۵۱۲؟ چقدرِ خوب هست سرعتشنقل قول:
ممنون:n16:
(من اگه یه ۱مگ محدود ۳ گیگ بگیرم با وبگردی عادی ۳۰ روز دووم میاره؟)
Printable View
۵۱۲؟ چقدرِ خوب هست سرعتشنقل قول:
ممنون:n16:
(من اگه یه ۱مگ محدود ۳ گیگ بگیرم با وبگردی عادی ۳۰ روز دووم میاره؟)
نقل قول:
منم مثل شما هستم با 2 مگ نهایت 450 میده توی روز - شب ها هم نهایت 180 که شبی 2 گیگ تقریبا میگیرم .
شما شبی چند گیگ میگیرید ؟
من یک پارت یک پارت میزارم دان بشه . وقتی دو پارت میزارم سرعت بین لینک ها تقسیم میشه . نمیدون چطوری دوستان میگن با چند پارت گذاشتن سرعت بیشتر میشه
یه جوون مرد اصفهانی لطف می کنه پینگ خودشو با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 اینجا قرار بده؟!
پارس آنلاین برای بازی آنلاین با سرور خارج از ایران مشکلی نداره؟!پروفایل گیمینگش مفید هست؟!
کسی تو تهران پارس آنلاینش بیشتر از ۴ مگ بسته شده ؟
چون گفته بودن تو مهر میشه ۹ مگ ولی فعلا من که تست میکنم رو همون ۴ مگ بسته شده
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
تا جایی که میدونم هنوز خیر ...ولی با توجه به این که 2-3 هفته قبل در کرج با موفقیت انجام شد مقصد بعدی باید پایتخت باشه :n05:نقل قول:
من شبی 5.1 گیگ دانلود می کنم توی 6 ساعت رایگان ( 2-8 ) با سرعت میانگین 248 توی نرم افزار نتورکس.نقل قول:
حداقل دانلود 48 پورتی ( 3 فایل همزمان 16 پورتی ) لازمه که سرعتم فول شه، البته توی روز که نه حتی 5 دقیقه قبل از تایم رایگان، فایل 8 کانکشنی هم سرعت رو فول می کنه و شبا عمدی اینکارو می کنن!
نارضایتی من هم از اینه که تا 10 ماه پیش که لیمیت نکرده بودن، روز و شب با میانگین 444 دالنود می کردیم یعنی شبی 9 گیگ واسه خاطر همین دنبال جایگزینم که البته اینطور که تاپیک ها رو می بینم آسیاتک و شاتل و های وب که وضعشون بدتر از مال منه و شبا لیمیت می کنن، اگه این پارس آنلاین هم نشه باید برم سراغ یه شرکت لوکال توی شهر خودم.
با سلام دوستان جدیدا پرش ( خاموش شدن چراغ) لینک دارید یا نه؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
دوستانی که 9 مگ بسته شدن سرعت شبانشون چند هست؟ شبی چقدر میگیرن؟ محدود شدن؟
به به.
سرویس 128kb حجمی چه سرعتی داره ماشالا :n02::n09::n08:
امروز با سرعت 750 تا 800 کیلو داشتم دانلود میکردم. همچین سرعتی ندیده بودم تاحالا.:n08::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون مشکل پریدن لحظه ای چراغ رانژه و دوباره وصل شدنش است ؟نقل قول:
یکی از خط های من دچار این بیماری واگیردار شده و توی روز هر 30 دقیقه یک بار چراغ میپره دوباره ثابت میشه :n13:
جالبه که در ساعت بامداد یک بارم این اتفاق براش نمی افته !!!