمش تنظیم نبود و صدا روی 50-55 به بالا میرفت صدا خراب میشد ولی مید بیس ها رو خوب میزد . خوشم اومد.
حدود 4 میلیون پول پای اونا داده بود
بش گفتم بیا بشین تو ماشینم ببین سیستمک ما چه جوره
نشست اول صدا و کیفیت صدا رو نشونش دادم خودش گفت نه خدایش کیفیتش خوبه
گفتم حالا بیسش رو ببین ، بیسش رو شنید خودش فرق ساب گلیدن با ساب پایونیر رو دید . گفت واقعا بیس نرمی میزنه
ساب رو 400 پولش رو داده بود البته چند وقت پیش . بهش گفتم بابا 100 تومن میذاشتی روش یه R15 میگرفتی دیگه نیاز نبود 2 ساب با مارک متفاوت بگیری و صدا رو خراب کنی.
دوستان بازم میگم به حرف مغازه دار ها خیلی توجه ای نکنید . شایدم مارک و جنس خوبی به شما معرفی کنند ولی قبلش بیاید اینجا و یه مشورت بکنید
درود حمید عزیز .....میخواستم ببینم بهترین امپ برای ۱۰۷۳ در حالت دو کانال ویا چهار کانال و همچنین یه امپ مونو واس یه ساب متوسط که در کنار ۱۰۷۳ صدای با کیفیت بده چی پیشنهاد داری....اگه قیمت هم بدی عالی میشه.راستی ساب هم معرفی کن چی خوبه واسه درایو.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
ممنون از دوستانی که جواب دادن اما دوستان من که نگفتم یه تصویری عالی میخوام لطفا راهنمایی کنید که با این مقدار پول یه تصویری متوسط بگیرم نه برم تو مغازه و منتظر نظرات مغازه دار باشم
فقط میتونی پخشای مارک متفرقه بگیری مثل مارشال سیلکس سیرا پریمر بوستون ...نقل قول:
که بین اینا مارشال و به خاطر خدمات پس از فروشش و سیلکس به خاطر کیفیت یه خورده بهتر از بقیه جا انتخاب دارن
از اونا هم فکر نکنم بشه خرید که صفحه نمایش جداست میره داخل پخش از این سبکا میتونی بخری از 400 هستند تا 700 تلوزیون هم میگیرن
ولی اصلا اصلا به درد سیستم بازی نمیخورنا چند مدل سیرا هم هست که صفحه بزرگن میرن صفحه نمایش میره داخل دستگاه مثل پخشای پایونیر
موقع خرید هم فقط کافیه به قیمت و امکاناتشون دقت کنین مثلا بلوتوث داشته باشن قابلیت گیرندگی تلوزیون و سنسور دنده عقب اتصال ipod و Aux و چه فرمتایی رو میتونن پخش کنن از همه مهمتر شکل ظاهریشون که کدومو بیشتر می پسندین دنبال مدل خاصی نباشین بین مارشال و سیلکس هر مدلی باشن فرق زیادی با هم نمیکنن
اوه اوه از همه مهمتر ماشین جدیدتون گفتین 405 هست پخش 405 که اون پایین میخوره اون به صورت کج فکر نکنم اصلا بتونین پخشایی مثل پایونیر که صفحه نمایششون بیرون میاد بزارین فکر کنم گیر کنه همین مدلایی هم که عکسشو گذاشتم هم فکس کنم به مشکل بر بخورین اگه به سمت بالا باز بشن بعد زاویه دید کمی هم میمونه برا صفحه نمایش چه جوری میخواین نگاه کنین؟ اون زیرو ضایع میشه به نظرم
کسی جوابی نداشت؟!!نقل قول:
و یه سوال دیگه من چه اسپیکرهایی در حد 150-200 وصل کنم خوبه؟!!
این مدلی که عکسشو گذاشتین gps هم داره؟نقل قول:
نه قابلیت GPS ندارن اینا:n16:نقل قول:
مگه میشه off نداشته باشه اونم پایونیرنقل قول:
در حدود 150 تا 200 اگه بخوای باند بزاری هزینه نکنی بهتره چون به آمپلی احتیاج پیدا میکنی
مگه اینکه 6964 پایونیر بزاری که آمپ نمیخواد با پخش راحت درایو میشه:n16:
در حد چقدر باند بذارم نیاز به امپیلی ندارم؟!!نقل قول:
من دکمه off رو دیدم ولی وقتی میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته و نگهشم که میدارمم همینطور اتفاق خاصی نمیوفته و همچنان روشن میمونه!!!
والا نمیدونم چی بگم 1550 رو تاحالا از نزدیک ندیدم!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
در حد چقدر پول دادن ربطی نداره
باید به توان rms باند توجه کنی هرچی کمتر باشه با پخش راحتر درایو میشه 6964 مثلا 40 واتی هستش راحت با پخش درایو میشه
پایونیر 6964 40 واتی هستش فکر کنم حدود 125 ت باشه
jbl gt6-69 اگه گرون نشده باشه 200 ت هستش 70 واتی هستش آمپ خور هم هست
تا 200 ت بدون آمپ فقط این دوتا به ذهنم میرسه:n13:
دوستان کسی تجربه استفاده از JVC KS-AR9004 رو داره؟از کیفیتش چیزی شنیدین؟واقعا 4 تا 100 وات خروجی داره؟
و اینکه اصل وفرع داره؟گارانتی داره؟(ببخشید سوالا زیا شد:n02: )
سلام احوال سرکار؟خوبین انشاءالله؟نقل قول:
ببین بهترین امپ به طور کلی از نظر من اینه که در نهایت اینکه قدرت کافی رو به درایورها برسونه،صدا رو نزدیک به سورس یا همون پخش برامون اجرا کنه.کیفیت قطعات و متریالش خوب باشه.با کاهش ولتاژ تلفات توانی بالا نداشته باشه.دیستورشن کمی داشته باشه ،دمپینگ فکتور خوبی داشته باشه و....اینها تقریبا فاکتورهای یه آمپلیفایر خوب هست.برای داشتن کلیه این پارامترها باید هزینه اون رو هم داد.
از نظر من
1-گلیدن آدیو سیستم سری R180.2 قیمت مصرف کننده 895
2- کن وود 7205 حدودا 320 دقیق ندارم
3- پایونیر 5500T که اونمذ دقیق ندارم ولی فکر کنم 320-30 باشه.
شما خودت قضاوت کنید.
ساب تا چقدر میتونی هزینه کنی؟با باکس فابریک یا خودتون باکس رو میسازین.من چند مدل خدمتت عرض میکنم:
1-MX 12Plus قیمت 250 تومن
2- گلیدن RS 12 Free Air قیمت 400 تومن.
3-گلیدن RS 12 قیمت 440
4-گلیدن RS 10 قیمت 270
5-گلیدن RS 8 قیمت 210
ساب باکس:
mx12Plus BR قیمت 510
MX10Plus BR قیمت 450
گلیدن VB 12-60 قیمت 560
من 9004رو ندیدم ولی 8004 نسبت به قیمت خیلی خوبه.نقل قول:
اینم یه Review از 8004.قیمت 629 دلار
سلام به همه دوستان
آقا ما یه پخش 8019 کنوود به گفته شما دوستان خریدیم که قبلش یه پخش چینی جاش بود
بعد باندهای عقبم هم چینی هستش ولی هییییی صداش همچین بدک نیست میشه زوری گوش داد برای رفع کتی(چون این پخش 8019 لامصب باند آشغالم بزاری جلوش هلو از توش در میاره):n02:
بعد یه آمپ داریم که اونم مدل gm-6100 پایونیر هستش که 600 واته که اینم من به نظر خودم مفت خریدم چون آمپ رو با کابلاش 90 توی عید پارسال از رفیقم برداشتمش بازم بهتر از هیچیه خلاصه بگم پول زیادی بالاش ندادم
الان میخوام از شما مشاوره بگیرم که خرید بعدیم باند باشه یا ساب حالا این وسط دو تا مشکل هست
یکی اینکه من پول واسه آمپ دیگه نمیخوام بدم یعنی با این آمپی که دارم بهترین باند رو بهم معرفی کنید که با این آمپ ما درایو بشه و یه چیز خوب از توش در بیاد
میدونم 1073 خوبه ولی نمیدونم آمپ من براش خوب هست یا نه چون خیلی آمپ قوی هستش و وات زیادی هم میخواد و همچنین آمپ قوی که آمپ من فک کنم 75 تا توی 4 اهم میده پس نمیدونم این باند به درد من میخوره یا نه
پس یه جوری راهنمایی کنید که بعدا پشیمون نشم من پول واسه سیستم نمیدم بیشتر گوشی و اینا عوض میکنم پس یه چیزی باشه که حال کنم باش دلمم بعد نسوزه که چرا یه باند بهتری نخریدم با این آمپی که دارم
دمتونم پس و پیش گرم بابت کمک
سلامنقل قول:
دوست عزیز
آره کلاً 8019 رو خیلی ازش تعریف میکنن خیلی توپه
آمپ شما بدک نیست 60 وات rms هست. اگه 1 جفت اسپیکر میخواید بگیرید میتونید همون 1073 رو بگیرید و آمپتون رو تو حالت بریج بهش بزنید که 150 وات RMS میده یا میتونید به جاش اسپیکر CO609 plus آدیو سیستم بردارید
اونم جواب میده
یکی از این 2 تا رو ببندید مطمئناً پشیمون نمیشید.
------------------------------------------
میگم یه چیز جالب شایدم خنده دار کشف کردم از این پخش 7016
من تقریبا با هیچ فلشی مشکل نداشتم ولی یکی از فلش هام هست وقتی با اون دارم آهنگ گوش میدم گوشیم زنگ میزنه یا اس ام اس میاد یه لحظه صدا قطع میشه و بعد از اینکه قطع کردم وصل میشه!!!
به نظر شما مشکل از کجاس؟
من با 7016 مشکل فلش نداشتم و ندارم غیر از این 1 مورد:n02:
راستی آقا حمید من چیزی به اسم فول رنج تو آمپم پیدا نکردم!
الان این وسط به نظر شما کدوم رو ببندم بهتره و بهتر با آمپم درایو میشه چون من دیگه این باند رو خریدم خبری از ساب و اینا نیست میخوام بیس خوبی هم بهم بدهنقل قول:
بعد یه سوال دیگه این حالت بریج رو چطور میتونم از آمپ بگیرم یه آموزشی راهنمایی چیزی بکنید ممنون میشم (کلا اندازه یه چوب کبریت میدونم از سیستم و اینا ) :n02:
اگه ساب نمیخواید بگیرید من نظرم رو DLS 1073 هست.نقل قول:
برای بریج هم بهتره ببری پیش یه نصاب برات ببنده چون من خودمم بلد نیستم و حوصلشم ندارم:n02:
اگه خواستید یه 609 پلاس با یه ماه کارکرد دارم!نقل قول:
یه آمپ X_ION 70.4 آدیو سیستم نو دارم واسه فروش!:n11:
دوستان یک سوال دیگه برام پیش اومده چون بحث هزینه برام اومده وسط :n02:
بین پخشPioneer MVH-155 UI و 1550 به جز اینکه اولی سی دی خور نیست و فقط فلشه و دومی سی دی هم میخوره ، از نظر کیفیت و خروجی صدا و این چیزا تفاوت فاحشی بینشون هست؟؟ چون اختلاف قیمت بسیار زیادی دارند ، با توجه به قیمتی که من گرفتم حدود 100 تومن اختلاف قیمت دارند. میخوام بدونم از نظر کیفیت و خروجی صدا تفاوتی دارند؟ اگر ندارند من همون 155 رو بخرم و با فلش کار کنم باهاش
ببین 155 ui سی دی نمیخوره ولی 2 جفت خروجی داره قیمتش هم حدود 205 تومن استنقل قول:
1550 هم سی دی میخوره ولی 1 جفت خروجی داره قیمتش هم حدود 265 تومنه
من باشم 155 رو برمیدارم ، خروجی مهم تره
همینو نمی دونستم مثلا!! :D فقط سی دی خوردن و نخوردنشو می دونستمنقل قول:
پس 100% میرم سراغ 155 ، چون سی دی که اصلا به کارم نمیاد ، هرچی audio هم باشه mp3 میکنم میریزم روی فلش هم حجم بیشتری از سی دی داره هم تر و تمیزتر و کم دردسر تره
بی نهایت سپاسگذارم:n16:
با سلام به دوستان عزیز
به نظر عزیزان ست کردن امپ کنوود 7205 با باند dls 960 ترکیب بهتری از کیفیت و قدرت ارائه میده یا با باند jbl 938 ؟ ممنون میشم واسه من مستضعف یه ست مناسب توصیه بفرمائید. ما که ذله شدیم با این قیمت ها :n24::n24:
پیروز و پاینده باشید
155 رو چقدر بهتون قیمت دادن؟قیمت پایونیر شاپ رو نمیگما بازار mvh-1450 رو 270 بهم قیمت دادننقل قول:
mvh-155قیمت دقیقش چنده؟
آقا این حالت بریج رو که ما توی یوتیوپ دیدیم همچین چیز شاقی هم نیست که یه سیم باند رو جاش رو باید عوض کنند که روی خود امپ هم نوشته خیلی راحته خلاصه ما امروز 150 وات بریج دادیم به این باندای چینیمون داشتن زمین رو چنگ میزدند تا ته صدا رو زیاد کردم داشت منفجر میشد یه دفه قطع شد صدا و بعد که کم کردم صدا وصل شد حالا علتش چیه نمیدونم نکنه میخواد برا این باند 1073 هم همین بازی رو در بیارهنقل قول:
در ضمن میگم این 1073 جریان سوختن تیوترش چیه که بعضیا میگن این باندم نکنه تو زرد از آب میخواد در بیاد میشه یکم توضیح بدین:n01:
1550 رو به من 260 قیمت دادندنقل قول:
155 رو هم 165 قیمت دادند
با سلام خدمت اساتید محترم
من کلا از سیستم و اینجور چیزا چیزی نمیدونم.فقط خواستم بپرسم رو باند فابریک پراید اگه یه پخش خوب مثل 7016 بزارم تاثیر هم داره یا اصلا جواب میده؟
تأثیر که داره ولی نه اونقد که فکرشو کنی. البته میدونم اگه پخش رو عوض کنی خود به خود دنبال یه اسپیکر هم میری:n02:نقل قول:
این اثبات شده:n01: