به چی دسترسی داری؟
اگر به خط فرمان دسترسی داری sudo gdmsetup
اگر به صفحه لوگین دسترسی داری تو منوش gdmsetup باید باشه
Printable View
به چی دسترسی داری؟
اگر به خط فرمان دسترسی داری sudo gdmsetup
اگر به صفحه لوگین دسترسی داری تو منوش gdmsetup باید باشه
من يه سوال داشتم
آيا ميشه برنامه هاي نصب شده روي يه اوبونتو رو (حالا به هر طريقي مثل اينترنت يا مخازن)به يه ابونتوي ديگه انتقال داد
مثلا يه نسخه از ابونتو رو روي فلش نصب كنيم و به كافينت برم و تمام كدكها و پكيجاي ديگه رو روي اون نصب كنم(از طريق مخازن روي نت)بعد به ابونتويي كه روي كامپيوتر خونه دارم اون برنامه هاي نصب شده رو انتقالشون بدم
دقت كنيد كه برنامه هاي نصب شده رو ميخوام انتقال بدم
ممنون
من يه سوال داشتم
آيا ميشه برنامه هاي نصب شده روي يه اوبونتو رو (حالا به هر طريقي مثل اينترنت يا مخازن)به يه ابونتوي ديگه انتقال داد
مثلا يه نسخه از ابونتو رو روي فلش نصب كنيم و به كافينت برم و تمام كدكها و پكيجاي ديگه رو روي اون نصب كنم(از طريق مخازن روي نت)بعد به ابونتويي كه روي كامپيوتر خونه دارم اون برنامه هاي نصب شده رو انتقالشون بدم
دقت كنيد كه برنامه هاي نصب شده رو ميخوام انتقال بدم.
ممنون
از Apton CD استفاده کنید.نقل قول:
این برنامه یک Repository از برنامه های نصب شده روی CD میسازه.
بعد شما از رستور برنامه استفاده کنید تا تمام pakage ها که دانلود کرده اید و ایمیج گرفته اید را در اوبونتو جدید کپی کند بعد از آن از udate استفاده کنید تا برنامه های شما نصب شود برای نصب بقیه برنامه ها از ترمینال باید استفاده کنید.(aptoncd )
ممنون از توجهتوننقل قول:
اين apton چي هست؟؟بايد نصب بشه يا بطور پيش فرض روي ubuntu هست؟؟ميشه يه كم توضيح بديد/ممنون ميشم
روش ديگه اي براي اين كار وجود نداره؟؟
thx.
check this out:نقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/Aptoncd
بسته های دانلود شده در این مسیر قرار می گیرن:نقل قول:
میتونید ازشون کپی بگیریدکد:/var/cache/apt/archives
بعد برای نصبشون هم میتونید از Synaptic استفاده کنید
:31:
ممنوننقل قول:
حيفم اومد يه پست تشكر نزنم
بازم ممنون
بابا عجب شانس بدی داریم ما ! یه سوال میکنیم هیچکی نمیاد حتی بگه نمیدونم . ولی سوالات اولین صفحه هنوز داره جواب داده میشه .
خب ما هم عضوی از سایت هستیم . راه دوری نمبره جواب بدین :13:
دوستان وقتی لینوکس نصبه و ما وینوز که نصب مبکنیم grub از بین میره . یعنی دیگه لینوکس را نمیتونی بوت کنی . خب چطور میتونم بعد نصب ویندوز لینوکس را هم بوت کنم . یعنی چطور grub را برگردونم . ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه نمیدونین بگین . لا اقل اینطور میدونم یکی مارو آدم حساب کرد ! :41: