تنچو نمونه ی بارز بازی ایه که فقط روی گیم پلی کار نشده!مثلا موقع اسم پرسیدن تمام کاراکتر های ژاپنی رو (2000 تا کانجی) از روی صداشون میاره.فیلم هاشم خوبن.فقط گیم پلی رو نداره لامصب!
تنچو نمونه ی بارز بازی ایه که فقط روی گیم پلی کار نشده!مثلا موقع اسم پرسیدن تمام کاراکتر های ژاپنی رو (2000 تا کانجی) از روی صداشون میاره.فیلم هاشم خوبن.فقط گیم پلی رو نداره لامصب!
دادا مثل خیلی از بازی ها که سبک دارن.تنچو هم گیم پلی قدیمی خودشو حفظ کرده.نقل قول:
زمان پی اس 1 هم همین بود.من که خیلی حال کردم:8:
آقای sonixax این مرحله چند راه برای تموم کردن داره.یکیش اینه:
شما از همون دم در برو سمت راست از کنار دیوار شمعهارو فوت کن تا صد سال زنده باشی:31:
شوخی کردم فوت کن توی تاریکی برو تا برسی آخر سالن بعد آروم بچسب به مجسمه برو پشت یارو و پخ پخش کن
تایید میشه.این بازی گیم پلی مخصوص به خودش رو داره.به نظر منم گیم پلی راضی کنندست.یه خوبی هم داره اینه که دستت تقریبا بازه چه طور مرحله ها رو رد کنی.نقل قول:
بچه ها این بازی چه جوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینگونه بباید بود؟شاید من زیاد بازیش نکردم...:20:نقل قول:
سلام دوستان بازی Tenchu 4 Shadow Assasins رو دانلود کردم .در یک کلام فوقالعاده بود .
2ch-hamher هم دانلود کردم(فایل iso هست ولی 280 مگه) با این که دو بعدیه ولی خیلی جذاب و گرافیک بالاست . خیلی باحاله.
اقا میخوام ارشیو جمع کنم
Final_Fantasy جالبه؟ گرافیکش چه جوریاست؟
( اخرین فاینل فانتزی که بازی کردم 6 سال پیش با ps1 بود)
نقل قول:
اِ مگه شمع های این مرحله هم فوت میشن ؟ نمیدونستم .
برم ببینم چه گندی میزنم ، دمت گرم .
فعلا بیخیالش شو...رو این فریم ور ها ی کپی خور شده نمیاد :41:نقل قول:
آره یه خورده بازی کنی سبک بازیش میاد دستتنقل قول:
کلا سری Final_Fantasy بیشترشون بازی های خوبین.نقل قول:
شما کدوم نسخه منظورتونه!؟
من این 3 تا نسخه رو پیشنهاد میدم:
Crisis Core: Final Fantasy VII
واسه سال 2008 ...بازی خوبیه.
Dissidia Final Fantasy
اینم جدیدترینه...تازه 10 _12 روزی میشه اومده..بازی تو سبک fighting( تعجب که نکردی!!:18:...من خودم این نسخه رو هنوز بازی نکردم ولی خیلی ازش تعریف میشه
Final Fantasy Tactics: The War of The Lions
اینم تو سبک Turn-Based Strategy واسه سال 2007
crisis core رو دانلود کردم همون اول بازی گیر کردم :31::31::31:.( همون جایی که باید بری جلوی کامپیوتر نمیدونم چی کار کنم( میگه مثلت بزن و mision ولی این گزینه فعال نیست چی کار کنم؟):10::10:نقل قول:
5 تا فاینال فانتزی واسه psp داریمنقل قول:
Final_Fantasy جالبه؟ گرافیکش چه جوریاست؟
بازسازی 1 و 2
کرایسیس کر
تاکتیکز
دیسیدیا
من به جز دیسیدیا بقیه رو بازی کردم تا حالا
تاکتیکز و کرایسیس فوق العاده بودن
نقل قول:
قربون دستت اگه بلدی بگو ببینم اینجا رو باید چی کار کنم؟
بالاخره این بازی دیسیدیا را گرفتم و بازی کردم . باید بگم که تا اینجا خیلی عالی بود به خصوص دموهای بازی
می بینم که هی داره پشت سر هم بازی می یاد و بحث بازی ها خیلی داغ شده
بعد از این بازی جدید فایتینگ که بازیه دیگه ای نیومده که.:5:
بیشتر بحث ها سر هم اجرا شدن بازی هاست!
دوستان یک کیلزون هست برای psp که اسمشم نمی دونم چیه!نسخه ی 2ش می خواد بیاد!:27::20:
خواستم بگم خوشحال بشید!
الان خوشحال شدید؟
اسمش liberation بود من قبلآ خوشحال شده بودمنقل قول:
دوستان سلام
من اگه الان بگم بابام از ایرلند برام بخـــــره، فریمویر 5.03 گیرش میاد؟ اگه 5.05 بود میشه دانگرید کرد؟
5.03 یا پایین تر باشه . به نظر من خودت از اینجا بخری بهتره یا کامل به پدرت توضیح بده :10:نقل قول:
میدونم باید 5.03 باشه، میخوام ببینم چند وقته نسخه های جدیدتر اومده یعنی PSP های بازار معمولا کدوم FirmWare رو دارن؟نقل قول:
5.03 یا پایین تر باشه . به نظر من خودت از اینجا بخری بهتره یا کامل به پدرت توضیح بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم از اینجا گرفتم!
من از ایرلند خبر ندارم ولی تو ایران درصدش زیر 5 هست فریم ویرش بالاتر از 5.03 باشهنقل قول:
به خاطر جدید بودنش کسی نداره یا به خاطر کپی خور نبودنش!؟نقل قول:
من از ایرلند خبر ندارم ولی تو ایران درصدش زیر 5 هست فریم ویرش بالاتر از 5.03 باشه
قیمتش تهران چنده؟ (میدونم جاش اینجا نیست، ولی همین یه باره!)
خب منم با کمک داش مهدی بالاخره تونستم این دیسیدیا رو پیدا کنم !
یه ذره بازی کردم ولی تا همینجا هم عالی بودش
اقا پارسا
به خاطر هردو
تو تهران مدل 2000 بین 180 تا 200 . مدل 3000 بین 190تا 210
دوستان لطفا یکی بگه چجوری psp رو به وسیله ی لپ تاب به اینترنت وصل کنم (تنضیمات هم در لپ تاب و هم در psp رو توضیح بدید)
اگرم لینکی از امزشش از فروم های دیگه دارید بزارید ممنون میشم(فکر کنم تو بازی سنتر دیدم ولی هر چی گشتم پیدا نکردم)
امروز با 220 تومن رفتم تا 3000 بگیرم ولی یارو میگه 250 تومن...بهش گفتم 3روز پیش همکارتون گفتن 220 تومن...تهران 180 تومنه...گفت فعلا تابستونه و من میدم 250...هیچکس رو هم ندارم تا از تهران واسم بفرسته...این فروشگاه هم تنها فروشگاه توی رشته...میگه مموری بهت میدم 45 تومن...گفتم اصله؟یعنی دستگاه مموری رو میشناسه؟...گفت نمیشناسه ولی اصله
خریدی؟!!!:18:نقل قول:
عجب آدم خوش انصافی بوده :13:
مموری رو هم گرون میداده هم اینکه تقلبی بوده
تا جایی که من میدونم برای این کار باید Access Point داشته باشی که این کار رو فقط میتونی با Router انجام بدی ..نقل قول:
خریدی یا نه؟؟نقل قول:
بابا نخری یه وقت
5 تومن هم خرج اتو بوست نمیشه بیا تهرا بگیر
اصلا نمارزه از این بی انصافا خرید کنی
من شنبه توپخونه بودم ! 3000 رو میدادن 180 تومن
با با از این فروشنده های دزد نخرید.نقل قول:
شما اگه میتونی خودت یه سر برو تهران بخر یا از فروشگاه فتحی خرید کن.برات با تیپاکس میفرسته.کارش هم خوبه.
مموری تقلبی الاخ خیلی خیلی گرون باشه 10-15 تومن هست.
الان مموری 4 گیگ اصلی با 5 سال گارانتی ایرانرهجو 27 تومنه.
بعد من نمیفهمم این بابا مموری تقلبی را چه شکلی میده 45 تومن؟:18:
راستی تو شهرتون نمایندگی سونی نیست؟(Sony center)
اگه هست مموری را میتونی ازش بخری.چون تمام نمایندگی ها قیمت هاشون یکی هست.شاید psp هم داشته باشه.
برای اینکه شما بتونی همچین کاری انجام بدی باید کارت شبکه وایرلس لپ تاپ قابلیت تبدیل به Access Point را داشته باشه.نقل قول:
برای اینکه بفهمی همچین قابلیتی داره شما از کانکشن وایرلس لپ تاپ یک properties بگیر و روی Configure کلیک کنید بعد در صفحه جدید به تب Advanced برو اگر گزینه ای با نام AP Operational Mode وجود داشت کارت شبکه شما همچین قابلیتی دارد.
اگه AP Operational Mode بود بگو تا بگم باید چیکار کنی.
نقل قول:
دیدم داره. لطفا ادامه بدید.
خدمت شما:46:نقل قول:
آموزش وصل شدن psp به اینترنت به وسیله laptop
راستی گزینه xlink mode را هم ببین داره یا نه.کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=6662
میخواهم تا عصر یک آموزش در رابطه با آنلاین بازی کردن با برنامه xlink بنویسم.یعد بشینیم باهم آنلاین بازی کنیم.
نه نخریدم....خیلی بی انصاف بود...اینجا تا دلتون بخواد نمایندگی سونی هست ولی پی اس پی ندارن...البته برای خرید رم حتما میرم پیششون...ممنونم بچه ها که راهنماییم کردین
این دیسیدیا انیمیشن اولش اینقدر قشنگ بود که من فکم 1 متر باز شد !! :دي
خدا بود ! مثل تمام Intro های بازی های فاینال فانتزی
دوستان میخواستم ببینم راهی نیست که psp هنگ نکنه وسط بازی ؟؟؟کلی ضد حال هستش
وسط بازی خاصی گیر می کنه یا وسط همه ی بازی ها گیر می کنه یکم اطلاعات بیشتری بدیدنقل قول:
دوستان این spider man جدیده(web of shadow)قشنگه؟اصلا میارزه دانلود کنم؟
چطوریه یکم توضیح بدید!
اگه بازی CSO هست ISO کن بریز.اگه نه مموریت سرعت نداره.نقل قول:
نه وسط بازی خاصی نیستش بعضی بازی ها اینجوری میشه بعضی ها هم نمیشهنقل قول:
سط بازی خاصی گیر می کنه یا وسط همه ی بازی ها گیر می کنه یکم اطلاعات بیشتری بدید
به نظرم خودمم از مموری هستشنقل قول:
اگه بازی CSO هست ISO کن بریز.اگه نه مموریت سرعت نداره.
باید برم تو کار تعویض مموری:41:
شدیدآ ارزش دانلود نداره به نظر من خیلی بازی ضعیفیهنقل قول:
خوب اگه سرعت مموریت پایینه صد در صد از اونهنقل قول:
اگه میتونی یه عکس از مموریت بنداز
اصلا مموریم fake هستش:31:
الان قیمتا چجوری هستش ؟؟؟یعنی مثلا 8gb اصل چند هستش؟؟؟