داتک emuleرا بسته؟ :13:کسی میدونه؟
Printable View
داتک emuleرا بسته؟ :13:کسی میدونه؟
این آسیاتک رو باید گل بکیرن الان سرعت دانلودم رو 400 بایته!!!!!!
دوستانی که 128 داتک دارن الان سرعتتون رو چند هستش؟
من هم دقیقا مثل شما عمل میکنم.نقل قول:
الان هم با Dialup اومدم.
خدا حافظ آسیاتک لعنتی کلاه بردار خالی بند.
سلام شرکت جدید(خدا کنه خوب از آب در بیاد):31:
من الان که یه ماهی هست دایال اپ دارم سرعتش 128 هست هست سرعت دانلودم روی 13 هست ..
می خواهی باور کن می خواهی باور نکن...
نقل قول:
آقا من تا همين 2ماه پيش 512 صبانت داشتم ماهي 19 هزار تومن محدوديت داشت شما چطور ميگين محدوديت نداره ؟؟؟؟ اصلا امكان نداره من از خود مركز هم گرفته بودم نه نمايندگي
خوب ایشون گفتن قیمتش توی هر مها 241.500 هست دیگه اونی که شما گرفته بودید 19 تومنی بوده خوب...
آقا شركت جديد كه گرفتي چيه؟؟ چه قيمتي ؟؟ شرايطش؟؟؟؟ آسياتك بعد از اين كه يه سريا رفتن پس دادن بهتر شده الان منطقه ما كه پهناي باند نداره سرعت دانلود من شده 16 الي 20 خيلي خوب شدهنقل قول:
اشتراکتون چی هست ؟؟نقل قول:
128؟؟
اگه 128 باشه که عالی شده
نقل قول:
آره 128 هستش والا مركز مخابراتي ما خيلي شلوغ هستش پهناي باندش پر شده الان سرعت دانلود من روي 16 هستش يهو ميره 20 يهو ميره 6 دوباره ميره 11 متغير هستش ولي بهتر شده چون چند وقت بودش روي 2 مونده بودش ميدوني تمام مشكل ما نداشتن پهناي باند در مخابرات هستش و اينكه يه پهناي باند رو به 8 نفر ميدن اگه پهناي باند رو اضافه كنه يا اينترنت از طريق فيبر نوري برق بشه ديگه مشكل نداريم ولي نميكنن ديگه. حالا من آشنا تو مخابرات و وزارتدارم دارم اين ور اونور ميكنم كه يه پهناي باند اختصاصي بگيرم حالا گفته رديف ميكنم نميدونم اينقدر مسخره شده مني كه به كسي رو نميندازم براي اينترنت بايد پارتي بازي كني اي بابا
از دزد آنلاين ببخشيد پارس آنلاين نگير که از چاله در مياي ميافتي تو چاهنقل قول: