تركه اسير آدمخورا ميشه.ميندازندش تو ديگ باهاش آش درست كن .
تركه ميخنديده.بش ميگن تو داري مييري چراميخندي؟
ميگه شاشيدم تو آشتون
Printable View
تركه اسير آدمخورا ميشه.ميندازندش تو ديگ باهاش آش درست كن .
تركه ميخنديده.بش ميگن تو داري مييري چراميخندي؟
ميگه شاشيدم تو آشتون
.............. ............... ............. ...............
in az akharin sorodehaye
maryam heydarzah ast
اگر فكر مي كني كسي دوستت نداره ....
اگه فكر مي كني زشت هستي ....
اگه فكر مي كني همه از تو متنفرن ....
خوب حق داري
sorry
i cant
يه آمريكايي يه ژاپني يه ايراني رو سوار هواپيما ميكنن ميگن دستتون رو از هواپيما بكنين بيرون بگين كجاي كره زمين هستيم
آمريكايي بالاي صحراي آفريقا هستيم! آفرين
ژاپني بالاي اقيانوس آرام هستيم! آفرين
ايراني بالاي انبر آباد جيرفتيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
از كجا فهميدي! آخه قبل از اينكه دستم رو بيرون ببرم ساعت به دستم بود
ببخشيد بي مزه است، داشتم يك خبر مي خوندم ياد اين افتادم
خبر هم اين بود: درجلسه اي كه با نمايندگان انبر آباد و جيرفت بر گزار شد، رئيس مركز بهداشت جيرفت گفت در 3 روز گذشته 46 نفر مصدوم در اثر تصادفات به بيمارستان مراجعه كردند، همچنين فرماندار گفت كه در همين مدت 16 نفر مصدوم در اثر ضربات چاقو و9 نفر در اثر اصابت گلوله مصدوم و به بيمارستان مراجعه كرده اند.(جمعيت زير 150 هزار نفر)
اگر تهران بود مي شد در هر روز: 300 نفر با گلوله زخمي مي شوند، 533 نفر با چاقو زخمي مي شوند، 1533 نفر در اثر تصادف زخمي مي شوند
به من مي گفت: آنقدردوستت دارم كه اگر بگويي بمير مي ميرم... باورم نمي شد... فقط يك امتحان ساده بود به او گفتم بمير...! سالهاست در تنهايي به سرمي برم... كاش امتحانش نمي كردم!
سه نفر تو دنيا خيلی حال ميکنن: 1.اونی که به عشقش ميرسه 2.اونی که به ارثش ميرسه. 3. اونی که pm من به دستش ميرسه!!!
Be Taraf Ye Mashine Engilisi Midan Ke Farmoonesh Samte Raste...
Azash Miporsan Chetore?!
Mige Valla Bad Nist Faghat Nemidoonam Chera Har Bar TOF Mikonam Miofte Roo Khanooomam !!))))))))))))
2khtar Rashie Be Mamanesh Mige:
Maman In Alangooharo Baba Barat Kharide?
Mamane Mige : Azizam Man Age Be Omide Babat Boodam Alan To Ro Ham Nadashtam!!
)))))))))
ye bar bache az babash miporse:baba vaghti shoma ba maman dashti mirafti mah asal manam budam?babahe mige are azizam raftani pishe man budi barghashtani pishe maman!!!