شرمنده امروز باید می رفتم دانشگاه زود خوابیدم بله همین رو بگو در ضمن بالای 10 ساعت می تونی بازی کنی بعد از چند ماه خودت می بینی که خیلی به صرفه هست:27:نقل قول:
شرمنده امروز باید می رفتم دانشگاه زود خوابیدم بله همین رو بگو در ضمن بالای 10 ساعت می تونی بازی کنی بعد از چند ماه خودت می بینی که خیلی به صرفه هست:27:نقل قول:
دوستان به نظرتون ديگه آپديت 1.61 براي لايت آن مياد، يا يهويي همون 1.7 مياد؟؟؟
منم با شما موافقمنقل قول:
دقیقا برای من هم همینطوری هستش
فقط یه سوال من تو بازی Dragon Age Origins یه مشکلی دارم اونم اینه که تو دمو های بازی صدا لگ میزنه و مدام یه عبارت تکرار میشه در حالی که دمو ادامه داره به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟
تو این فکرم شاید با نصب رو هارد درست بشه
نه دیگه همون LT رو میده برای Liteon.نقل قول:
احتمالاً اول هم برای همین Liteon میاد LT.
سلام...
اگه ممکنه چندتا سایت خوب و معتبر واسه خرید بازیهای X360 معرفی کنید...البته اگه تبلیغات محسوب میشه پ.خ کنید لطفا
ممنون
با سلام
اطلاعاتي در باره ي LT در زير برايتون قرار مي دهم كه به نظرم جالب اومد.:11:
C4E اشاره کرده که LT به زودی عرضه می شود؛ كه LT همچنان در دست ساخت و بررسی است.
یکی از ویژگی های مهم LT که غیر قابل شناسایی بودن آن است، LT شباهت بسیار زیادی به Frimware اصلی درایو کنسول دارد و از همین رو مایکروسافت نمی توانید فرق بین کنسول اصلی و کپی خور شده با LT را شناسایی کند.
به دلیل ساختار اصلی بودن Frimware LT هیچ اهمیتی به WaveX نخواد داد. به این معنی است که با پخش Wave های بعدی از سوی مایکروسافت شما نیازی به آپدیت کپی خور درایو خود ندارید و می توانید به راحتی هر Wave ای را برروی LT اجرا کنید.
LT این قابلیت رو به طور پیش فرض داره که stealth دیسک رو اصلاح کنه.
:40:LT:40:
نشخه xbox 360 این بازی ( بر خلاف بازی های دیگه ) مشکلات اجرایی داره و برای همین به جای 9.5 نسحه pc و 9 نسخه ps3 شده 8.5نقل قول:
البته من بازی رو هنوز نگرفتم اما شما تو هارد نصب کن ببین حل میشه یا نه
اقا یه خبر خوب:
میدونین برنده جایزه فناوریه نوین ساله 2009 در بخشه سرگرمی چی شده؟ بله درست حدس زدین project natal :31:
عزیزم میشه منبعش رو هم ذکر کنید ؟نقل قول:
ولی به نظر من باز هم به لایو وصل شدن با این داستان خطرناکه ، همون یه دستگاه کپی نخور شده بخریم 111 یورو بریم باهاش اون 4 تا بازی خاص رو بازی کنیم خیلی بهتره :قلب
پیشنهاد خودتون رو بدید لطفا که اگر جای من بودید میخواستید XBOX360 بخرید . چه مدلی با چه مشخصاتی میگرفتید و کلا چه چیزهایی مد نظر باید باشن ؟
در حال حاضر تو جعبه elite باید چه چیزهایی باشه ؟
نظرتون راجع به خرید elite با بورد Jasper و درایو Lite-On مثبته دیگه ؟
برم بگیرم یا وایسم تا اواسط آذر که ارزونتر شه ؟
الان فکر کنم 350 باشه . ارزونترم میشه ؟ سراغ دارید ارزونتر ؟
کلا خرید ایکس باکس رو پیشنهاد میکنید دیگه !؟ یعنی از خرید خودتون که پشیمون نیستید ؟ (در رابطه با دردسرهاش)
چون من واقعا پول تعمیرو تقویت و این صحبتارو ندارما .
ممنون
بله بهتره بری یک Elite بخری که وسایلش هم جوره...
موقعی هم خراب میشه که قصد کشتی گرفتن با کنسول رو داشته باشی وگرنه خود به خود مرض نداره که خراب بشه
بردش هم جاسپر بخر بزار کنار tv حالشو ببر. دیگه نپرس فردا برو بخر.
آقا خواهشا اطلاعات غلط به بچه ها ندین !!نقل قول:
شما سعی کن یکم پرسو جو کنی تا باتریه تقلبی بهت نندازن که 5 ساعته تموم بشه !!
بهترین باتری هم اول Duracell و بعد Energizer هست و در رده ی سوم هم باتری های Camelion هستن .
باطری های AA+(قلمی) حتما باید دارای mlA 2700 باشن که از Nickle Metal Hydride ساخته شده باشن.
برای شارژ این باطری ها هم حتما 17 و نیم ساعت زمان لازم است.نه کمتر ونه بیشتر
والا تقلبي نگرفتمنقل قول:
Made in Japan گرفتن؛ اصل Sony
نه تنها من، بلكه در صفحات قبلي هم بارها بچه ها نوشتن در مورد ميزان استفادشون
و همگي به اين نتيجه رسيديم كه هيچ وقت يه باتري قلمي شارژي، نميتونه به اندازه يه باتري قلمي غير شارژي پايداري داشته باشه
باتري هاي شارژي ميزان شارژ بودنشون در حد ساعت هست
ولي غير شارژي ها در حد چندين روز
و لطفا سري بزنيد به دفترچه كنسولتون، صفحه 8
در قسمت نكته شماره 2 اين جمله نوشته شده:
For best performance, AA rechargeable batteries are not recommended
معنيش:
براى بهترين كارايى، باتريهاى شارژى AA توصيه نمى شوند
اون 2700 رو هم كه ميفرماييد، mlA نيست، بلكه mAh هستش، يعني ميلي آمپر بر ساعت
سلام
ببخشید اگه سوال من تکراریه
وقت نداشتم صفحات قبل رو بخونم.
برای بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 چرا وقتی در دستگاه میذاریم میگه باید آپدیت بشه؟
آیا فایل خاصی برای دانلود هست یا حتما باید به اینترنت وصل بشه؟
رفقا ؛
elite با بورد Jasper و درایو lite-on قیمت دارید ؟
همچین کنسولی چه آپدیتی لازم داره برای اجرای همه بازیها ؟
لینک اخرین ورژن dashboard رو چند صفحه قبل همین تاپیک یا اول تاپیک update های 360 هستنقل قول:
80 مگ
اون رو بگیرید با flash کنسول رو up کنید
اخرین قیمت حدودا 390 تا 400نقل قول:
فعلا که فقط up کردن dashboard و استفاده از activator راحت ترین کم هزینه ترین و بهترین کاره
یه هفتس این کامنت رو توی تاپیک خرید کنسول زدم همینجوری داره ترشی میندازه.:دی
سلام!
آقا ما هم افتادیم تو کار کنسول. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مشورتی که با رفقا داشتم تصمیم گرفتم یه الایت با برد جاسپر بگیرم!
چند روز پیش زنگ زدم فحی گفت الایت با برد جاسپر و هارد 120 گیگ و دو دسته(فک کنم) 365 هزار تومان!
حالا اصلا فتحی جنساش قابل اعتماد هست؟
قیمتش خوبه بگیرم؟
نکست جن چقدر میده؟(هرچی زنگ زدم کسی بر نداشت)
توی جعبه بازی هم هست؟
منم همین سوالهای شمارو دارم . منم میخوام الیت با برد جاسپر بگیرم .نقل قول:
پک اصلی باید 1 دسته داشته باشه یا 2 دسته ؟
چند تا سوالم من اضافه میکنم :
دوستان کجارو برا خرید پیشنهاد میدید ؟
من از تهران (پشت شهرداریه معروف خودمون) خرید کنم خوبه ؟
جاسپر رو که از 150W پاور میشه شناخت . درسته ؟ راه مطمعنیه ؟ تاریخ دستگاه چند باید باشه ؟
حالا XBOX360 آکبند رو از دست دوم چجوری باید تشخیص داد ؟ که یه وقت بهمون نندازن :31:
ممنون:11:
راستی درسته که TEKKEN6 در ایکس باکس :
نمیشه با آنالوگش مایل زد (جهت مایل) . شنیدم کلا تو ایکس باکسش نمیشه جهت مایل زد ولی تو نسخه PS3 میشه .
من كنسولمو كه باز كردم
يه فن دوقلو داشت
روي هر دوشون هم نوشته بود 12 ولت
مال من كه خودش 12 ولت هست، آيا بازم ممكنه نياز به كولينگ داشته باشه؟
ممنون
بچه ها راهی نیست که بدون وصل شدن به لایو کدکت avi رو نصب کنم ؟؟؟؟ (رو فلشی چیزی بریزم یا رایت کنم )
سلام
3 تا سوال و پیشاپیش ممنون بابت جواب ها
الان جدیدترین ورژن داشبورد، ورژن چنده؟
از کجا میشه بدون وصل شدن به لایو فهمید که کنسول بن شده یا نه؟
برای من یه ایمیل اومد که اکانت لایوت داره تموم میشه و اگه میخوای بیا تمدید کن...ممکنه این به این معنی باشه که کنسولم بن نشده؟
اين مسلمه که يه باتريه غير شارژي از يک باتريه شارژي مدت زمان دوام بيشتري داره !!نقل قول:
شما ميگي که يک باتريه شارژي 5 ساعته خالي ميکنه و يک باتريه غير شارژي تا چند روز کار ميکنه !!
در صورتي که اصلا اينطوري نيست و اگه شما بدونين با يک باتريه شارژي چطور بايد رفتار کرد ديگه اين مشکلات رو ندارين.
خب پس بايد توضيح بدم اينطوري نميشه !
ببين دوست عزيز ما 2 نوع ماده براي باطري هاي قلمي داريم که بيشتر استفاده ميشن , يکي Ni-Cd يا همون Nickel Cadmium و
ديگري Ni-MH يا همون Nickel Metal Hydrid است که ميشه گفت تقريبا ميزان عمر عملکرد باتري هاي Ni-Cd کمي بيشتره.
اين 2 نوع باتري براي شارژ شدن حتما بايد کاملا خالي بشن تا بعد از 3 الي 4 بار شارژ شدن زمان استفادشون کم نشه !
علتش هم اينه که باتري زماني که بخواد شارژ بشه از خونه ي اول شروع به شارژ ميکنه و اين باعث ميشه که باتري با عبور
الکترسيته ي دوباره از اون قسمت باعث Decharge شدن اون ميشه !!
هر 2 مدل داراي زمان تأخير هاي متفاوت هست که باتري هاي Ni-Cd داراي زمان تاخير 1.9ms و باتري هاي Ni-MH داراي زمان تأخير
1.2ms هست و همچنین هر 2 دارای اختلاف پتانسیل 190 هستن که ميتوان از فرمول زير ميزان زمان لازم براي شارژ شدن استاندارد
هر مدل رو محاسبه کرد :
Ni-MH :
میزان ظرفیت باتری(mAh) × زمان تأخیر باتری (1.2)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ = زمان لازم برای شارژ به ساعت
اختلاف پتانسیل بین قطب منفی و مثبت (190)
و
Ni-Cd :
میزان ظرفیت باتری(mAh) × زمان تأخیر باتری (1.9)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ = زمان لازم برای شارژ به ساعت
اختلاف پتانسیل بین قطب منفی و مثبت (190)
در ضمن شارژ اولیه حتما باید 3 ساعت بیشتر از زمان بدست آمده باشد !
(بعید میدونم این مطلب جایی نوشته شده باشه)
موفق باشید
GPU و CPU و Main Board خود Xbox360 دارای Heat Sensor System هستند که فنها طبق اون RPM اشون تنظیم میشه . در دمای معمولی فنها در حالت 5V و در دمای زیاد در حالت 8V الی 9V کار میکنند.نقل قول:
چرا هست ولی به ریسکش نمی ارزه !! چون برای این کار باید هارد Xbox به PC وصل بشه و با نرم افزار Xplore360 هارد خوانده بشه و کدک مورد نظر داخلش کپی بشه که احتمال اینکه Sectore های هارد LOCK بشه خیلی زیاده و در این صورت دیگه توسط Xbox360 قابل شناسایی نیستنقل قول:
در حال حاظر آخرین ورژن 2.0.8955.0 هست که مشکل اجرای بازی های جدید (Wave 4 و Wave 5) رو حل کرده.نقل قول:
هیچ جور !
نه , شما یک USER ساختی و یک اکانت 1 ماه ی Gold برای شما فعال شده و این ایمیل فقط برای اطلاع رسانی شما است.
ممنوننقل قول:
فرمول خوبي بود، تا به حال نديده بودم :5:
ولي باتري شارژي كلي دنگ و فنگ داره اينطور كه شما ميگي
و همين طور زمان بره
و همچنين مدت زمان شارژ كمتري هم داره
من كه خودم دسته با سيم رو توصيه ميكنم
طول سيمش هم خدايي خوبه...
آخه شنيدم كه دوستان ميگن فن كنسول رو 12 ولت كرديم و...نقل قول:
ولي من كه نگاه داخل كنسول كردم ديدم خودش 12 ولت هستش
خواستم ببينم ماله كساني هم كه كنسولشون رو خيلي وقته گرفتن، 12 ولته يا كمتره!؟
آره , ولی طبق چیزی که گفتم اگع عمل بشه تا 20 الی 25 ساعت جواب میده .خودم الان با باتریه Camelion دارم حدود 25 ساعت بازی میکنم !! واقعا ازش راضی ام.نقل قول:
منم سیمی رو ترجیح میدم ولی خب چون از فاصله ی 2.5 متری بازی میکنم زیاد جالب نمیشه .
درست شنیدی ولی منظور از 12V کردن فنها تغییر ولتاژ اونها نیست بلکه تغییر ولتاژ کاریه اونهاست و همچنین اینکه این ولتاژ دیگه با
گرمای دستگاه کم و زیاد نمیشه و همیشه رو 12V کار میکنه.
اگه امکانش هست لینک دانلود آخرین ورژن داشبورد رو بزارید تا رو CD رایتش کنم و دستگاه ر up کنم
مرسی
دوستان تا الان
هیچ راهی برای خارج
کردن دستگاه از بن به وچد نیومده!!
امروز با اینکه بازیم پچ شده بود کاملا و
خیلی وقت بود که باهاش بازی میکردم
اما متاسفانه بن شد.
حالا چی کار کنم؟؟
پست اول این تاپیک :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165
دوستان عزیز XBOX من به اون دنیا پیوست! (Elite Jasper)
اصلا روشن نمیشه (مثل زمانی که به برق متصل نیست) ... اتصال ها رو چک کردم همه سالم هستند و آداپتور هم سالمه. کسی این مشکل رو داشته؟
ممنون
عجیبهنقل قول:
اتفاق خاصی افتاد که اینطور شد ؟
نوسان برقی چیزی ؟
چیزی یادم نمیاد ... امروز ظهر که سالم بود خاموشش کردم و از برق هم درش آوردم و رفتم بیرون وقتی برگشتم اینطوری شده بود!نقل قول:
همچین چیزی امکان نداره!!!!
مطمئنی کسی بعد از خودت نرفته سراغش و بازی کنه؟
احتمال دیگه هم اینه که اتصالات و سیم های داخل دستگاه باز شدن!
فكر كن ببين چي كار كردي مگه ممكنه؟نقل قول:
همه کابلهارو قطع کن و دوبازه وصل کن ببین روشن میشه یا نه
اكي، گرفتم منظورت چيهنقل قول:
يعني اينكه مدام 12 ولت باشه!
خب به نظرت اين طوري صداي فن يه خورده آزاد دهنده نميشه؟
چون يكسره داره با دور بالا ميچرخه!
يه سوالي كه از خدمتت داشتم اين كه
روي درايو كنسول شمام Philips and Lite-on نوشته؟
يعني اين درايو رو مشتركا دوتا كمپاني فيليپس و لايت آن ساختن؟
اگه اين طوره پس چرا اسمي از كمپاني فيليپس به ميان نمياد و همه ميگن درايو لايت آن!!!
ممنون ميشم پاسخ بديد...
فعلا که اتفاق افتاده! :46:نقل قول:
مطمئنم چون هیچ کس خونه نبوده... اتصالات داخل دستگاه هم به این راحتی نباید باز بشن!
کاری نکردم خودش اینطوری شده مثل اینکه!نقل قول:
من کابل ها رو چک کردم و همه اتصال ها رو هم با مولتی متر چک کردم همه چیز سالم به نظر می رسه! احتمال میدم مشکل از یکی از IC ها یا PCB باشه :19:نقل قول:
همه کابلهارو قطع کن و دوبازه وصل کن ببین روشن میشه یا نه
حالا زنگ می زنم به گارانتی ببینم اونها چی میگن.
كجا زندگي ميكني ؟! خارج از ايران ؟! گارانتي تو ايران ؟!نقل قول:
حالا زنگ می زنم به گارانتی ببینم اونها چی میگن.
نوید جون فکر نکنم ایشون ایران باشننقل قول:
از امضاشون مشخصه
مشکل هم خیلی عجیبه که یهو کنسول اینطوری بشه
بله نویدجان، انگلیس هستم.نقل قول:
الان با گارانتی صحبت کردم و بعد از 2000 تا سوال مختلف (!) بالاخره قبول کردند که کنسول مشکل داره و قرار شد امروز عصر کنسول رو بگیرند و تا 72 ساعت دوباره تماس بگیرن و نتیجه رو بگن. کنسول موقت جایگزین هم بهم نمیدن! :13:نقل قول:
سلام
اگه یک مانیتور 22 اینچ رو با یک تبدیل به کنسول وصل کنی تاثیری در کیفیت و کارایی داره یا نه..؟
همون کیفیتی رو داره که از یک مانیتور Hdmi دار نشون میده یا نه.؟
همون که تونستی یه جواب قانع کننده بگیری ازشون کفایت میکنه..نقل قول:
الان با گارانتی صحبت کردم و بعد از 2000 تا سوال مختلف (!) بالاخره قبول کردند که کنسول مشکل داره و قرار شد امروز عصر کنسول رو بگیرند و تا 72 ساعت دوباره تماس بگیرن و نتیجه رو بگن. کنسول موقت جایگزین هم بهم نمیدن!
ما ای که اینجاییم چه کنیم که گارانتی ساخته های خودشون هم قبول ندارند چه بیاد کنسول رو گارانتی کنند.:41: