سرعت شماهام اینقدر اومده پایین؟؟؟
من الان حتی صفحه هارم به زور باز میکنم...
Printable View
سرعت شماهام اینقدر اومده پایین؟؟؟
من الان حتی صفحه هارم به زور باز میکنم...
بله سایتهایی که توی سرورهای ایران نبودن دیشب مشکل داشتن . فکر کنم مخابرات بیشتر شبکه اطلاعات ملی وزیر ارتباطات رو می فروشه تا اینترنتنقل قول:
دوستان سرور اپلود سنتر box.com خیلی با مخابرات سته. چون با 160 مخابرات بین 23-25 سرعت ثابت شد. من کلی متعجب شدم. 1.5 مگ فایل تو 30-40 ثانیه دانلود شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
شماره پرونده رو از کجا باید بیاریم
و این صفحه چه اطلاعاتی رو به ما نمایش میده ؟
سلام دوستان
تعرفه های سرویسهای مخابرات رو میگید
من کرج هستم
سرعت سرویس های مخابرات چند ماهی هست حرکت نزولی اش را شروع کرده و در این یکی دو ماه اخیر داره به صفر میل می کنه متاسفانه :( تازه اونم ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه اش
Sent from my XPERIA S
سلام
من دیروز بالاخره از مخابرات 512 گرفتم.کمتر از 12 ساعت بعد از درخواست adsl برام وصلش کردن! الان اومدم دیدم که upstream رو روی 127 بستن. سرعت دانلودش هم با idm از 55 کیلوبایت بالاتر نمیره در صورتی که باید 64 باشه. میخواستم ببینیم برای شما هم همینطوریه؟
در ضمن دوستانی که میخوان 512 بگیرن به جای اینکه برن مرکز مخابراتیشون درخواستشون به منطقه بدن. مرکز مخابراتی به من 512 نمیداد ولی خیلی راحت منطقه درخواست رو قبول کرد.
سرعت به شدت اومده پایین
در حدی که دانلود روی 4 5 هست
بنده هم همین سوال رو داشتمنقل قول:
اگه کسی از دوستان اطلاع داره ما رو هم راهنمایی کنه
مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
فقط میشه بفرمایید چه مدارکی برای این درخواست با خودتون بردید ؟
منظورم اینه کارت دانشجویی مقطع خاص یا جواز کسب یا یه همچین چیزایی میخواد ؟
یه درخواست مینویسی بنام صاحب خط که این شخص برای کارش احتیاج به 512 داره. اگه سربرگ شرکت و مهر و امضا شرکت هم باشه که چه بهتر.کپی مداک مربوط به شغل اون طرف هم باید پیوست کنی.نقل قول:
چون خط به نام بابام بود برای من کپی کارت نظام مهندسی بابام رو گرفت.کلا 10 دقیقه بیشتر طول نکشید بعد گفتن که خودمون 1ساعت دیگه میفرستیم مرکز مخابراتیتون!البته مرکز مخابرتی بیشتر اذیت کرد! بعد توی مرکز مخابراتی همون پروسه ی همیشگی رو برای دریافت adsl باید طی کنی.
من فکر کنم این برای کسایی ه که خط اخصاصی دارن.اون لینک اگه دقت کنی اولش نوشته 1899 که اگه بری تو سایت مخابرات این شماره پشتیبانیه کسایی که خط اختصاصی دیتا دارن.