باید بری تو ستینگ بازی همون جایی که بازی رو ریختی فایل ستینگ اونجاست بعد باید بری تو قسمت کیبورد اونجا کیبوردتو تنظیم میکنی میزنی اوکی میری تو بازینقل قول:
موفق باشی:11:
Printable View
باید بری تو ستینگ بازی همون جایی که بازی رو ریختی فایل ستینگ اونجاست بعد باید بری تو قسمت کیبورد اونجا کیبوردتو تنظیم میکنی میزنی اوکی میری تو بازینقل قول:
موفق باشی:11:
ممنون ولي اين كه تو صفحات اوليه تاپيك بودنقل قول:
من اين تاپيك رو از اول تا همين جا خط به خط خوندم
اقا من فايل رو كه باز ميكنم هيچ چور اجازه Edit بهم نميده تازه گزينه ايمپورتم غير فعاله
شما بايد روي همون فايل اصلي بازي راست كليك بكنيد و گزينه ايمپورت ال رو انتخاب كنيدنقل قول:
بعد ميريد اون فايل رو انتخاب مي كنيد
در نسخه جديد اين نرم افزار قابليت ايمپورت فايل هاي زيپ هم وجود دارد
بعد فايل جديد رو سيو مي كنيد
بعد رينيم و به محل اصلي بازي كپي مي كنيد:46:
رو همون فایلی که می خوای فایل جدیدو به جاش ایمپورت کنی راست کلیک کن بعد بزن Import a file over this one بعد اون فایل جدیدو انتخاب کن به همین راحتی اون آموزش رو هم از صفحات اولی پیدا کرده بودم یکم پیچده نوشته بود
ببينيد من برنام رو باز ميكنم بعد از قسمت فايل . فايل Cs.img رو Open ميكنم تا اينجا درست بعد روي فايل كليك راست ميكنم كه ايمپورت كنم ولي گزينه ايمپورت غير فعاله دليلش چيه؟ برنامه تنظيمي چيزي داره؟ يا اين عقل ناقص ما يه چيزي كم داره كدومش؟
وقتی فایلCs.img رو باز میکنی باید دوباره روش کلیک کنی تا باز بشه
اشتباههنقل قول:
دوست عزيز اون فايل CS.img يكي از فايل هاي اصلي بازي هستش
خب دليل اينكه گزينه ايمپورت وقتي شما روش راست كليك مي كنيد غيرفعاله اينه كه شما اون فايل اصلي رو در قسمت اصلي ويرايش سمت چپ پايين نمياريد براي احتياط هم بهتره با گرافيك ويوورش هم چند تا فايلو باز كنيد و نگاه كنيد:46:
حالااااااااااااااا ايي كه گفتي يعني چه(گرافيك ويوورش؟)
وقتی فایلو باز میکنیم باید خوب باید explore بکنیمش دیگه
pes من بعضی وقتا وسط بازی گیر میکنه مجبور میشم reset کنم
سیستمم اینه:
cpu intel dual core 2.0 g
ram 2gb ddr2
vga geforce 8400gs 512mb