با سلام خدمت بچه ها
منظورم اینه که آیا من می تونم از
آپدیت های مثلا دوستم که خونه خودش تو سیستم خودش آپدیت کرده استفاده کنم یا نه
ممنون
Printable View
با سلام خدمت بچه ها
منظورم اینه که آیا من می تونم از
آپدیت های مثلا دوستم که خونه خودش تو سیستم خودش آپدیت کرده استفاده کنم یا نه
ممنون
بله دوست عزيز ميتونيد استفاده كنيد منتها طبق روش اصولي آپديت دستي نه از طريق كپي كردن فايلها.نقل قول:
سلام شب همگی بخیر
hamilton عزیز خسته نباشی از پیگیریتون ممنونم
سوالی داشتم
بهترین اسپیواری که با کاسپر مچ باشه را معرفی میکنید:10:
متشکرم
موقع اسكن با كاسپر متوجه شدم كه كاسپر به مجموعه امنيتي Bitdefender Total Security 2008 مشكوك شده و مطابق شكل زير هشدار هم داده.vtn54 عزيز نظر شما در اين خصوص چيه؟قبلا هم اين فايل در آرشيو من بود ولي تابحال همچين موردي را كاسپر گزارش نكرده بود.آيا بنظر شما موردي در اين خصوص وجود داره؟در مورد ساير محصولات و ورژنهاي Bitdefender به اين صورت نيست و تنها روي اين محصول هشدار داده است گرچه گزينه "احتمال" را مطرح كرده ولي جاي تامل داره.
اين هم تصوير مربوطه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky هم مثل تمام آنتی ویروسها False positive داره. یعنی تشخیص های نادرست و به
احتمال زیاد در آپدیت های بعدی رفع میشه.
در این وسط فقط اسم Antivir خراب شده وگرنه هر آنتی ویروسی ممکنه اشتباه کنه.
بچه ها 3 تا فایل تو کامپیوترم هست که کسپر بعضی موقع ها بهش گیر میده . نه خودم میتونم پاکشون کنم نه کسپر. چاره چیه؟؟؟
من از Super Antispyware و Webroot SpySweeper و CounterSpy بصورت غيرفعال در كنار كاسپر استفاده ميكنم و بصورت هفته اي پس از آپديت سيستم را با آنها اسكن ميكنم.متاسفانه Spyware Doctor مخصوصا ورژن 7.1.321 اصلا با Spyware Doctor سازگاري نداره.نقل قول:
دوست عزیز دو شکلی که گذاشته اید دو مشکل متفاوت را نشان می دهند مشکل در شکل اول درست نبودن تاریخنقل قول:
سیستم است ولی مشکل شکل دوم ( که ارتباطی هم با شکل اول ندارد چون یکی از فایلهای آپدیت شده اشکال
دارد و آپدیت نشده است و این فایل مربوط به دیتابیس نیست ).
نقل قول:
اشکال دوم موقتی است و به نظر می رسد سروری که از آن آپدیت صورت می گیرد مشکل دارد که معمولا زود رفع
می شود ولی شما اگر بخواهید می توانید سرور آپدیت را در تنظیمات کاسپرسکی عوض کنید ( در حالت Default
تنظیمات به گونه ای است که سرور به صورت اتوماتیک انتخاب می شود ) و آن را به هر سروری به جز سرور مربوط به
ایران تغییر دهید ( مثلا مانند شکل زیر به سرورهای مربوط به روسیه ) در نتیجه نیازی به استفاده از پ ر و ک س ی
نیست .
این یک اخطار مربوط به هوریستیک کاسپرسکی است ( Heur=Heuristic ) و یک مثبت کاذب است و به احتمال خیلی زیادنقل قول:
خیلی زود رفع خواهد شد.
vtn54 عزیز خسته نباشیدنقل قول:
ولی همنطور که در بالا عرض کردم تاریخ دستگاه مشکلی ندارد.:10: