احمد آقا گوشی k550 که به w610 تبدیل شده. من مسیر واکمن اسکین2 و منو فلش رو درست آپلود میکنم.اما هیچنقل قول:
واکمن اسکینی اضافه نمیشه.فکر کنم w610 منو فلشو..... ساپورت می کنه؟
احمد آقا گوشی k550 که به w610 تبدیل شده. من مسیر واکمن اسکین2 و منو فلش رو درست آپلود میکنم.اما هیچنقل قول:
واکمن اسکینی اضافه نمیشه.فکر کنم w610 منو فلشو..... ساپورت می کنه؟
پس دیگه باید از پچ GFX استفاده کنید که کلوپشم هستنقل قول:
بله منوی فلش پشتیبانی می کنه
شما از منوی فلش ست شده استفاده می کنید یعنی تم با منو ست هست:11:
سلام من به فایلهای درایوری که توی نرم افزار SE Tool lite v1.7 وجود دارده فکر کنم اسمش golden gate باشه اگه محبت کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
بفرمایید:
موفق باشید. :40:کد:http://tohidkh.parsaspace.com/usb_flash_driver.zip
با سلام شرمندم سوال ميكنم من هر چي سايت بود گشتم ولي يه پچ براي انتن و باطري براي k800 r8bf003 پيدا نكردم اگر دوستان محبت كنن آدرسي چيزي ممنون ميشم البته آنتن سوا و باطري سوا با اين برنامه imgtooldb2 هم هر كاري كردم سايزش با ايكونام نخوند كه حد اقل پچشو در بيارم
می خواستم بدونم می شه s500 رو به w580 تبدیل کرد یعنی میشه Main va Fs گوشی W580 رو روی S500 بریزم و همچنین از نظر قابی چی میشه قاب W580 انداخت کسی تاحالا فلش w580 روی s500 انجام داده اخه برای S500 هیچی نیست پتچی نه چیزی به همین دلیل می خوام W580 کنم خواهشا زود راهنماییم کنید
امتحان نكردم فلش كه ميشــــه ولي بالا اومدن گوشي نميدونم:41: از GDFS بك اپ بگير و هر كاري دوست داشتي انجام بــــده كه بعد با مشكل برخوردي اون بك اپ روي گوشي بريزي برا S500 پچ هســـت به 10تايي ميشـــه :20:نقل قول:
سلام
دوستان عزیز 1 گوشی w700 از فرانسه که زیان فرانسه و انگلیسی فقط داره
1 الان چند ماهی هست دارم ازش استفاده میکنم ولی 1 هفته هست 1 مشکل پیدا کرده من ساعت رو تنظیم میکنم 1 روز یا دو روز بعد این ساعت گوشی3 ساعت بر میگرده عقب دوباره که درست میکنم بازم بعد از 1 مدت 3 ساعت دویاره برمیگرده عقب این ساعت گوشی دلیلش چیه که ی ساعت برمیگرده عقب
بعد 1 سوال دیگه اگه بخوام زبان فارسی اضافه کنم بهش میتونم خودم تو خونه از طریق کامپیوتر و کابل usb خود گوشی ایم کار رو انجام بدم اگه میشه روشش رو توضیح بدین
سلامنقل قول:
چقدر از 1 استفاده کردید :46:
گوشی تون رو ریست کامل کنید.... اگه مشکلش حل نشد، باید فلش بشه.
سوال بعدی: بله! خیلی هم آسونه. خودتون به راحتی میتونید هم گوشی رو فلش کنید و هم زبان فراسی اضافه کنید بهش.
موفق باشید :11:
اول ممنون ولی طریق ریست کردن و و فلش کردن و اضافه کردن فارسی ر وتوضیح نمیدینقل قول: