downstream مودم رو چک کردید ؟نقل قول:
دقیقا 512 هست ؟
معمولا شرکت ها یمقداری بالاتر میبندن تا اثرات تلافات خودش رو نشون نده برای کاربر.
Printable View
downstream مودم رو چک کردید ؟نقل قول:
دقیقا 512 هست ؟
معمولا شرکت ها یمقداری بالاتر میبندن تا اثرات تلافات خودش رو نشون نده برای کاربر.
مگه رو فیبر نوری هم میشه adsl داد؟:18:نقل قول:
سلامدوستان نقش روتر چیه؟
سلام
کسی از دوستان لینک سرعت سنج اینترت روداره ممنون میشم اگر لطف کنید
باسپاس فراوان.
نقل قول:
بله میشود فقط نیاز به مودم خاص داره
دوستان لطفا امضاء خودتون رو بزنيد و كپي نكنيد!!! باشد كه رستگار شويد در سايه خلاقيت خود
سلام دوستان
نمی دونم این بار دیگه جدیه یا نه !
به پدرم گفتن فردا بیا مرکز تا یوزر پس بگیری...این یعنی واگذاری adsl به من بعد از دوسال قطعی شده؟!
حالا باید چیکار کنم؟؟ یوزر پس رو که گرفتم باید مودم رو بخرم و کانکت شم؟؟ تنظیمات خاصی داره؟؟ آموزش pdf ی چیزی هست که من بخونم؟
بهترین مودم از نظر برد و وایرلس بودن و وصل شدن به دو pc چیه؟؟ از کجا می تونم بخرم؟
ببخشید کلی سوال شد،ممنون میشم تا اونجایی که می تونید راهنمایی کنید.لطف می کنید
موفق باشید
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
قضیه این لیست سفید چیه؟؟نقل قول:
واقعا این طوریه؟؟ یعنی فقط بعضی سایتنارو میشه باش باز کرد؟!؟!
روی بستری که تمامش فیبرنوری هست نمیشه . ولی روی خطوطی که کافوی نوری دارند میشه. به اینصورت که تا نزدیکی منازل فیبر میکشند و بقیه رو کابل مسی میکشند تجهیزات isp رو در اون کافو قرار میدند و می تونند روش adsl بدند.نقل قول:
نه منظورم بعضی وقتها بود.مثلا هفته ای یکبار و اون هم چند ساعت اینطوری بودنقل قول:
من میگم با وضعیت فعلی اینترنت مخابرات عالیه.
یوزر و پسورد رو که گرفتی باید توی کانکشنی که تو ویندوز یا خود مودم میسازی وارد کنی.سریعتر مودمت رو بخر.واسه من 2 روز بعد درخواست وصل شد.
upstream :128نقل قول:
downstream:512