[QUOTE]کلی خندیدم.طرف زیر صفر بود:31:نقل قول:
شما وقتی دان استرمیت پایین اومده یه دور مودمو خاموش روشن کن.
دیشب سرویس من از 512 به 1 مگ تغییر کرد البته فقط واسه چند ساعت.ظاهرا مشکل جهانیه:31:تا باشه از این مشکلا
Printable View
[QUOTE]کلی خندیدم.طرف زیر صفر بود:31:نقل قول:
شما وقتی دان استرمیت پایین اومده یه دور مودمو خاموش روشن کن.
دیشب سرویس من از 512 به 1 مگ تغییر کرد البته فقط واسه چند ساعت.ظاهرا مشکل جهانیه:31:تا باشه از این مشکلا
بله متاسفانه..:2::2::2::2:نقل قول:
وای خدا الان دارم اینو می بینم دیونه میشم........سرعت 128 اکو قبلا 608 بود کردن 320 :41: اگه اینجوری بشه می رم دیگه صبا خداییش خیلی نامردی این کاربرارو چی فکر کردن:18:
دیشب که 10 کیلو بایت دانلود داشتیم واقعا این شاتل داره کاربراشو فراری می ده...اینم عکس از کاهش سرعتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟؟!!؟ !؟!؟!؟
بچه ها من سه ماه پیش شاتل داشتم که سرعتم به زور به ده میرسید . اما الان پارس گرفتم فقط غیر دزدی ترافیک بدی ازش ندیدم و سرعتش شبا خوبه . شاتل چه جوری شده . سرعتش شباش خوب شده ؟ 128 اکو رو میگم . سرعت شبانه اش بالای 50 هست یا نه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط MILAD99 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تغییری نمیبینم!! از چه نظر فرمودید؟؟
من ماهی 24تومن بیزبون رو دارم میریزم تو حلق شاتل. ولی سرعتی که حقم هست رو از من دریغ میکنن.
حالا شاید شما پول دار باشی ( ناسلامتی توی شاتل کار میکنی و باید وضعتون توپ باشه) ولی بنده زورم میگیره که دارن حقم رو میخورن و کاری جز رفتن (البته درحال حاظر) نمیتونم بکنم
این شد یه حرف حسابی - شما 24 هزار تئمان هینه 2 مگ اینترنت شیر شده رو میدی - خودت حساب کن ببین چقدر حقت میشه رو همون بحث کنیم با هم
جلل خالق!! شما مطمئنی از اینتزنت و ... یه چیزایی میدونی؟؟! آها یادم نبود نماینده ی شاتلی :46:نقل قول:
برادر من،اینترنتم شیر چی چیه؟!.
مگه نمیگی 128 باید چه شب چه روز 15 باشه
256=30 باشه
512= حدود 60 باشه
1مگ=100 باشه
و 2مگ=2048/8=256 باشه
پس کو؟؟! چرا شبانه من و خیلی های دیگه رو 170 قفل کردن؟؟؟!
شما همش میخوای طرفداری کنی و الا تا حرف حق 2کلمه فاصلست آقای پشتیبان.
جالبه من که اکو 512 دارم، دان استریمم زیاد شده قبلا 544 بود الان شده 608. :21:
دیشب هم رکورد دانلودم رو شکستم:
1.452.180KB
البته آپ استریمم از 320 شده 286 .
سرعت دانلود زیر 30 :2:نقل قول:
اینم عکس های مربوط به آپ استریم و دان استریم و مقدار دانلود:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به من میگه که:
همینی که هست، اصلا باید همین باشه، قبلا اشتباه بوده!!!
گفت که تو باید با 17 دانلود کنی، اگه سرعتت از 17 کم شد بعادا بیا شکایت کن!!!!!!!:18:
بعدش گفتم که بابا، کل ملت دان استریمشون زیاد شده فقط ماله منه بدبخت باید از 544 بیاد 150؟!!!
جواب داد که:
دان استریم بستگی به وضعیت شلوغی مرکزتان دارد.
گفتمش که یه سخنی هم از ماشین عروسسسسسسسسس:31:
گفتم که وقتی که درخواست جمع آوری دادم شما هم با مگس کشی UP می شید.:31:
خیلی جالبه!!
از یک طرف میگن نامحدود شده سرویس های آرت
از طرف دیگه هنوز 14 گیگ هم این سری دانلود نکردم که حجم مصرفی واسم زده 39 درصد!!!
اسمشو باید بذارن اینترنت نامحدود محدود...
(سرویس آرت 3)