سلام
قیمت wd tv live streaming media player واسه خرید چنده ؟
ممنون
Printable View
سلام
قیمت wd tv live streaming media player واسه خرید چنده ؟
ممنون
سلام
من بین خرید این دستگاه های مدیا پلیر و بلوری پلیر مونده کدوم بهتره؟کیفیت این دستگاه چه طوره؟(از لحاظ پخش صدا و تصویر)
سلام بچها من یه دستگاهی میخوام فقط و فقط برای دیدم فیلم با فرمت mkv و ساپورت زیرنویس فارسی srt به نظرتون hd player بدردم میخوره یا گیرندهای دیجیتال ?تنها استفادهٔ من ریختن فیلم mkv و زیرنویس رو فلش دیدن تو تلویزیون lcd ممنون میشم راهنماییم کنین
به عنوان پلیر خر کار عالیه عالیه.....
سلام
دوستان یه مدلی رو به من معرفی بفرمایید که زیرنویس فارسی رو بخوبی پشتیبانی کنه همچنین به تلویزیون های که پورت HDMI رو هم ندارن وصل شه اگر جایی رو هم سراغ دارید که آنلاین بشه خرید کرد معرفی بفرمایید با تشکر
دوستان آپ دیت جدید برای STREAMING چند روزیه که اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این که یکسالی میشه مدل لایو دستگاه رو خریدم اما تازه الان دارم به کامپیوتر وصلش میکنم مشکل من سر ارتباط دستگاه با کامپیوتره. وقتی با کابل کراس به سوکت لن کامپیوتر وصل میکنم و توی cmd آی پی pcرو می بینم این اعداد رو نشون میده
Ip : 169.254.180.163
sub..: 255.255.0.0
و gateway و dns هم خالیه . توی پلیر هم همین آی پی رو ست میکنم اما وقتی تست ارتباط رو میزنم روی dns پیغام خطا میده. توی همین تاپیک خوندم که آی پی gateway رو بذارم اما اون هم خالیه.
حالت دوم : روی پلیر گذاشتم ککه تنظیمات شبکه رو اتوماتیک انجام بده که در wd این اطلاعات نمایش داده شد
Ip : 169.254.25.192
sub..: 255.255.0.0
جالبه که pc به این کانفیگ پینگ مبکنه اما باز هم رتباطی برقرار نمیشه
دوستان صاحب نظر یه لطفی کنن و به صورت مبتدی من رو راهنمایی کنن که چه کنم ممنون میشم
خوب این دستگاه قدیمی شده و طبیعیه که دوستان اهل فن خیلی به این تاپیک سر نزنن. یه سری سرچ کردم رسیدم به این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات رو مثل راهنمایی گفته شده انجام دادم و هر دو آی پی کامپیوتر و پلیر هم پینگ میکنن اما همچنان از من آی پی dns میخواد. خالی گذاشتم نشد آی پی دادم نشد. لطف کنید یه راهنمایی کنید
سلام
چند روز پیش دستگاه Live ی که تو خونه داشتیم رو از ورژن 1.04.31 به 1.06.43 آپدیت کردم...
به این امید که بعضی فرمت های تصویری که قابل خوندن نبود رو بتونه بخونه...
ولی زهی خیال باطل!
حدود 10 فایل 3GP، FLV، WMV، AVI و ... رو کنار گذاشته بودم تا ببینم بعد از آپدیت آیا قابل خوندن توسط دستگاه میشن یا نه...
وقتی آپدیت کردم و فایل ها رو امتحان کردم، حتا یکی از این فایل ها رو هم نتونست بخونه...
کلی خورد تو حالم!
حالا این هیچ...
همون طور که خیلی از دوستان هم گفته بودن، به شدت تو سرعت شناسایی سرعت هارد مشکل پیدا کرده...
هارد 750 سیلیکون پاورم رو که قبلا در کمتر از 10 ثانیه شناسایی میشد، الان 4 دقیقه طول میکشه تا شناسایی بشه!
هارد 2 ترای خود وسترن دیجیتال که قبلا در کمتر از 30 ثانیه شناسایی میشد، الان بیشتر از 3 دقیقه طول میکشه تا شناسایی بشه!
باز حالا اینم هیچی...
رابط کاربریش بدجور کند شده...
تو یه فولدر که میری باید کلی صبر کنی تا دوباره بتونی بری فولدر بعدی...
وگرنه مدام اون علامت قرمز بالای صفحه میاد...
آپدیت، این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم والا...
بیشتر شبیه یه بدافزاره تا آپدیت!!!
اون لیست بلندبالای اصلاحات کجا و این مشکلات کجا...
مثلا پیش خودم می گفتم چه شرکت خفنیه که این همه برا مشتریاش ارزش قائل میشه و این همه آپدیت میده...
ولی...
خیلی دوست دارم با برنامه نویس وسترن دیجیتال یه ملاقات داشته باشم، ببینم واقعا هدفش از وقت گذاشتن روی آپدیت ها چی بوده!!!؟ :n15:
حالا اینها هیچی امکان برگشت هم در این نسخه وجود نداره شما باید قبل از آپدیت مطالب این قسمت رو میخوندینقل قول: