حواستون به گارانتی بانیانش هست؟من یک نمونه گارانتی جعلی از بانیان دیدما...خود فروشنده جعل کرده بود...شدیداً حواستون به هلووگرام باشه...امیدوارم زودتر پیدا شه...خیلی منتظر موندیم
Printable View
حواستون به گارانتی بانیانش هست؟من یک نمونه گارانتی جعلی از بانیان دیدما...خود فروشنده جعل کرده بود...شدیداً حواستون به هلووگرام باشه...امیدوارم زودتر پیدا شه...خیلی منتظر موندیم
نقل قول:
دوست عزیز من باشما موافق نیستم من vt30 رو هنوز ندیدم ولی vt20 و st30 رو مقایسه کردم و باید بگم st30 فقط تو مورد روشنایی تصویره که از vt20 بهتره ولی در عوض تو تمام موارد زیر برتری با vt20 هستش :
3ِD
کیفیت رنگ ها
تفکیک پزیری دقیق رنگها ( تو صحنه های تاریک فیلم ها vt20 جزیات بیشتری نسبت به st30 نشون میده )
رنگ سیاه عمیق تر
کیفیت صدای کمی بهتر
نظر کلی اینه که st30 خوبه ولی برتری vt20 به اون کاملا محسوسه
من هیچ کدوم از این دو مدل رو ندارم و قصد طرفداری از هیچ کدوم رو هم ندارمنقل قول:
ولی همین امروز رفتم توی یکی از فروشگاه های شیراز و از شانس خوب من هر دو مدل رو کنار هم روشن داشت !:27:
و از اونجایی که فروشنده هم آدم با حالی بود و به مشتری احترام می گذاشت ازش خواستم که بهم عینک بده تا 3 بعدی هر دو مدل رو تست کنم و اونم قبول کرد.
اول هر دو مدل داشتن گلف رو بصورت 3بعدی نشون می دادن که خوب اکثر تصویر ها ثابت بود و واسه تست 3 بعدی جالب نبود ولی بعد خود فروشنده یه مستند زیر آب گذاشت که با اون می شد کاملا افکت و عمق 3 بعدی رو حس کرد
این رو بگم که با اینکه هر دو مدل کنار هم بودن من واقعا متوجه تفاوت محسوسی نشدم به غیر از اینکه st30 یه مقدار اشباع رنگ بیشتری داشت . هیچ کدوم هم فلیکر و کراس تاک نداشتن و واقعا رو مد 3 بعدی راحت بودم ( البته حدود 5 دقیقه بیشتر نگاه نکردم) ولی به نظرم از لحاظ 3بعدی واقعا این دو مدل جز بهترین ها هستن (قبلا 3 بعدی مدل های جدید ال جی و سونی و سامسونگ رو هم دیدم که می گم)
در مورد انتخاب این که کدوم یک از این دو مدل بهتره نمی خوام بحث کنم ولی این رو در نظر داشته باشین که در شرایط مساوی vt20 چند صد هزار تومنی گرون تر هست و به هر حال سری 2010 هست و ساپورت نرم افزاریش مطمئنا زودتر از st30 به پایان میرسه و پاناسونیک ممکنه ورژن های جدید فریم ور و واسش تولید نکنه
در مورد کیفیت هم به نظر من حتما باید کسی که می خواد خرید کنه شخصا تصویر هر دو مدل رو ببینه و این که بر اساس نظر من و شما یا هر کس دیگه ای تصمیم بگیره کاملا اشتباه هست . آخه هر کسی توقعات شخصی خودش رو داره
در نهایت اگه قرار باشه بین این دو مدل یکی رو انتخاب کنم قطعا st30 خواهد بود
البته vt30 روشن رو هنوز ندیدم:31:
من از ورژن 1.4 استفاه میکنم مشکلی نیست و3d رو نشون می ده.نقل قول:
کسی اگه بتونه با 1.3a تست کنه بگه چون قیمت 1.4 15 هزار تومنه ولی 1.3 تقریبا 6 تومنه.
منم مثل شما قصد طرفداری از هیچ کدوم رو ندارم و در پست های قبلیم بارها st30 رو به دوستان توصیه کردمنقل قول:
ولی چند نکته را در مورد vt20 می گم :
- دیدن تصویر تو فروشگاه ملاک نیست حتی اگر یک سورسو به هر دو تی وی وصل کرده باشند به این دلیل که ممکنه اصول کابل کشی رعایت نشده باشه وتازه اگر هم رعایت شده باشه تی وی ها به درستی تنظیم نشده اند . بعضی تی وی ها با یک تنظیم ساده به طور محسوسی بهتر می شن و بعضی ها هم خیلی فرقی نمیکنن و این البته بستگی به تعداد option های ارایه شده هم داره که به عنوان مثال vt20 در این مورد خیلی کاملتره تا st30 و باتنظیم دقیق می تونید کیفیت عالی ازش بگیرید .
- crosstalk , st30 داره ولی خیلی کمه و گاهی حس می شه . vt20 در این مورد کمی بهتره و این تو بعضی موارد قابل تشخیصه .
- در مورد 3 بعدی های sony , samsung , lg هم همون طور که خودتون گفتید اصلا قابل قیاس با panasonic st/vt نیستند.
- vt20 از سری high-end پاناسونیکه که معمولا ساپورت نرم افزاری طولانی تری دارند و تا هر زمان که st30 ساپورت بشه اونم میشه با وجودی که یکسال قدیمی تره
برتری های vt20 که در پست قبلی گفتم در حالتیه که شما هر دو تی وی را به دقت تنظیم کنید تا بهترین کیفیتو ازشون بگیرید.
شاید اگه تو این حالت این 2 تا رو مقایسه کنید با وجود قیمت بالاتر vt20 رو انتخاب کنید. در هر صورت هر در قیمت خودشون بهترین گزینه اند .
خاموش که باشه می گی برات روشنش کنه که تصویره شو ببینی مثل بقیه TV ها.نقل قول:
البته vt30 روشن رو هنوز ندیدم
من تصویر vt30 رو با st30 بقل هم دیدم زیر نور فروشگاه که فرقی با هم ندارن البته یکمی به نظرم تصویر vt30 جیغ تره اونم خیلی کم فیلتر رنگ مشکی vt30 هم یکمی کمتر رفلکس داره یه نیم درجه مات تره فکر کنم ولی بازم نظر قطعی نمیشه داد باید برم یه دور کامل نگا کنم جفتشونو.
من تصویر vt30 رو با st30 بقل هم دیدم زیر نور فروشگاه که فرقی با هم ندارن البته یکمی به نظرم تصویر vt30 جیغ تره اونم خیلی کم فیلتر رنگ مشکی vt30 هم یکمی کمتر رفلکس داره یه نیم درجه مات تره فکر کنم ولی بازم نظر قطعی نمیشه داد باید برم یه دور کامل نگا کنم جفتشونو.
شوخییییی می کنی !!!!:18:نقل قول:
منظورم این بود که هنوز واسه نمایش نیاوردن و فقط عکس هاش رو دیدم
به دلیل اختلاف ولتاز برق تو کشورهای مختلف (برای مثال امریکا و ژاپن=110v / اروپا=220v ) سییتم های تلویزیونی اونا از ابتدا به ترتیب 50hz و 60hz پایه گذاری شدند . الانم که تکنولوزی پخش دیجیتال اومده هنوز به دلیل سازگاری با آرشیو های قدیمی ترکیبی از انواع رزولوشن و فریم ریت (18 حالت) تو استاندارد جدید تعریف شده که تمام شامل تمام رزولوشن ها و فریم ریت های sdtv ,hdtv هستشنقل قول: