سلام بچه ها.به زودی به جمع شما خواهم پیوست!!! بچه ها یه سوال : کسی اینجا هست که از مودم smc استفاده کنه؟ چون منم قراره شاتلی بشم گفتم از شاتلی ها بپرسم!
Printable View
سلام بچه ها.به زودی به جمع شما خواهم پیوست!!! بچه ها یه سوال : کسی اینجا هست که از مودم smc استفاده کنه؟ چون منم قراره شاتلی بشم گفتم از شاتلی ها بپرسم!
من تهرانم، يه هفتهاي خودشون تماس گرفتن و اومدند وصل کردند، تازه وسطش يه چهارشنبه به خاطر عيد غدير تعطيل بود.
youtube براي من همين الان باز شد. ولي توي اين سايت شما چيکار ميکنين؟ من تاحالا باهاش کار نکردم. به جز اينکه فيلم چندتا گوشيو ديدم.
چندتا سؤال:
فاکتور من 12 هم اين ماه صادر شده ، منم اولين ماهمه و اولين بار که ميخوام شارژ کنم :31: مهلت پرداخت رو هم زده 87/10/29 ،
1- 24-25 ام پرداخت کنم مشکلي نداره؟
2- با کارت بانک ملي پرداخت کنم همون لحظه ميره به حسابم؟
سؤالام پيشه پا افتاده بود نه؟ :31: ولي اشکال نداره حداقل بار اول يه سؤالي از اساتيد بپرسم.:10:
دوستان ببخشید اگه سوال ابتداییه ولی چه جوری باید فهمید که خط رانژه شده :11:
وقتی مودم را روشن میکنی چراغ لینک شرو ع به چشمک زدن میکنه و بعد چند ثانیه ثابت میشه البته در مودم ها این اسم فرق داره...نقل قول:
دوباره همين الان رفتم youtube يه فيلم ببينم، ديگه باز نشد. فقط با فــ.ــيـــ.لـ... شــــ.ــکـــــ.ـن باز ميشه.
اره یوتوپ برای شیر کردن فیلم هست...نقل قول:
نه اتفاقا بهتره زوتر هم شارز کنی شاتل خوشحال میشه:27:
انلاین پرداخت بکن اره
حالتی هست. برای من هم دیشب باز شدنقل قول:
دوستان اینی که میگن الان سرعت وب گردی به دلیل مشکلات اخیر فیبر نوری کم شده درسته ؟
سرعت دانلود ولی تغییر نکرده ؟!
مگه بین وبگردی یا دانلود از نظر سیستم فرقی هست که سرعت اون کم باشه ولی این تکون نخوره ؟ از دید سیستم فقط دریافت و ارسال هست دیگه - فرقی نمیکنه شما دانلود کنی یا وب گردی ..
وقتی چراغ لینک شروع به چشمک زدن کرد و بعد ثابت شد .یعنی خط adsl داره:8:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من چند سوال داشتم كه متشكر خواهم شد كه اساتيد فن و كسانيكه تجريه اي دارند من را راهنمايي كنند.
قبل بايد بگويم من امروز تازه قرارداد art1 شاتل رو امضا كردم و تقريبا تجربه اي در ADSL نداشته ام چون در منطقه ما (مخابرات قدس) تقريبا تازه اين امكان داده شده است.
1- چرا ممكن است بعضي مودمها با بعضي ISPها سازگار نباشند؟ و بالعكس؟ مگر مودمها استاندارد نيستند؟
2- آيا مودمهايي غير از آنچه شاتل عرضه ميكند مثلا SMC, US ROBOTICS, LYNKSYS ترجيحا وايرلس(G or N SUPPORT) با شاتل كار خواهد كرد؟ آيا كسي تجربه اي داشته است؟ اگر جواب مثبت است كدام برند و مدل؟
3-در بندي از قرارداد آمده:
"شاتل ميتواند .......... برخي دسترسيها به پورت يا پروتكلها را محدود يا مسدود كند برخي از پورتهاي مسدود شده شامل زير است : "
(TCP PORT::: 1 19 to 21 22(incoming) 23(incoming
(UDP PORT::: 53(incoming) 69(incoming
TCP PORT::: 25 80(incoming) 135 to 139 445
(UDP PORT::: 135 161 to 162 (incoming
TCP PORT::: 593 1433 to 1434 1720(incoming) 4444
------------- ------------------ :::UDP PORT
منظور چيست ؟ كسي ميتواند توضيح دهد ؟
با تشكر از دوستان
ببینید تا حدی درست هستنقل قول:
خیلی وقتها پیش میاد که سرعت دانلود خوب هست اما سرعت باز کردن صفحات کند هست
سرعت باز کردن صفحات وب تا حد زیادی به پینگ هم بستگی داره
اما در حال حاضر هیچ مشکلی نیست و اون قضیه فیبر نوری حل شده تقریبا"