سلام دوستان
کسی از این سرویس SKY همارا استفاده کرده؟
پشتیبانی می گفت که افت سرعت و مصرف عادلانه و اینا نداره و هر سرعتی رو کاغذ باشه همون رو میده
درسته؟
Printable View
سلام دوستان
کسی از این سرویس SKY همارا استفاده کرده؟
پشتیبانی می گفت که افت سرعت و مصرف عادلانه و اینا نداره و هر سرعتی رو کاغذ باشه همون رو میده
درسته؟
دوستان نامحدود 256 مخابرات کسی داره ؟ دانلود با چه سرعتی هست ؟
با سلام
تا چه زمانی سرویس اینترنتمون تو مخابرات رو بعده اتمام سرویس تمدید نکنیم خط رو نمی بندن؟
فکر کنم 5-6 ماه بمونه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
من یکی از دوستام نزدیک 1 سال خطش تخلیه نشده بود
=========
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا سرویس 512 نامحدود اسیاتک داشتم که هر روز حدود 1.2 گیگ با سرعت بالا دانلود میکرد بعد سرعت میشد حدود 60-70 چند روز پیش مخابرات کابل برگردان انجام داد حالا باید از مخابرات بگیرم .سرویس های مخابرات همچین امکانی دارن؟و اینکه سایت هایی هستن که موقع دانلود از انها سرعت بالا باشه(یرای سرویس های نامحدود)
دوستان بین آسیاتک و مخابرات و شاتل کدوم رو پیشنهاد میدین؟
با سلام دوستان بنده شدیدا به راهنماییتون احتیاج دارم من اینترنت نامحدود و سرعت بالا میخوام ایا الان شرکتی هست که نامحدود بده؟ و سرعت بعد مدتی پایین نیاد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
با سلام دوستان بنده شدیدا به راهنماییتون احتیاج دارم من اینترنت نامحدود و سرعت بالا میخوام ایا الان شرکتی هست که نامحدود بده؟ و سرعت بعد مدتی پایین نیاد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام خدمت دوستان عزیز اینترنت مخابرات من چند روزه دانلود رایگان شبانش قطع شده بیست بیست تماس گرفتم گفتن چند روز صبر کنید مشخص میشه میخواستم بدونم دست بسرم نکرده باشن کسی خبر داره میخوان چیکار کنن؟
دوستان در پنل کاربری آسیاتک توضیحات جدیدی در مورد اینترنت داخلی و بین الملل و ... نوشته شده.
من الان حدود 150 گیگ و همچنین 400 روز اینترنت دارم، و همونطور که میدونین آسیاتک حجم 100 گیگ رو در جشنواره حدود 108 تومن میفروشه و بازم مطلعید که قرار هست هر گیگ اینترنت بین الملل دز آینده 2000 تومن فروخته بشه.
این توضیحات برای این هست که آیا صلاح هست بنده 100 گیگ حجم دیگه خریداری کنم یا صبر کنم ؟
قضیه 50 - 50 هست ، خودم احتمال میدم خرید حجم بهتره ، شما هم راهنمایی انجام بدین ، ممنون میشم.