نقل قول:
آرش خان من پیشنهاد میدم که شما گوشیتو بفروش و دیکه تو این فروم تشریف نیار....چون داری از رو تعصب حرف میزنی و لطفا از واژه املت استفاده تکن چون تمامی کسایی که اینجان از روی عقل و شعور بالا این گوشی رو خریدنن و همگی کار درستی کردن این که شما میگی املت یعنی به شعور دوستان توهین کردید که 450 تومن دادن به املت.
والا یکی میخواد ازم بخره 290 (خیلی هم منت گذاشت) منم دیدم 290 فروختنش اصلا بصرفه نیست ... الان دنبال مشتریم
امنیا رو کاعذ خیلی مزایا داره ولی در عمل مشکلاتش زیاده .. مثلا برنامه ها با درایو جی سنسور خودش جواب نمیدن و اگه مال اچ تی سی رو نصب کنیم خودش گوشی میریزه بهم
یا مثلا خیلی از بازی ها روش اجرا نمیشه
اکثر پلیر ها باهاش مشکل داره
خلاصه این چند روزه شدید رفته رو اعصابم
این بخش phone خودشون هم که دادن به مایکروتل ماشالله ماشالله بزنم به تخته از فاصله 20 سانتی دکل بی تی اس به این ور انتن نمیده
شکر خدا بعد 5 دقیقه اینترنت شیرینگ گوشی میشه جهنم ..... (تو تاچ دایاموند بعد دو ساعت گوشی اصلا داغ نشده بود)
وقتی دارم میبینم یخچالی که جلومه هم سامسونگه و گوشی که دستم هست هم سامسونگه باز میره رو اعصابم
وقتی میبینم سنس رو نصب میکنم و فقط 20 مگ رم خالی میمونه اعصابم میریزه بهم
این اخر کاری هم که 7-8 گیگ اطلاعات مهم امو به باد داد .....
نقل قول:
ناب آقای Arashdn شما فکر میکنم یه مقدار احساساتی شدی و از روی منطق صحبت و قضاوت نمیکنی.
دوست من ایراداتی رو که شما داری از این گوشی میگیری و در مقابل از گوشیهای HTC حمایت میکنی لازمه که بهت یادآوری کنم که اصلا این موارد رو گوشیهای HTC به طور ذاتی ندارن که حالا بخوان ایراد داشته باشن یا نداشته باشن ، کدوم گوشی HTC اصلا حافظه داخلی داره تا حالا بخواد جلوی سامسونگ بگه که حافظه داخلی گوشیهاش نمیپره و ضعف نداره ، من فکر میکنم که باید به سامسونگ آفرین گفت که این امکان رو در Omnia II قرار داده و اگر هم حافظه داخلی کسی بپره بر میگرده به طرز استفاده خود طرف البته این ضعف به خاطر نا وارد بودن صاحب گوشی نیست بلکه یه نا هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار گوشی هست که بر میگرده به ساختار سیستم عامل و در نهایت کمپانی مایکروسافت.
اچ تی سی میدونه کهمشکل داره پس نمیزاره و در نتیجه 7-8 گیگ اطلاعات مردم هیچ نمیشه و مردمم 20 تومن تیغ نمیزنه ....
نقل قول:
دوست من شما وقتی میخواستی این گوشی رو بخری به اجبار کسی نخریدی و اگه حالا ازش زده شدی باز هم کسی مجبورت نکرده که این گوشی رو نگه داری و میتونی بری سراغ گوشیهای HTC و لازم نیست بیای اینجا و از روی حرص شروع به گفتن الفاظ بی ربط و بی معنی بکنی که هیچ ربطی به یه انجمن تخصصی گوشی موبایل نداره چونکه افرادی که میان اینجا دوست دارن تا مطلبی رو از سایر اعضا یاد بگیرن و با سایرین تبادل اطلاعات کنند نه اینکه حرف های بی ربط و غیر منطقی و بچه گانه بخونند.
من رو حساب مشاروه های همین انجمن وتعریف های این گوشی روی کاغذ خریدم
حالا هم قیمت فروشش مجبورم کرده که نگه دارم .....
خداییش خود من کم سوال جواب میدم اینجا؟؟
نقل قول:
لطفا حداقل به خاطر خدماتی که گوشیت توی مدتی که داشتی بهت داده از واژه های بهتری استفاده کن ، البته اینم بر میگرده به انصاف ، درک و منطق اون استفاده کننده.
من همیشه سپاس گذار بودم و هسم
ولی این روزا اعصابم خیلی خرابه ....
نقل قول:
آقا این کلیپ رو ببینید: اولین سری ویندوز 7 روی امنیا اچ دی :
کلیپ زیاده ...
منم کلیپ میدم ویندوز ویستا رو روی تاچ ویوا بالا آوردن ..........
مهم اینه که عملا چیکا کنن
تازه خودت نوشتی امنیا اچ دی ......
مثلا اندوریید یه چیزی شده ولی بعید میدونم ویندوز 7 بتونه روی این کوک بشه ...