چجوري ميره بالا تخت؟نقل قول:
وقتي كه دكتر و دستيارش رفتند شما به بالاي تخت ميريد و E رو ميزنيد و بازي با آمدن Credits تمام ميشود
Printable View
چجوري ميره بالا تخت؟نقل قول:
وقتي كه دكتر و دستيارش رفتند شما به بالاي تخت ميريد و E رو ميزنيد و بازي با آمدن Credits تمام ميشود
لازم نیست که حتمأ بری بالای تخت . برو کنار تخت و بعدش رو به تخت وایسا و eagle vision رو بزن.نقل قول:
از بازی خوشت اومد؟
مگه ميشه ادم خوشش نياد ؟ اين از اون سوالا بودانقل قول:
از بازی خوشت اومد؟
ولي اي كاش ميتونستم همون اول كه اومده بود بازيش كنم(اخه تازه سيستم رو عوض كردم قبلي كلنگ بود)
به نظر من هم خیلی جالب بود. قابل توصیف نیست. کاملأ محیط بازی واقع گرایانه و اعتیاد آور بود . و از همه جالب تر طراحی لباس ، فرم صورت و .... التایر بود.، تمام این ها یک سمت ،داستان فوق العاده ی بازی یک سمت.نقل قول:
ولي من اخر سر نفهميدم بازي چجور تموم ميشه؟
رفتم كنار تخت (همه طرفشو) e رو زددم به اون نشانه ها نگاه كردم ولي هيچي نشد
يك نكته منفي بازي تكيه بيش از حد به ديالوگ بود . بخاطر همين من كه انگليسيم زيادنقل قول:
تمام این ها یک سمت ،داستان فوق العاده ی بازی یک سمت.
تعريفي نداره چيزي از داستان حاليم نشد و داستان رو از پست اول اين تاپيك دنبال ميكردم
کلأ تمام بازی هایی که داستان دارند اینجوریند. البته داستانی هم که تو این تاپیک نوشته بسیار کامله و با خوندش داستان بازی رو می شه خوب متوجه شد.نقل قول:
راستی نمیشه دمو های میان بازی رو بایه دکمه سریع رد کرد.
و سوال ذیگه من یه پسر عمه داشتم امده بود بازی رو از اول
روی کامپیو ترم شروع کره. منم نمی دونستم تا امدم خونه
دیدم بازی از اول شروع می شه اخه من بازی رو حدودا تا اخراش
برده بودم که این جور شد حالا راهی نداره که بازی تا اونجایی که بردم
شروع کنم؟
جواب جفتش خيره فقط ميتوني از سيوهاي توي اينترنت استفاده كني دي:نقل قول:
متاسفانه مثل اینکه نسخه منم خراب از آب در اومد.لطفا برای n+1 امین بار بگین به غیر از خرید یه نسخه دیگه چه راهی وجود داره؟
به غير از خريد نسخه ي بازي ميتونيد پتچ روسي رو بخريد راه ديگه اي نيست :13:نقل قول: