نه نيستي
بعد يه سال مياي ميخواي راموس هم باشي
خجالتم نمي كشه :دي
فردا شب نوبت رونالدو :دي
نه نيستي
امروز اصلا حال خبر گذاشتن نداشتم اما اين خبر يه حال ديگه اي بهم داد
گفتم بذارم شما هم حال كنيد
كاكا: براي تحقير بارسلونا آمدهام یوفا: بازيكن تازه وارد و برزيلي رئال مادريد در اولين واكنش خود پس از عقد قرارداد با رئال مادريد گفت: براي تحقير بارسلونا آمادهام.
به گزارش یوفا كاكا عنوان كرد: قرارداد من با رئال مادريد منعقد شده اما بر سر برخي جزئيات بايد بيشتر با پرس صحبت كنم كه به احتمال فراوان مشكلي در اين موارد نداريم.
وي افزود: اينكه مدت ها مدنظر رئال مادريد بوده ام براي من بسيار ارزشمند است و اگر بارها بر ماندنم در ميلان تاكيد كرده ام به اين خاطر است كه نمي خواستم هواداران را از خود برنجانم.
كاكا بدون آنكه خبرنگاران سئوالي بپرسند؛ گفت: من براي تحقير بارسلونا آمده ام و در سال آينده اين كار را انجام خواهم داد.
كاكا در پاسخ به اين سئوال كه آيا از رقابت با بزرگان مادريدي هراسي دارد يا خير تاكيد كرد: آنقدر تجربه دارم كه تحت تاثير اين مسائل قرار نگيرم اما مي دانم كه روزهاي سختي در پيش روي من است.
طبق اعلام منابع خبري كاكا با رئال مادريد تا سال 2015 قرارداد بسته است.
سران رئال مادرید پس از خرید کاکا، حالا قصد خرید کریس رونالدو را دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
سران رئال مادرید چندسالی است که به دنبال خرید کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد هستند و علاقه زیادی به جذب این مهاجم پرتقالی دارند. البته ممکن است با قیمت بالای رونالدو و خرجی که برای خرید کاکا از میلان کردند، مقداری در پول به مشکل برخورند.
پرز قدرت و استعداد مثال زدنی در جذب بازیکنان بزرگ دارد و این را در دوره اول ریاستش با خرید امثال، لوییس فیگو، زیدان، بکهام، رونالدو و اوون نشان داده است. این قدرت به هواداران مادریدی این امید را می دهد که رونالدو را هم در تیم خود و با لباس معروف رئال مادرید ببینند.
البته پرز می داند که خرید تمام ستاره های لیستش کار مشکلی است و قصد هم ندارد اشتباه خرج کند و اینکه رابطه ای را با باشگاه حریف بر هم زند. به همین دلیل وی تصمیم دارد ابتدا به سران منچستر مذاکره و سپس به سراغ خود رونالدو برود.
فلورنتینو پرز در مصاحبه با شبکه Sky Sport 24 گفت: "ما همیشه به خرید بازیکنان بزرگ فکر می کنیم. کریستیانو رونالدو و زلاتان ابراهیموویچ هم جزو همین بازیکنان هستند. ما دوست داریم که این بازیکنان را به رئال مادرید بیاوریم، ولی خرید همه آنها برایمان مشکل است و نمی شود همه آنها را در یک تیم برای یک فصل جای داد. ما اول به سرغ منچستر یونایتد برای خرید رونالدو می رویم و سعی می کنیم با منچستر یونایتد مذاکرات خوبی داشته باشیم، چرا که قبل از هرچیز برای ما روابط بین دوباشگاه مهم است."
سلام
آقا من یکی از طرفدارای باشگاه منچسترم.
ظاهرا این جور که بوش میآد رونالدو رفتنیه.
یه سوال از احمد حون داشتم: احمد جون تو که اینقدر روابط نزدیکی با پرز داری میتونی ازش بپرسی که آیا قصد خریدن نمانیا ویدیچ رو هنوز تو سرش داره یا؟( نه آخه توی یکی از مصاحبه های قبلیش صراحتا این موضوع رو عنوان کرده بود و تاکید کرده بود که دیگه نمیخواد اشتباهی رو که سال 2001 مرتکب شد و همه اش مهاجم خرید و به خط دفاعی فکر نکرد رو تکرار کنه. برا همینم میخواست به همراه رونالدو ، ویدیچ رو هم به مادرید بیاره!)
ایییی چقدم من از هاینزه بدم میاد : دینقل قول:
منم هاينزه هستم دي:
هاینزه رو من بودم میفروختم یا ریسه یا چیوو رو میگرفتم : دی
بیاد عالی میشه : دینقل قول:
ویدیچ
من همینجا اعلام میکنم کاکا خودمم : ))نقل قول:
من راموسم عزیز ! شما برو ساویلا رو وردار !!: دي درنته هم هست ! :دي
شما bجا می کنی !نقل قول:
من همینجا اعلام میکنم کاکا خودمم : ))
یکی از بچه های میلانی که طرفدار رئال بود از پارسال اینو گفته بود ! شما برو درنته باش !! :دي
Dudek هم هستش !نقل قول:
سلام
راستش در ایسنا می خوندم که کاکا بعد از ثبت قرارداد گفته امدم تحقیر شدن بارسلونا را ببینم.................
پول چه کار ها که نمیکنه ادبیات کلامی رو تغییر میده
توافق رئال و والنسیا بر سر انتقال ویا
به نوشته مطبوعات اسپانیا داوید ویا در آستانه پیوستن به رئال مادرید قرار دارد...
سایت گل : به نوشته روزنامه مارکا مسئولان رئال مادرید برای جذب داوید ویا با رقم 38 میلیون یورو به توافق رسیدند.ویا که همچنین مورد توجه باشگاه چلسی نیز قرار داشت به تعداد گل هایی که برای رئال در صورت پیوستنش به این تیم به ثمر خواهد رساند دستمزد بیشتری دریافت می کند. رئالی ها بعد از جذب کاکا با رقم 65 میلیون یورو اکنون در آستانه یک خرید گرانقیمت دیگر هستند.فلورنتینو پرس رئیس رئال مردی است که پیش از این نشان داده علاقه زیادی به جذب ستاره ها دارد.این در حالی است که خورخه بالدانو این اخبار و پیوستن احتمالی ویا به رئال را تایید نمی کند.
او به ال موندو دپورتیوو می گوید :"ما هیچ پیشنهاد جدید برای جذب ویا به والنسیا ارائه نکرده ایم و تنها اینکه چه مهاجمی را جذب کنیم با سران باشگاه مذاکره کرده ایم.هنوز باشگاه رئال مادرید رسما توافق برای جذب ویا را تکذیب نکرده و از طرف دیگر آن را تایید هم نکرده است.
گالیانی گفت که رئال 67.2 میلیون یورو واسه کاکا پرداخت کرده.
Edited !
Just 4 Ahmad
پس رونالدو بیاد منم
تنها کسی که اینجا از رونالدو خوشش میومد من بودم 7-8ماه پیش !
به به... خوشی به احولا... امروز شبکه ۲ تو اخبار ورزشی اعلام کردن کاکا اومد
سلام بر دوست عزیز چطوری خوبی؟نقل قول:
پیش به سوی رئال قدرتمند
بله دیشب هم طی اجلاسی که بین من و والدانو و پرز و زیدان بودش فکر خرید چند دفاع رو داشتیم.
ژوان-گودین-رودریگز-ویدیچ-لوسیو-آلبیون از جمه مدافعین هستن که فعلا اسمشون تو لیست هست و در این میان ژوان و گودین و رودریگز بسی به رئال نزدیک هستن اما ویدیچ رو منچستر قیمتی بالاتر از رونالدو میخوادش و لوسیو هم بخاطر خرید ریبری فکر نکنم بشه گرفتش.
البیول رو از همین الان رئالی بدون مگر اینکه پرز نظرش عوض شه.
از بین رونالدو و ابراهیموویچ فقط به یکی فکر میکنیم
یا رونالدو یا ابرا
جفتشون امکان پذیر نیست.
ولی مطمئن باشید که از هر لحاظ تیم خوبی رو برا فصل بعد خواهیم داشت
در ضمن دوستمون حرف ویا رو زد باید بگم هر سه بازیکن والنسیا به رئال نزدیک شدن
هم ویا
هم سیلوا
هم البیول
-------
قبول باشه تو راموسنقل قول:
ولی عزیز خواهشا حرمت تاپیک رو نگه دار
حتی اگه شوخی هم باشه
==========================
والا خیلی وقته دیگه اینجا اسم مستعار نداریم
دوستان زیاد شدن
حفظ کردن اسم خودشون ساده نبود چه برسه اسم مستعارشون
ولی در هر حال اگه دوست داری شما رو راموس صدا میزنیم
دوستان لطفا ادب رو رعایت کنن چون طرفدار های رئال به با شخصیت بودن شهره هستن
دعوا نکنید من از یه ماه پیش کاکا رو واسه خودم رزرو کردم !
من کاسیاس میخوام : دی !
احمد خودتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبول باشه تو راموس
ولی عزیز خواهشا حرمت تاپیک رو نگه دار
حتی اگه شوخی هم باشه
من 6ماه نبودم فقطا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو 6 ماه بن بودي؟نقل قول:
عجب
دوست عزیز: دینقل قول:
تاپیک رئال بن شده زیاد داره! چون تیم های دیگه میان هرچی دلشون میخواد میگن و کسی جلوشون رو نمیگیره، ما هم از کوره در میریم و ...
اما دیگه تو بیخودی بن نشو!
لاپورتا تا اونجاش سوخته !
میگه رئال با این قیمتها بازار رو خراب می کنه ! انگار نه انگار خودشم می خواست زلاتان رو همین مدلی بگیره.
تازه "دارندگی و برازندگی" مث بعضی از تیمها نیستیم که با پول مالک باشگاه یه شب ه ثروتمند بشیم.
در ضمن ! : واسه رونالدو بیشتر از این خرج می کنیم تا چشش در آد !
اما حتما باید مدافع خوب بخریم. بازیکن ها باید خیالشون از عقب راحت باشه ! (فکر بد نکنین ها ! : دی)
روزنامه مارکا در شماره امروزش مدعی شده، رئال مادرید داوید ویا را خریده است.
روزنامه اسپانیایی و مادریدی مارکا در شماره امروز خود، سه شنبه خبری مبنی بر امضای قرارداد مابین رئال مادرید و والنسیا برای خرید داوید ویا نوشته است. به نقل از این خبر، رئال مادرید مبلغ 38 میلیون یورو را در ازای داوید ویا به والنسیا خواهد داد. اگر این خبرها صحت داشته باشد، داوید ویا دومین ستاره بعد از کاکا خواهد بود که تیم فلورنتینو پرز می پیوندد.
به نقل از مارکا در این قرارداد بندی ذکر خواهد شد که در صورت قهرمانی رئال مادرید در لیگ اسپانیا و اروپا و همچنین گلزنی داوید ویا برای این تیم، مبالغی تعیین شده به باشگاه والنسیا تعلق بگیرد.
توافق پنهانى بايرن مونيخ و رئال مادريد
ريبرى مى رود، 3 هلندى مى آيند.
پيشنهاد چشمگير باشگاه رئال مادريد براى به خدمت گرفتن فرانك ريبرى سوژه داغ مطبوعات آلمانى و اسپانيايى در روز يكشنبه بود. اكثر مطبوعات آلمانى و اسپانيايى خبر از معاوضه 3 ستاره هلندى رئال مادريد با فرانك ريبرى داده بودند. در اين ميان روزنامه هميشه جنجالى بيلد پا را فراتر گذاشته و از توافق پنهانى سران 2 باشگاه خبر داده بود. به نقل از روزنامه بيلد سران 2 باشگاه بايرن مونيخ و رئال مادريد بر سر معاوضه بازيكنان خود به توافق رسيده اند. در گزارش جنجالى اين روزنامه آمده است سرانجام سران رئال مادريد موفق شدند موافقت سران بايرن را براى صعود رضايتنامه ريبرى جلب كنند. پس از اينكه پيشنهاد مالى سران رئال مادريد به بن بست خورد سران اين باشگاه اسپانيايى اين بار تصميم گرفتند با پيشنهادى جديد وارد عمل شوند پيشنهادى كه در همان نگاه اول منصفانه به نظر مى رسد. سران باشگاه رئال مادريد در ابتدا پيشنهاد معاوضه وزلى اسنايدر و رافائل ون دروارت با ستاره فرانسوى بايرن را مطرح كردند. پس از ارائه اين پيشنهاد سران بايرن مونيخ بار ديگر موافقت خود با صدور رضايتنامه ريبرى را اعلام كردند تا تير رئالى ها باز هم به سنگ بخورد. گفته مى شود در ابتدا اين پيشنهاد با موافقت سران باشگاه مونيخى همراه شده بود اما لوئيز ونگال سرمربى هلندى بايرن با اشاره به افت محسوس رافائل ون دروارت نسبت به گذشته حاضر نشد نظر مثبت سران باشگاه را تأييد كند اما پس از مخالفت سران باشگاه بايرن، رئالى ها پا پس نكشيدند و دوباره با پيشنهادى جديد شانس خود را براى به خدمت گرفتن ستاره مونيخى ها امتحان كنند. اين بار كهكشانى ها براى جلب رضايت سران بايرن يك ستاره ديگر را به پيشنهاد خود اضافه كردند. آرين روبن ديگر هلندى رئال مادريد سومين بازيكنى است كه رئالى ها حاضر شده اند براى رسيدن به هدفشان او را قربانى كنند! با اضافه شدن روبن به پيشنهاد چشمگير رئالى ها اين بار ونگال نيز نظر مساعد خود را براى عملى شدن اين معامله اعلام كرد. البته هنوز هيچ يك از 2 باشگاه حاضر به تأييد اين توافق نشده اند اما به زودى اين خبر از طريق وب سايت هاى رسمى 2 باشگاه بايرن و رئال مادريد تأييد خواهد شد.
گفته مى شود به زودى سران باشگاه رئال مادريد براى نشستن پاى ميز مذاكره و طى كردن مراحل پايانى اين نقل و انتقالات به مونيخ خواهند رفت هرچند كه خبر جنجالى روزنامه بيلد از سوى سران 2 باشگاه تأييد نشده است اما اظهارات اخير كارل هاينس رومنيگه حاكى ازآن است كه بايرنى ها در قبال اضافه شدن چند بازيكن سرشناش حاضر به صدور رضايتنامه ستاره فرانسوى خود خواهند شد. رومنيگه در آخرين مصاحبه مطبوعاتى خود در مورد آينده ريبرى به خبرنگاران گفت: «در حال حاضر هيچ چيز درباره ريبرى معلوم نيست. او تاكنون با هيچ باشگاهى مذاكره نكرده است. ريبرى رسماً بازيكن بايرن به حساب مى آيد و مطمئناً باشگاه هاى ديگر براى به خدمت گرفتن او بايد مستقيماً با باشگاه بايرن وارد مذاكره شوند. تاكنون ريبرى تمايل خود را براى جدايى از بايرن اعلام نكرده است اما اگر خود او به امضاى قرار داد با تيمى جديد اصرار داشته باشد ما نيز به نظر او احترام خواهيم گذاشت. باشگاه بايرن تاكنون سعى نكرده است به زور و برخلاف ميل باطنى خود بازيكنى را در تيم نگه دارد. اين حق ريبرى است كه براى آينده خود تصميم گيرى كند اما در مقابل ما هم اين حق را داريم كه روى بازيكن خودمان قيمت بگذاريم. ريبرى يكى از بهترين هاى حال حاضر دنياى فوتبال است او مى تواند در هر تيمى و در هر ليگى يك بازيكن تأثيرگذار باشد بنابراين اگر قرار باشد ما چنين بازيكنى را از دست بدهيم بايد بازيكنان خوبى را به عنوان جانشين به مونيخ بياوريم. تنها در صورتى رضايتنامه ريبرى صادر مى شود كه پول خوبى در ازاى صدور رضايتنامه دريافت كنيم. با اين پول بايد بتوانيم 2 يا 3 بازيكن نامدار و سرشناش را به خدمت بگيريم.
اين پيرمردها كين دارن ميان رئال؟
مهاجم فرانسوی یوونتوس مشتری های زیادی دارد اما هنوز هیچ قراردادی به امضا نرسیده است...
سایت گل : به گفته آنتونیو کالیندو، مدیر برنامه های دیوید ترزگه مهاجم یوونتوس این بازیکن پیشنهاد های زیادی از رئال مادرید و دیگر تیم های بزرگ اروپایی دارد.ترزگه بعد از این که ز ترکیب تیم توسط رانیری کنار گذاشته شد زمزمه های ترک تورین را مطرح کرد.
ترزگه اعلام کرده در صورتی که پیشنهادی خوبی دریافت کند مطمئنا یووه را ترک خواهد کرد.با وجود اینکه هنوز 2 سال از قرارداد این بازیکن با یوونتوس باقی مانده به نظر نمی رسد مسئولان این تیم بتوانند او را حفظ کنند.کالیندو می گوید :"ترزگه دو سال دیگر با یوونتوس قرارداد دارد اما من با السیو سکو مدیر ورزشی باشگاه مذاکراتی انجام داده ام.
یووه به زودی در مورد آینده ترزگه تصمیم گیری خواهد کرد.یوونتوس اخیرا تلاش هایی برای جذب گوران پاندف مهاجم مقدونیه ای لاتزیو انجام داده و در صورت فروش ترزگه این مهاجم باشگاه رم را به خدمت خواهد گرفت.
راسيت ممد(بلستر) براي چي باز بن شد؟
فكر كنم سابقش توي اين زمينه از همه بيشتره
ترزگه کیه بابا ! بیخیال !
یکی بهش فحش ناجور داد این گفت «لطف دارید»نقل قول:
راسيت ممد(بلستر) براي چي باز بن شد؟
بعد ممد بن شد ... جالبه !
تو این 6ماه 3ماهشو بن بودم ... 3ماهم خودم نمیومدم : دینقل قول:
تو 6 ماه بن بودي؟
نه من دیگه بن نمیشم ... فعالیت سیاسی میکنم ناجور هنوز که خوشبختانه اخطار هم نگرفتم : دینقل قول:
اما دیگه تو بیخودی بن نشو!
ببینم این جدی جدی میخواد فن در فارت و اشنایدر و روبن رو با ریبری عوض کنه ؟!!
من جای زیدان بودم به جان تری و ایوانوویچ و ویدیچ و اینا آفر میدادم
حيفه روبن
پارسال براي تيم خيلي خوب بازي كرد
پرز داره نيمكت رو خالي ميكنه نه؟
روبن رو تنهایی با ریبری عوض کنه به نظرم منصفانه س LoL
ببین عزیزنقل قول:
رئالیها همه گلن و رو چش ما جا دارن
شما هم همینطور ولی باور کن دیگه حوصله بن شدن یکی دیگه از رئالیها
و بالاتر از اون حوصله بن شدن تاپیک رو ندارم
ببخشید یا تو اشتباه گرفتی یا من اشتباه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین عزیز
رئالیها همه گلن و رو چش ما جا دارن
شما هم همینطور ولی باور کن دیگه حوصله بن شدن یکی دیگه از رئالیها
و بالاتر از اون حوصله بن شدن تاپیک رو ندارم
اون از تهمت 2ماه پیشتون حالا هم که برگشتم همه بهم میتوپید !
مگه چی گفتم آخه ؟ : دی
ببین چه مظلومم --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دی
اره اره خیلی مظلومی واقعا دینقل قول:
دو بار گفتی ... خوردی منم گفتم حالا چه به شوخی چه جدی لفظ خوب و مناسبی واس تاپیک نیست.
راستی 2 ماه پیش چه تهمتی مگه بهت زدیم؟
روبن تو بازی های بزرگ یا مصدوم بود، یا اصلا دیده نمیشد! جلو لیورپول چی کار کرد؟!نقل قول:
یه شوت هم نتونست بزنه!!!
ازین بازیکنا زیاد هست، بره بهتره!
منم با رفتن روبن موافقم اما از بايرن مونيخ بهتره يه بازيكن ديگه شو هم بگيريم مثلا پودولسكي خوبه
نمي دونم هنوزم اونجا هست يا نه اما بازيكن خوبيه
یاد آوریش موجب آزردگیستنقل قول:
راستی 2 ماه پیش چه تهمتی مگه بهت زدیم؟
از همین اترکتیو بپرس : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره اره خیلی مظلومی واقعا دی
«رونالدو» رزرو شده من دیگه برم انشالله دوباره بیام این تاپیک
دوستان رخصت !
از این بحث های بچه بازی نکنین بحث فنی کنید نمی دونم چرا ارتاس هر جا میره جو رو خراب میکنه
نباید نیمکت رو خالی کرد اشنایدر که خوب بازی میکنه اگه ریبری مصدوم بشه جاش کی بازی میکنه اگه دوباره به بحران مصدومیت بخوریم چی