این همه بچه ها میگن ما بازیو گرفتیم چرا نمیان شات بزارن از بازی؟؟!!!! بابا فکر ما رو هم بکنید :دی
Printable View
این همه بچه ها میگن ما بازیو گرفتیم چرا نمیان شات بزارن از بازی؟؟!!!! بابا فکر ما رو هم بکنید :دی
بازی رو اجرا نمی کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
یه سری میگن کرک سالم اومده حتی روش کار با کرک هم گفتن و 100 درصد تست شده هم هستشنقل قول:
یه سری دیگه هم میگن که خیر کرکی نیومده
به هر حال فکر نکنم کرکرهای ایرانی بخوان کاری کنن
اینجور بازیهارو معمولا خود reloaded (فکر میکنم روسی باشه) کرک میکنه!!!
کرکهای ایشون خیلی مطمنه
پس تا زمانی که یک کرک از reloaded نیومده باید بازی رو کرک نشده فرض کنید(البته مطمئن باشید که کرک خواهد شد!!! ولی خوب یه چند روزی وقت میبره بازی تازه اومده!!)
دوستانی که بازی رو نصب کردند . رو چه ویندوزی جواب داده؟!
سلام دوستان ! بلاخره منم سفارش دادم ، فردا ميرسه دستم يه چند تا سوال! اين سيستم داغون ما بازي رو ميكشه؟:
RaM : 2GIG
C.P.U : Amd Athlon X2 4000
V.G.A : 8400 512 Ram
Windows : xp Sp 2(sp 3 ?) s
و سرانجام اينكه براي دوستان اگه دستم برسه ، 2500 الي 3000 تومن براي فروش ميدم .
اميدوارم موفق باشيد.
کرک درست حسابی برای بازی نیست متاسفانه فعلا، بعضی از کرک ها جدیدتر البته بعضا برای بعضیا کار میکنه ولی اکثرا کار نمیکنه و بعضیا هم که کار میکنه در بازی به مشکل دوربین میخورن و اینکه ماشین خودش گاز میگیره بعضی هم از بازی پرت میشن بیرون و کامنت های دانلودر ها رو میخوندم تعداد کمی میگفتم که بازی رو بدون مشکل اجرا کردن . در هر صورت هرچی هست قفل نافرمیه و دقت کنید هیچ گروه معروفی تا الان کرکی بیرون نداده و نتونسته بازی رو درست کرک کنه .
مثلا این فکر کنم یکی از بهترین کرک هایی که الان موجوده بهمراه فایلهای EXE کرک شده حجمشم 48 مگه ولی بازم بعضیا گفتن کار نمیکنه با این حال فکر نکنم کرکی از این بهتر موجود باشه :
یه چیز جالب یه جایی خوندم که یکی گفته بود یکی تونسته بازی در ویندوز 7 نسخه پری بتا بدون کرک اجرا کنه ؟؟؟!!کد:http://thepiratebay.org/torrent/4553823
جناب بالايي! سرويس پك سه بهتره خوب ! ويستا هم كه اگه سيستمت بكشه!نقل قول:
دوستانی که بازی رو نصب کردند . رو چه ویندوزی جواب داده؟!
بي صبرانه منتظر رسيدن بازيم!
ژس نسخه اي كه منم گرفتم مشكل كرك خواهد داشت ! اگه كرك سالم بياد ميشه جايگزين كرد با كرك فعلي ، كرك GT pland چطوره؟نقل قول:
کرک درست حسابی برای بازی نیست متاسفانه فعلا، بعضی از کرک ها جدیدتر البته بعضا برای بعضیا کار میکنه ولی اکثرا کار نمیکنه و بعضیا هم که کار میکنه در بازی به مشکل دوربین میخورن و اینکه ماشین خودش گاز میگیره بعضی هم از بازی پرت میشن بیرون و کامنت های دانلودر ها رو میخوندم تعداد کمی میگفتم که بازی رو بدون مشکل اجرا کردن . در هر صورت هرچی هست کرک نافرمیه .
مثلا این فکر کنم یکی از بهترین کرک هایی که الان موجوده بهمراه فایلهای EXE کرک شده حجمشم 48 مگه ولی بازم بعضیا گفتن کار نمیکنه با این حال فکر نکنم کرکی از این بهتر موجود باشه :
موفق باشيد.
کرک هايی را که من داشتم اينجاها آپلود کردم،اگر کسی خواست بگيره.نقل قول:
من خودم اوليش را ريختم و کار کرد،اما نه اونجوری که بايد،يه دفعه ميپره بيرون.
دومی را هم ميگن کار ميکنه،اما امتحان نکردم،حالا شما هر کدوم را ميخواين بگيرين.
اين اوليش:
اين هم دوميش:کد:http://rapidshare.com/files/170255981/Crack.01.zip.html
ولی در کل هر کسی را که ديدم و اين کرک ها را نصب کرده،راضی نبوده،حالا خود دانيد.کد:http://rapidshare.com/files/170257896/crack_gta_4_100__work.rar.html
آقا مطمئن باشید تا این لحظه کرک سالم این بازی پیدا نمیشه، الکی تو اینترنت دنبالش نباشید.