حجما برگشت خورده ولی سرعت پایینه دیشب 1.5 گیگ دانلود کرد
Printable View
حجما برگشت خورده ولی سرعت پایینه دیشب 1.5 گیگ دانلود کرد
شایدم همینطور باشه . 3 گیگ منو که برنگردوندن هنوز . طرح سه ماهه برنزی .نقل قول:
+
همین الان به پشتیبانی زنگ زدم مثل ادم و با عذرخواهی گفت که از همه این حجم کم شده و حداکثر تا 48 ساعت اینده به حساب همه بر میگرده . به افتخار اولین پشتیبان انسان توی مخابرات . جدیدا فکر کنم به جای گاو ، انسان استخدام میکنن .
مال من هنوز3750مگابایت کم شده بر نگشته تازه اینم ریز کارکرد دیشب تو قسمت رایگان هم نیست.طرح نقره ای شماره7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بعضیاشون خوبننقل قول:
همین الان به پشتیبانی زنگ زدم مثل ادم و با عذرخواهی گفت که از همه این حجم کم شده و حداکثر تا 48 ساعت اینده به حساب همه بر میگرده . به افتخار اولین پشتیبان انسان توی مخابرات . جدیدا فکر کنم به جای گاو ، انسان استخدام میکنن .
یکی دو ماه پیش به مشکل برخورده بودم دو بار زنگ زدم بار اول یه دختره جواب که هیچی بارش نبود و کارم رو راه ننداخت فرداش زنگ زدم یه پسره بود هم برخورد خوب داشته هم مشکلم رو حل کرد هم 4 تا چیز جدید یادم داد
بد جور غاط زدن:n22:
3 گیگم و خوردن:n24:
امروز صبح 510 مگ رو پس دادن:n13:
قشنگترین فحش ها تقدیم برتو باد مخابـرات:n11:
اینقدر خوشحالم ک نگو ن پرس چون بالاخره ی ادم تو پشتیبانی پیدا شد فک کنم نقش سگه گلرو بازی میکرده واسه همونم بوده که درست راهنمایی کرده به قول خودمون گندشون بوده:n02::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
حجم های منم هنوز بر نگردوندن،الان زنگ زدم 2828 گفت تا پس فردا برمیگرده به حسابتون.(طرح طلایی)
دوستانی که تماس میگیرن و حجم هاشون برمیگرده،شما شماره خودتونو اعلام میکنین یا اینکه میکن برای همه برمیگرده؟
بنده هم مشکل شما رو دارم نه حجم کم شده برگشته و ریز کارکرد هم همیطوره!نقل قول:
شمارت که میافته اگه از خونه زنگ بزنینقل قول:
من دیروز زنگ زدم گفت شب واسه مهمه بر میگرده