نمیدونم والا خیلی وقت پیش تموم کردم هیچی از بازی یادم نیستنقل قول:
Printable View
نمیدونم والا خیلی وقت پیش تموم کردم هیچی از بازی یادم نیستنقل قول:
سلام . خوشبختانه تونستم از مرحله ی Lowrider Challenger و Beach's Life عبور کنم ، ولی الان با یه مشکل اساسی رو به رو شدم ، وقتی که Lowrider Challenger رو پاس کردم ، نوبت Lowrider Race ، همون مسابقه بود که CJ باید توی مسابقه ی ماشین سواری اول بشه ، اول هم شدم و مرحله رو پاس کردم و 1000 دلار گرفتم ، با توجه به اینکه مراحل OG توی همون همبرگریه که باید با شاگرد همبریه همکاری می کردم و مرحله ی Burning Desire همون که باید آتش افروزی می کردم و دختره رو از توی ساختمون نجات می دادم ، قبل از Lowrider Race پاس کرده بودم ، الان هرچی می گردم ماموریت جدیدی پیدا نمی کنم یعنی اول هاله ی قرمز رنگ که به منزله ی وارد شدن به ماموریت جدیده رو هیچ جا پیدا نمی کنم ، شهر رو زیر و رو کردم ، ماموریت جدیدی پیدا نکردم که نکردم ، نکنه بازی همین جا تموم میشه ... یا برای ماموریت جدید باید به شهر دیگه ای برم ... لطفا راهنمایی کنید .
ببین مرحله ی مسابقه ی سزار رو رد کردی؟نقل قول:
سلام . خوشبختانه تونستم از مرحله ی Lowrider Challenger و Beach's Life عبور کنم ، ولی الان با یه مشکل اساسی رو به رو شدم ، وقتی که Lowrider Challenger رو پاس کردم ، نوبت Lowrider Race ، همون مسابقه بود که CJ باید توی مسابقه ی ماشین سواری اول بشه ، اول هم شدم و مرحله رو پاس کردم و 1000 دلار گرفتم ، با توجه به اینکه مراحل OG توی همون همبرگریه که باید با شاگرد همبریه همکاری می کردم و مرحله ی Burning Desire همون که باید آتش افروزی می کردم و دختره رو از توی ساختمون نجات می دادم ، قبل از Lowrider Race پاس کرده بودم ، الان هرچی می گردم ماموریت جدیدی پیدا نمی کنم یعنی اول هاله ی قرمز رنگ که به منزله ی وارد شدن به ماموریت جدیده رو هیچ جا پیدا نمی کنم ، شهر رو زیر و رو کردم ، ماموریت جدیدی پیدا نکردم که نکردم ، نکنه بازی همین جا تموم میشه ... یا برای ماموریت جدید باید به شهر دیگه ای برم ... لطفا راهنمایی کنید .
منتظر باش تا بهت زنگ بزنه. زنگ نزد یک گلیچ توی بازیه که تا حالا فکر نکنم پیش اومده باشه.
حتما باید onfoot و بدون هیچ مرحله ای باشی تا بهت زنگ بزنه.
اگه اسم مرحله سزار خالیه نه ، راستی گلیچ یعنی چی ؟ کی بهم زنگ می زنه ؟نقل قول:
نه. اسم مرحله High Stakes, Lowider هست.نقل قول:
اگه اسم مرحله سزار خالیه نه ، راستی گلیچ یعنی چی ؟ کی بهم زنگ می زنه ؟
رد کردی؟
گلیچ یعنی خطای نرم افزاری.
آره . رد کردم ، منتهی ماشینشو دزدیدم ، با ماشینی که Lowrider Challenger رو پاس کردم نبود ...نقل قول:
نمیدونم والا.نقل قول:
آره . رد کردم ، منتهی ماشینشو دزدیدم ، با ماشینی که Lowrider Challenger رو پاس کردم نبود ...
تو الان Gang WAR برات باز شده؟ نقشه ت دو رنگه؟ جلوی اصلحه فروشی یک مرحله نیست؟ 100% باید باشه چک کن. اگه نیست یک سیو دانلود کن و شروع کن.
دوستان فکر کنم ترینرش رو برداشتم درست شدش
بزار برم ببینم چی میشه
برو بچ عزیز نسخه جدید این بازی اسمش چیه؟
دوستان شرمنده من یکی پست زدم نمیدونم چرا 2 تا ظاهر شد