سلام
من با windows defender ویستا مشکل دارم. اعصابم رو خورد کرده. می خوام ببینم چطور میشه از شر این موجود مزاحم به کلی خلاص شد. هربار یک پیام میده و به بعضی از برنامه هایی که نصب کردم گیر میده، بعضی هاشون رو می بنده و...
لطفا راهنماییم کنید
Printable View
سلام
من با windows defender ویستا مشکل دارم. اعصابم رو خورد کرده. می خوام ببینم چطور میشه از شر این موجود مزاحم به کلی خلاص شد. هربار یک پیام میده و به بعضی از برنامه هایی که نصب کردم گیر میده، بعضی هاشون رو می بنده و...
لطفا راهنماییم کنید
برنامه unistall میشه اما کار هاییی که کرده بر نمیگرده.نقل قول:
سیستم ریستوری هم جواب نمیده.
اگه ویستا ریپیر داره کجاشه ؟ میخوام ویندوزو repair کنم.
اگه نه که از دوباره نصبش کنم.
نـــــــــــــــــــــــه دست نگهدار :31:نقل قول:
ببین منظورت از اینکه میگی کارایی که کرده بر نمیگرده چیه ؟ چیکار کرده ؟
در قسمت سرچ منوی استارت این عبارت رو بنویس:msconfig
بعد در ادامه start up و تیک windows defender را بردار.خوب اوکی.بعد از ریستارت تیکی که میاد رو بزن و از اون به بعد این گزینه غیر فعال میشه.
من ویندوز ویستای پی سی ورلد را (sp1)را گرفتم چندتا سوال دارم1.من از روی Xp خواستم روی درایو دی نصب کنم مراحل را رفت ولی برای حجم گفت کمه درایو دیه من 9 گیگ و نیم است مگه این ویندوز که روی یک Dvd ی 4 گیگی است چه قدر فضا میخاد2.ram512 Vga5200 Cpu2000 به نظرتون کافیه
تم را به حالت کلاسیک میذاره و از گزینه های Aero ,vsta standard تم خبری نیست.
اوه هاردت چه قدره!!!!
ویستا فکر کنم بیشتر از 10 گیگ بخواد
به نظرم مشخصات سیستمت هم خیلی پایین هست
اگه بخوای با این مشخصات سیستم ویستا بریزی خیلی اذیتت می کنه
به نظر من مشخصات زیر برای ویستا نسیتا خوبه :
CPU 3.00
Ram : 1 GIG
Graphic : 256
بالا به Hard : 160
البته می تونید از اساتید بزرگ پی سی ورلد هم سوال کنید ( ما که خیلی کوچیکیم )
قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد کلید اف 8 رو چند بار بزن و از اونجا گزینه last congfrision ( البته انگلیسیشو درست نمی دونم فکر کنم اشتباه نوشتم ) گزینه پنجم یا ششم هستش رو انتخاب کننقل قول:
برای ایکس پی که بیشتر وقت ها جواب می داد
حالا یه امتحان بکن ضرر نداره
هاردم هم 80 هستش فک کنم باید 2 درایو 10 گیگی را به هم مرج کنم و من ویستای بتا را روی رم 256 و گرافیک 64 نصب کردم.راستی گرافیک 256 مگه چه خبره من با این 5200 دارم کربن را خیلی روان بازی می کنم یعنی یه ویندوز از یه بازی بیشتر گرافیک میخادنقل قول:
اگه ویستارو ببینی می فهمی چقدر حافظه و گرافیک می خواد.
به نظر من هرچی سیستم بالاتر باشه بهتره
بعد این ویستا رم رو نصف می کنه یعنی نصف رم رو می گیره برای خودش البته این طوری که من می دونم
واقعا چیزه عجیبی ساختن!!!