گوشیمو ریست کردم همه آهنگ های فابریک گوشیم پاک شده !
امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!
Printable View
گوشیمو ریست کردم همه آهنگ های فابریک گوشیم پاک شده !
امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!
گل محمدی من چندین بار به این تاپیک رفتم اما نمیدونم هر چی تلاش میکنم بی نتیجه میمونه .میشه شما کاملا بگین چیکار کردین منم همون راه هارو برم بقیه دوستان هم اگه میتونن کمک کنن
اي دي منو در ياهو ادد كن تا كامل برات توضيح بدمنقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همينجا زير آواتو هست اي دي من
نميشه همينجا بگي يا پيغام خصوصي بزاري آخه امروز هر چي ميخواستم وارد ياهو بشم نشد دمت گرم مگر شما به دادم برسين يه جوري حالي كن به ما ديگه من فكر ميكنم يه جايه كارم ميلنگه
باشه من يكبار ديگه كامل برات توضيح ميدمنقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا درايو يو اس بي را نصب كن اين درايو به همراه برنامه setool2lite107 دانلود ميشود كه در مسير زير قرار دارد setool2lite107\drivers\usb_flash_driver . بزار نصب بشه خودش ميدونه كه بايد كجا نصب بشده ( منظورم درايو C )
براي احتياط يكبار سيستم را ريستارت كن
گوشي را خاموش كن در مورد دراوردن سيمكارت و مموري بايد بگم كه من تا حالا 100 بار آكواستيك زدم و اينها را درنياوردم و هيچ مشكلي هم پيش نيومده
حالا برنامه setool2lite107 را باز كن دقت كن در سمت چپ و پايين برنامه بايد USB انتخاب شده باشد سپس مدل گوشي را از قسمت Phone Type انتخاب كن بعد آكواستيك مورد نظر را در قسمت MISC برنامه قرار بده
ناگفته نماند كه تا الان بهترين آكواستيك در بلندي صدا در بلندگو jpx2 هست ( در هندزفري هم صداش سوپر باس هست ) من اين آكواستيك را برات آپلود ميكنم فقط فولدر ifs زيپ شده را آپلود ميكنم تا شما عين همين را در MISC بدون هيچ مشكلي قرار دهي
حالا همه چيز آماده هست FLASH را ميزني سپس دكمه C در گوشي را گرفته و كابل را وصل ميكني (در اين مرحله ممكنه كامپيوتر سخت افزار جديد شناسايي كنه كه شما بايد مسير درايور USB را كه بهمراه برنامه دانلود كرده اين setool2lite107\drivers\usb_flash_driver تعريف كنيد تا بشناسه) پس از چند ثانيه آكواستيك نصب ميشود (نهايت 2 دقيقه در آكواستيكها) و Ready در برنامه ظاهر ميشود حالا از برنامه خارج شده و كابل را درمياري و گوشي را روشن كرده و از صداي تقويت شده لذت ميبري
اما اگر مرحله آخر به مشكل برخوردين يا درايور USB كامل نصب نشده و يا اشكالي در كابل وجود دارد .
محل اتصال USB به كامپيوتر را عوض كنين و به جاي ديگه اي وصل كرده و درايور را از نو نصب كنين
بازم اگر مشكل حل نشد يه كار ديگه اي بكنيد
چون احتمال داره كنتاكتهاي مسي گوشي ( محل فيش كابل ) لكه دار شده باشند يك شيئ نوك تيز مثل چاقو و يا پيچ كشتي تخت كوچيك برداشته و و به ارامي اين لكه هاي سياه را تميز كنيد طوري كه همه جا تميز بشه و هيچ لكه اي در روي كنتاكتهاي مسي باقي نمانده باشد
با انجام دادن اين كارها فكر نميكنم ديگه نقطه ابهامي وجود داشته باشد
اين هم آكو استيك jpx2 :کد:http://www.2shared.com/file/2579972/8d0ce043/ifs.html
ممنون میرم انجام بدم نتیجشو بهت میگم
گل محمدی واقعا گلی دمت گرم دمت گرم دمت گرم درست شد نصب کردم میدونی کجا میلنگید اونجایی که سخت افزار جدید میشناسه من خنگه هالو کنسل میزدم واقعا ممنون جییییییییییییییییگر
سلام:41:
يه مشكل!
من چند روز پيش گوشيم رو براي افزايش صدا هك كردم كه حالا گوشيم هر چند وقت يكبار خودش خاموش ميشه!!
البته ناگفته نمونه(با عرض پوزش از هكرهاي حرفه اي) وقتي ميخواستم كابل رو به كامپيوتر وصل كنم بجاي گرفتن كليد C روي خود گوشي ،كليد C روي كيبورد رو ميگرفتم كه چند بار اين كار رو انجام دادم و نشد كه بعدا فهميدم قضيه چيه!
حالا كمكم كنيد بگسد كه علتش چيه و بايد چكار كنم؟:13:
سلام:41:
يه مشكل!
من چند روز پيش گوشيم رو براي افزايش صدا هك كردم كه حالا گوشيم هر چند وقت يكبار خودش خاموش ميشه!!
البته ناگفته نمونه(با عرض پوزش از هكرهاي حرفه اي) وقتي ميخواستم كابل رو به كامپيوتر وصل كنم بجاي گرفتن كليد C روي خود گوشي ،كليد C روي كيبورد رو ميگرفتم كه چند بار اين كار رو انجام دادم و نشد كه بعدا فهميدم قضيه چيه!
حالا كمكم كنيد بگيد كه علتش چيه و بايد چكار كنم؟:13:
گوشیت دیگه کارش بیخ پیدا کرده یکی از بچه هام همینجوری شده بود واقعا متاسف شدم خیلی خیلی ناراحت شدم دیگه باید دور بندازیش :31::18:مفت بده به نون خشکی من از شما 15 تومان میخرم:31::31::31:(شوخی میکنم امیدوار باش)نقل قول: