زنگ بزنید نمایندگی اصلی شهرتون تا با پیک براتون بفرستن.نقل قول:
اپراتور های ایرانسل عملا کاری نمیکنند.
Printable View
زنگ بزنید نمایندگی اصلی شهرتون تا با پیک براتون بفرستن.نقل قول:
اپراتور های ایرانسل عملا کاری نمیکنند.
سلام
الان ١٣ روز از زماني كه مودم دستم رسيد ميگذره ولي سيم كارتش فعال نشده
امروز متوجه شدم كه اوناكي كه وايمكس به نام خودشون نيست به هيچ عنوان فعال نميكنن و مودم بايد برگرده
با ٦٠٠ تماس گرفتم گفتن بله قبلا كاري به صاحب مودم نداشتيم ولي تعدادي سرقت شده بود و با اين ها مودم رايگان گرفتن
٧٠٧ ميگه اصلا فعال نميكنيم بريد پس بدين
فكر كرده من پس ميدم و اين همه معطلي داشتم رو بيخيال ميشم
حالا ٦٠٠ گفته فقط شما نيستين ما داريم كاري ميكنيم كه همه فعال بشن
جالبه دوستم كه ٥ روز بعد از من ثبت نام كرده بود فعال شد اونم به نام خودش نبود
دوستاني كه دستشون نرسيده وايمكس ماله خودشون بوده يا نه؟
این ایرانسل سرش با همه جاش بازی میکنه. به هر گسی یه چیزیمیگه. به من میگفت باید صاحب مودمواقعیتو پیدا کنی و مودماتونو عوض کنین. بهتره توی cra شکایت پر کنید. زودتر جواب میگیرید. اگر توی ساعت اداری پر کنید یکی دو ساعت بعد از ایرانسل تماس میگیرن بهتون میگن چیکار میکنن براتون.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نقل قول:
فكر نكنم اونا هم كاري انجام بدن
برای من که انجام دادننقل قول:
بیستم اردیبهشت ثبت نام کردم و امروز ظهر(30اردیبهشت) زنگ زدم پشتبانی.گفت باید تا الان دستتون میرسید و شماره پیگیری داد.عصر از دفتر یک پیک موتوری بهم زنگ زدن و گفتن مودمت اینجاست و شما که نزدیکی میتونی خودت بیای ببری وگرنه ممکنه دو سه روز طول بکشه.رفتم دفتر و دیدم چند کارتن روی هم چیده شده و کلی هم اینور اونور ریخته.به زور مودم من رو پیدا کردن و تحویل دادن.فرم ثبت نام هم پر کردن وبا این وضعیت امید ندارم به این زودی فرم دست ایرانسل برسه و برام فعال بشه:n27:
يعني الان مشكل شما حل شدنقل قول:
چون اينا ميگن به هيچ عنوان ثبت نميشه سيمكارت به نام شما
مشکل من یه چیز نادر بود. طرح تعویض وایمکس بودم. سرویس هم به نام خودم بود. بعد دو روز مودمم رو اوردن دو روز بعدش هم سیمکارت فعال شد ولی به نام کسی دیگه اون سر تهران!نقل قول:
پشتیبانی اراجیف میگفت و راه حلهای چرت و پرت میگفت. مثلا میگفت مودم رو اشتباه تحویل دادن به شما و مال شنا رو به یکی دیگه. باید مودماتون جابجا بشه!!! منم گفتم من مودم نوی خودمو بدم مودم یکی دیگه رو بگیرم که دیگه دست دوم حسابمیشه و معلومنیست چیکارش که نگرده تاحالا؟؟ تازه اولش حتی جواب نمیدادن کد میگیری پر کنن میگفتن بگو صاحب سیمکارت زنگ بزنه! که وقتی گفتم فاکتور و سندش رو دارم دیگه قبول کرد و فرم پر کرد.
خلاصه بعد چند روز دیدم کد پیگیری پشتیبانی دکوریه از سایت cra یهفرم شکایت پر کردم و دو ساعت بعدش یه خانمی از ایرانسل زنگ زد و صحبت کردیم و قرار شدمشکل رو حل کنه. حدود ۱ هفته طول کشید تا دیروزفهمیدم حل شده و تغییر نام داده شده. شمام بهتره امتحان کنی. حداقل یه ادم حسابی تر بعد شکایت بهت زنگ میزنه که به قول خودش واسط cra و ایرانسل هست. اونا با همون شرایط جنس روفروختن و پول گرفتن و به نوعیقرارداد دارن. حالا اگر جنس رو نمیدن باید پول و مودم قبلی روپس بدن مودم جدیدشون رو پس بگیرن.
البته زیاد خودتو ناراحت نکن
اگر نشد هم یه سیمکارت عادی ۴جی ایرانسل بنداز توش و از طرحای عادیش استفاده کن که بعضا به صرفه تر هستن. همون سرعت و کیفیت هم بهت میده شاید سرعت بالاتری هم بهت بده. تعرفه های TDش اصلا آش دهن سوزی نیستن.
اصفهان 5 تا نمایندگی ثبت نام اینترنت ثابت داره و کلا دو تا دفتر مرکزی ایرانسلنقل قول:
دفاتر که زنگ زدم هیچکدومشون اطلاعی نداشتن به دفتر مرکزیشونم سر زدم انجا هم 4 تا خانم پشت سیستم گذاشته بودن عین همون کارائی که شما با 707 یا پشتیبانی آنلاین تماس بگیرید انجام میدهند یک فرم پر میکنندو کد رهگیری میدن همین