نقل قول:
روي خط شما فعلا ADSL فعال نميشه،خط شما PCM هست و روي اين نوع خط ها ADSL رانژه نميشه
Printable View
نقل قول:
روي خط شما فعلا ADSL فعال نميشه،خط شما PCM هست و روي اين نوع خط ها ADSL رانژه نميشه
نمیشه برم مخابرات و تقاضا بدم؟
نقل قول:
فايده نداره..... چون بايد كل منطقه را عوض كنند........
ميتونيد بريد سفارش يك خط جديد بدهيد و بگيد براي ADSL ميخوام
ممنون از راهنمایی...نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام برم اصلاح (اصلاح سر) ، به نظر شما کجا برم ؟ و در ضمن میخوام مدل موهامو سیخی بزنه
بهش بگم چه مدلی میخوام ؟
نیتت چیه؟نقل قول:
:31::31::31:
چقدر پول داری؟؟؟:31:
بیا همین نظر غربی Best barber یا یه همچین چیزایی.
در مورد سیخ سیخی هم، همینو بگو خودش راهنماییت کنه...
نیتی ندارم :31:نقل قول:
چقدر باید به سلفم اونور
من اینجا هر بار 3 تومن میدم اونور قیمتا چجوریه :21: ؟
اگه بخوام تو خونه سیخ سیخی کنم ( به غیر از اینکه برق بگیرتم :11:) باید چیکار کنم ؟
با اجازه آقا پسرا منم راهنمایی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شما برو تافت بخر موهات را حالت بده بعدش تافت بزن به موهات همچین سیخکی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که انگار برق گرفتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط تافت یه نمه موهاتون را خشک و شکننده می کنه مصرف زیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بچه ها قیمت گوشی موبایل بعد از عیدی چطوریاست ؟ بالا میاد پایین میره ؟ به جز اصفهان سل یه چند تا مغازه بهم معرفی کنید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ميخواستم ببينم بهترين سرويس ارايه كننده Adsl+2 در اصفهان چيه؟
خيلي مهم هست
با سلام
ميخواستم ببينم بهترين سرويس ارايه كننده Adsl+2 در اصفهان چيه؟
خيلي مهم هست