کسی در مورد مشخصات و قیمت گیرنده دیجیتال سیماران اطلاعات داره؟:46:
Printable View
کسی در مورد مشخصات و قیمت گیرنده دیجیتال سیماران اطلاعات داره؟:46:
کسی اطلاع داره انتن های مخصوص این فرستنده که تقویت داشته باشند چیه من از انتن سیماران استفاده می کنم و فقط 7 شبکه دریافت می کنم
سرانجام من این آنتن ها رو یک جا دیدم به قیمت 18 تومن.
ولی نمی دونم جواب میدهد یا خیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله حق با شماست ولی شما امتحان کردید که با نرم افزار های کانورتر هم امکان مشاهده فیلم ها در کامپیوتر ها نیست؟:18::41:نقل قول:
بله با همه نرم افزارها امتحان کردم. و جواب نداد/ پشتیبانی هم میگه فایلها کد گذاری شده اند. اگر من و شما و دیگران پیگیری کنند امید است که این نقیصه با آپدیت حل بشه که اونوقت عالیهنقل قول:
گويا منطقه ما با توجه به ساختمانهاي بلند مشكل دريافت دارد و بايد به همان سيستم آنالوگ اكتفا كرد.نقل قول:
آف تاپيك: اگر كسي نياز به اين مدل داره با تخفيف تقديم مي شود (تاريخ خريد 8/26)(امكان ارسال پیام ندارم 9361388486 SMS)
مارک های : برایت ، پروویژن ، بلوسنس خوبننقل قول:
دیگه اینا چیزی نیستن که قیمت گارانتی دار و غیر گارانتیش فرق داشته باشه ، انقدر رقابت شدیده که از نظر قیمتی ارزش قاچاق شدن هم ندارن !!!
ایکس ویژن هارد اکسترنال رو فقط در صورتی ساپورت میکنه که خودش آداپتور داشته باشه
[HTML][/HTML]سایت ف[HTML][/HTML]روش گیرنده های دیجیتال
com.گیرنده.www
نظرتان در مورد اين چيست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي كاغذ كه مشخصات خوبي دارد و از برند با پدر و مادري است.کد:http://www.4shared.com/photo/l0NsWr5v/ph0.html
من امروز X.VISION XDVB-131 خریدم!
تا الان که فریز ندیدم، یه نظرم خوبه!
اما در مورد پخش فیلم از فلش مموری:
چنتا کلیپ HD با رزولوشن 1080P ریختم توش راحت پخش کرد، فقط تو بعضی از صحنه ها یه ذره گیر میکرد که اونم بخاطر سرعت پایین فلش مموری نسبت به bitrate اون کلیپا بود. البته کلیپ های HD-Rip رو راحت پخش می کنه! فیلم های MKV با کیفیت 720p رو هم راحت پخش میکنه، اما یه مشکلی وجود داره! فیلمای با حجم بیشتر از 700-800 مگابایت رو نمیتونه از فلش مموری پخش کنه! نمی دونم دستگاه های دیگه هم این مشکل رو دارن یا نه!
راستی زیرنویس با پسوند SRT رو هم خیلی ریز اونم با رنگ قرمز نشون میده! :41: زیرنویس sub رو هم ساپورت نمیکنه!
کسی سوالی راجع به این مدل داشت در خدمتم.
سلام .
آقا این دستگاه ها قابلیت دریافت چندتا کانال رو دارن ؟ همه کانالهای استانی رو میگیره ؟
مخلصیم.