سایت ISP من :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سایت ISP من :نقل قول:
بچه ها پینگ 4.2.2.4 اندیشه برای شما چطوره الان ؟
بچه ها تو رشت کلا چند تا ای اس پی وجود داره ؟؟؟
اونجور که من فهمیدم شاتل پینگش خوبه و اندیشه هم کمی سرعتش؟؟؟
درسته؟؟
الآن 2 ساعت پينگ 4.2.2.4 110 تا بيشتر شده ! مگه مشكلات حل نشده؟ جريان چيه؟ چرا اين 3 4 روز انقدر وضعيت اينترنت تغيير ميكنه!؟ اينم پينگ همين الآن :29:
شاتل . 128 محدود . خط 5 .
سوسکمار :31: این چه پینگیه تو دارینقل قول:
اینو ببین جیگرت حال بیاد: دو آی پی هم زمان پینگ گرفتما :
تفکر خط 4نامحدود
دوستانی که اندیشه دارن میشه توی سایتببینن ایپیشون چنده دقیقا برای من این چند روز همش متغییر بوده.کد:http://whatismyipaddress.com
IP Information: 176.12.79.219
ISP: Andishe Sabz Khazar Co. P.J.S.
Organization: Andishe Sabz Khazar Co. P.J.S.
Connection:
Services: None Detected
City: Sabz
Region: East Azarbaijan
Country: Iran, Islamic Republic of
سلام
پینگ 4.2.2.4 اندیشه 128 نامحدود خط 5
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=492ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=507ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=643ms TTL=44
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 492ms, Maximum = 643ms, Average = 547ms
دوستان جریان این خطهایی که میگین چیه؟؟؟
بابا از اول مرداد دوروبر 1 ظهر تا 12 شب هر 2 تا سه ساعت یه بار سرعت میشه دورو بر دایال آپ ولی قطع نمیشه از 15 دقیقه تا 30 دقیقه طول میکشه لجمو دیگه در اورده
اندیشه خط 8
اول شماره تلفن مثل 2224867 که میشه خط 2نقل قول:
{ شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود }
:20:
ساعت یک بامداد :31:
:20:
نقل قول:
سر انجام بعد از چند شب به قول پشتیبانیشون افزایش دیتا و... یک شب اروم رو سپری میکنیم .... :31:
شاتل 128 محدود خط 5
سلام بچه ها. نمیدونم این سوالی که کردم قبلا جواب داده شده یا نه آخه دیگه حوصله ندارم 1006 تاپیک رو بگردم!
من ای دی اس ال 128 نا محدود از اندیشه سبز خزر گرفتم و سرعتش 25_30 هست. بد نیست !
میخوام واسه ماهه بعد 256 نا محدود بگیرم ولی یکی از دوستام میگه 256 و بالاتر رو به خونگی نمیدن فقط به تجاری ها میدن و باید حتما پروانه ی کسب داشته باشیم! میخواستم ببینم همین طوریه؟؟؟!!! منتظرم.... :دی
حاجی تو یا زیر سرور نشستی یا خواخور زایِ شاتلی یا بازاریاب فروشی چیزی هستی. من که 2 مگ محدود دارم شب به زور سرعتم به 20KB/sec می رسه ،پینگ ها هم زیر 400 اصلا امکان نداره، واسه رفیقمم همینطوره.نقل قول:
اونو می گن که بهشون گیر ندن، وگرنه همین 128 های محدودشون هم رو 1 مگ کانفیگ شده.نقل قول:
برو بگیر مشکلی نداره.
[QUOTE=phidelity;6316458]حاجی تو یا زیر سرور نشستی یا خواخور زایِ شاتلی یا بازاریاب فروشی چیزی هستی. من که 2 مگ محدود دارم شب به زور سرعتم به 20KB/sec می رسه ،پینگ ها هم زیر 400 اصلا امکان نداره، واسه رفیقمم همینطوره.
/QUOTE]
Viperm زیر سرور نی دادا تو سرویست مشکل داره. کلا 5 6 شب مشکل داشتم که اونم حل شد. تو مشکلت اساسی تر ا این حرفاست. سرویس 2 مگ سرعت دانلود 20 ؟؟؟؟:16: یچی بگو بگنجه دادا :31:خودم تا ماه قبل 2 مگ داشتم. اگه اینجوریه اوضات 100% نویز داری!
اینم به عشق داش FOA
شاتل 128 محدود خط 5.
کارت دانشجویی ام داشته باشی کارت راه میوفته. اما 256 نگیر هیچ فرقی با 128 نداره!نقل قول:
سلام چندتا سوال داشتم می خواستم ببینم شاتل Eco 2048 یک ساله قیمت چنده واین که آیا میشه از Eco-office توخونه استفاده کرد و یه سوال دیگه سرعت بالاتر از 128 رو به غیر از کارت دانشجویی با چی میشه گرفت مثلا یه نفر معلم با شه میتونه بگیره یا از کارت دانشجویی یه نفر دیگه می شه استفاده کرد
نقل قول:
163000 تومن. آره میشه برا خونم گرفت آفیسو. شبونش مثل سرویسایECO یک تا هشت صبح رایگان نیستا.بهترین کار و ساده ترین کار اینه که از فوتوی کارت دانشجویی یه نفر دیگه استفاده کنی :46:
امروز هم سرعت خوب نیست، داره میره رو اعصاب
هی نمیخوایم تو ماه رمضون فحش بدیم نمیذارن که :دی
بــچه هــا امــروز دامــاش و نــفت آبــادان ســاعت 10 شــب بــازی دارن !!!!!!!!!!!!
ســاعت 10:30 هــم مــلوان و پــرسپولیس !!!!!!!
هــورا هــورا !! :دی :دی :دی
راســتی دامــاش چــهارمه هــاا تــو جــدول نــوشته بــعد از تــراکتور ســازی
پــرسپولیس رو عــشقه !!
مودم وای فای یو اس بی و وایرلس روتر چی اند؟
ببخشیدا! :20:
این چه نویزیه که ساعت 1 شب شروع می شه ساعت 8 صبح تموم میشه؟ شما یه چی بگو بگنجه :thumbsdowنقل قول:
مگه اینکه منظورت از نویز آج بازی ملت و دانلود پورنه! :18:
نقل قول:
اگه اين آج بازيه بايد رو سرويس همه تاثير بذاره نه فقط رو سرويس شما و دوستت :31:
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
روتر همون مودمه ديگه. واي فاي هم كه بي سيمه و يو اس بي دارم يعني اينكه به غير از لن پورت قابليت اتصال با يو اس بي هم داره به كامپيوتر .نقل قول:
کسی میدونه شاتل ساعت چمد تا چند دانلود رایگانه؟ همش چندتا ساعت میشنوم.. یکی میگه یک تا 6 بعضیا هم 7 یا 8 میگن... خلاصه چند تا چنده واقعا؟
دیشب ساعت یک شب به مدت حدود 40 دقیقه سرع اینترنت شما کم شد ؟ 2 کلیو بایت ؟ اندیشه ؟
مال من روزها هم همینجوری میشه 5 کیلونقل قول:
خاک بر سر اینترنت ایران
از اخر 6 ام شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تو تبریز مال من هم امروز قطع بود
مثل اینکه اون مشکل هنوز برطرف نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز یه بامبول در میارن
نقل قول:
این جمله صحیح ـش اینه : خاک بر سر مسئولان اینترنت ایران
:31:نقل قول:
یعنی این دو تا که پرسیدم یه چیزه دیگه! آخه یه جا نوشته بود روتر به صرفه تره!!!! :18:
سرویس ADSL خودمون رو باهاش وایرلس میکنیم که با موبایل یا لپ تاپ بتونیم از ADSL استفاده کنیم! درسته؟ :20:
قیمت در حد نو(با کارکرد کم) چنده؟ جایی پیدا میشه تو رشت؟
حسش نیس 80 تومن بدم واسه نو!!! :13:
:11:
یه سر پاساژ بزرگمهر طبقه سوم مبین کامپیوتر برو ببین تو دستوبالش چیزی هست یا نه ؟نقل قول:
دقیقا روبهرو راهپله
طرف تو کار همهنوع دسته دومی هست
جواب این سوالارو از سایتش ببینیدنقل قول:
ولی الان جدیدا از 1 تا 8 صبحه
1 تا 8 صبحنقل قول:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
Zyxel وایر لس عالیه اما 75 تومنه شاید گرون باشه برات. ارزون تر میخوای TP-link وایرلس بگیر.نقل قول:
درود
حالم از این وضع اینترنت و بدتر از اون دروغ گفتن تو این...بهم خورده بهشون زنگ میزنی
میگی اینترنت وضعش خرابه طرف پشت تلفن میگه انشاالله..تا دو سه روز دیگه درست میشه
الان دوستان 3 روز شد..باید بهشون چی گفت؟؟؟:3:
پیروز و سرافراز باشید
فن آوا - پارس آنلاین - دامون - اندیشه سبز - شاتل - البرزنقل قول:
کسی از البرز اطلاعات داره بگه خواهشا.
خیلی داره تشویقی مشویقی میده هااااااااااااا
جمعه ها ترافیک نصف حساب میشه
1 ماه رایگان
و ...
alborzlink.com
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
همین طوره...:20:نقل قول:
منتظر نباش:31:
سوسمار جون عسل جیگر ناز .... 256 نامحدودو میگهنقل قول:
سرعت 256 نامحدود 50
سرعت 128 نامحدود 30 کیلو
:39:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من اگه توانت رسید حتما linksys بگیر
آقاااااااااااااااااا محمد جوننقل قول:
من دارم تی پی وایرلس سری ان(برد و سرعت زیاد واسه انتقال فایل) مدت زیادی نیس که خریدم.
تمیز تمیز.
قیمتش قابلی ن...داره
ولی 4 تا adsl فامیلام میخوان بگیرن مودممو میخوان
هرکی قیمت بیشتر داد...
زود بیا اینور بازار تا نبردنشااااااا
بابا 2 تومنم 2 تومنه
ولش کن بیخیال شدم:31:
خدا رو شکر همه چی آروم شد
ping ها هم منظم شد.
سرویس 256 اندیشه سبز خزر
پینگ منو داشته باش خدایی نوسان رو حال می کنی