بچه ها یه راهنمایی بکنید دیگه !!نقل قول:
Please
بچه ها یه راهنمایی بکنید دیگه !!نقل قول:
Please
سلام
من یکی از دوستام باباش 60 سالشه و یک برادر داره که ازدواج کرده و تو یه شهره دیگست و کارت پایان خدمتم داره .
میخواست بدونه با این شرایط خودش که 20 سالشه و دانشجوهه معاف میشه یا نه ؟
نه نمیشهنقل قول:
اگه دفترچه اعزام به خدمت رو بخونه نوشته که :
برای معافیت کفالت باید تک پسر باشه ، حتی اگه برادرش داماد هم شده باشه او معاف نمیشه
نقل قول:
سازمان وظیفه عمومی شرایط معافیت کفالت و موارد خاص را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس، سازمان وظیفه عمومی اعلام کرد، طبق قانون، معافیت کفالت شامل افراد ذیل میشود.
- اگر مشمولی تنها فرزند ذکور بالای 18 سال و سالم خانواده باشد و سن پدرش بالای 59 سال یعنی شروع 60 سالگی باشد، میتواند کفیل پدرش شود و از خدمت وظیفه عمومی معاف شود. اما چنانچه سن پدرش کمتر از 59 سال تمام باشد ولی به دلیل بیماری با تأیید شورای پزشکی وظیفه عمومی نیازمند مراقبت تشخیص داده شود در اینجا نیز تنها فرزند ذکور بالای 18 سال و سالم وی میتواند از معافیت کفالت استفاده کند.
پایگاه اطلاع رسانی ناجا :
کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Paper&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=c8d9f881-bb1f-41a9-a265-892876c7650f&ID=1dbdcd18-df9d-4055-b52b-48615cd81590
نقل قول:
فکر کنم معافی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Paper&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=c8d9f881-bb1f-41a9-a265-892876c7650f&ID=905633ec-cd1f-48c2-b5be-419ae72116c4
نقل قول:
بازم دمت گرم که یه توجهی به ما کردی من میگم این چیزی که نوشته تو جواب سونوگرافیم یعنی من واریکسول درجه 3 دارم؟:13:
اینو دیگه نمی دونم (هنوز مدرک فوق تخصص واریکسول رو بهم ندادن :31:)نقل قول:
خوب کاری که نداره یه سر برو هنگ (همون جایی که نیرو اعضام میکنن یه سوال بکن) یا جایی که سونوگرافی کردی ازشون بپرس
بابا تو خیلی دلت سنگینه :18: ، اگه من بودم تا الان پاشنه درهنگ رو از جا درآورده بودم)
.
آخه اینو یکی گفت که این بیماریو خیلی ها دارن رفتم ببینم میشه معاف از رزم بگیرم ( گشادیه دیگه :46: ) خلاصه دکتر یکم معاینه کرد سونوگرافی داد که توش اینو نوشته بود حالا تا 1 شنبه که برم پیش دکتر خوابم نمیبره که معافم، مشکل دارم تو اون ناحیه؟ چه غلطی بکنم... فقط میخوام یکی پیدا بشه این نوشته تو سونوگرافی رو ترجمه کنه ببینه چجوری ؟نقل قول:
اینجایی که شما میگین کجاست تلفن داره؟ آمارش رو بهم میده؟
نقل قول:
منظورت کجاست؟؟؟؟ هنگ رومیگی؟؟؟؟؟
وقتی میری اونجا به زور جواب میدن دیگه وای به حال تلفن :13:
خوب آدرسش رو بهم میدین؟ البته من الان دنبال کسی هستم که اطلاعات پزشکی داشته باشه تا جواب سونوگرافی من رو ترجمه کنهنقل قول:
شما کدوم شهری؟؟؟؟؟نقل قول:
باید ببینی تو شهر خودتون کجاست
جایی که نیرو اعضام میکنن (سازمان نظام وظیفه عمومی )
یه زنگ بزن 118 شمارش رو بگیر ببین بهت جواب میدن
.
نقل قول:
بند 37- واريكوسل:
الف) درجه 1 و 2 خدمات غيررزمي.
ب) درجه 3 معاف دائم.
چرا از دکترت نمیپرسی؟ بپرس درجه چنده
.